Nov 22, 2008

Happy birthday, Farah! - -


22 November 1987
Selamat hari lahir Siti Farah binti Aminuddin

Ops.Wish birthday sendiri pulak. hehe. Anda perlu tau bahawasanya ini adalah auto-publish entry. Hehe. Ku masih berada di Australia. Sedih. Tak dapat celebrate dengan Mr. Aliff. Actually, ku tak pernah celebrate birthdayku dengan Mr Aliff sebab setiap kali birthday ku adalah time cuti. Dia di Pekan, ku di Pasir Puteh. Jarak memisahkan kami. Haha. *Poyo mode* And again, tahun ini still tak dapat celebrate dengan dia. Takpelah, ku ada bertahun2 lagi untuk celebrate ngan dia kan. InsyaAllah. *Biasanya Mr.Aliff akan celebrate birthday ku in advance atau belated*.

Ku juga rindu akan familyku. Umi dan adik2 yang akan sebok2 meeting pasal hadiah apa nak bagi kat kakak ni. (Note: Panggilan ku kat rumah adalah "kakak") Hehe. Tapi biasanya rahsia hadiah tu akan bocor sebab adik ku sorang tu cam tak sabar nak bagitau padaku. Alala. Kelakar pun ada. Rindunya kat semua orang. T_T


Lagi 8 hari ku akan pulang ke tanah Auckland. Weee... Ops. takleh jadik kanak2 riang dah. Umur dah 21. Ngeh3.

29 comment(s):

goasop on November 22, 2008 at 12:38 AM said...

hepi bday farah!

dakchomey on November 22, 2008 at 12:43 AM said...

happy bufday kak.. x pew..nnt klu akak ade jodoh dgn abg aliff, sepanjang hayat leh sambut bufday dgn akak.. may all ur wishes comes true in ur special day..

Mohd Ariff Yaakub on November 22, 2008 at 12:48 AM said...

kita tak tau pun..

hepi besday.. moga tercapai apa yg dihajati..

maxx kasi award lagi utk cora.. nnti amik ye.. thanks.

Kujie on November 22, 2008 at 1:24 AM said...

hepi birthday farah...moga ditetapkan iman,sihat tubuh badan, kesenangan harta benda juga kesejahteraan dunia akhirat

Monkey D Luffy on November 22, 2008 at 2:11 AM said...

baru 21 ker? kanak2 riang punya budak

Cik Mira on November 22, 2008 at 4:03 AM said...

Farah~
happy birthday!!
;)
how's ur holiday?

nadia-ady on November 22, 2008 at 4:26 AM said...

farah...kat sana dah 22 nov ke? kat m'sia baru jam 11:19 malam..aish...baru nak buat surprise kat farah tapi disebabkan perbezaan waktu kat nz dan malaysia.dah tak jadi surprise :( huhu.. takpela.. err nanti m'sia jam 12 malam nadia kasi tau apa surprise tu :)

S h i n o on November 22, 2008 at 5:03 AM said...

happy besday..err yg ke berapa ye?
ermm semoga sukses dan murah rezeki.. :)

nadia-ady on November 22, 2008 at 5:09 AM said...

farah,dah pukul 12:07 tgh malam

entri ni khas untuk farah (dan kad comel itu juga ^_^ )

http://nadia-ady.blogspot.com/2008/11/simple-birthday-wish-for-her.html

enjoy ur birthday today ya! semoga ceria2 selalu.Daaa...

yOnnA on November 22, 2008 at 9:19 AM said...

happy birthday farah!!

MrYusSmile on November 22, 2008 at 1:02 PM said...

Farah....
selamat hari jadi...moga panjang umur dan d p'murahkan rexeki selalu ok..
smoga succes2 selalu gamaknye..
be a good, be a nice..be the best..
wish u good luck.. Harios...!!!

taaa
-MrYusSmile-
Smile always....

peaknee on November 22, 2008 at 6:19 PM said...

ala cik farah,br 21tahun,stilll younggg lg,hihihi happy bday 2 u~!^^

~ mizzAmy ~ on November 22, 2008 at 9:44 PM said...

~ HAPPY BIRTHDAY!!! may all ur wishes come true.. :) ~

Mr. Aliff said...

HI darlingfarah... Happy Birthday...! I have been trying to contact you in Australia..but nothing was succeeded.

Anyway..I hope you like the party that we organized.

Love you and Miss you so much..! Wassalam

Princess Liyana on November 23, 2008 at 12:57 AM said...

happy birthday dear:)uhuhu..

smoga pnjg umur,murah rezeki..cpt kawin;)ahaha

Genie on November 23, 2008 at 2:59 AM said...

HAPPY BIRTHDAY KAK FARAH!!! WISH ALL YOUR DREAMS WILL COME TRUE. SEMOGA BERBAHAGIA DI HARI LAHIR..

p/s: dun forget my birthday. hehehehe..

ad3ck on November 23, 2008 at 5:57 PM said...

tahniah, da boleh mengundi untuk penggal seterusnya ehehe. next year plak da boleh annouce birthday tak mention year. eheheh jk. ;p.

Najlaa Raihana on November 24, 2008 at 1:55 AM said...

hepi brithday yee...may god bless...=)

unique_daisy on November 24, 2008 at 7:16 AM said...

hepi *belated* birthday. ^^

p/s: ehem2.. cpt la bg alamat umah baru. xmo itu m.a.c lipstick kah?? *lol*

Neoryzer on November 24, 2008 at 1:28 PM said...

hepy besday....

^^CoMeL^^ on November 24, 2008 at 1:35 PM said...

walau pon agak lewat 2hari..
tp masih boleh wish lagik kan...
hehehehe
hepi belated bufday dear:*

cepat2 le nek pelamin
*amin*

Faizal@poyan on November 24, 2008 at 5:40 PM said...

salam farah...

sori lambat wish... saya doakan agar farah sentiasa di bawah rahmat dan kasih sayang Allah...

sweethOneY on November 24, 2008 at 9:40 PM said...

farah
happy birthday :)

faridmw on November 25, 2008 at 9:36 AM said...

salam farah..
selamat hari lahir.. moga murah rezeki dan berjaya dalam hidup... amin..

MiSZuE on November 25, 2008 at 10:40 PM said...

happy belated befday farrah
sorry lambat wishhh

semoga panjang umo dimurahkan rezekiii

maziah on November 27, 2008 at 9:04 PM said...

farah!!!! hepi befday darl...!!

hope sehat, bahagia n hepi disampaing mr aliff n family tersayang...

kusu on November 30, 2008 at 9:35 AM said...

epi besday farah!!

diya said...

erk, tak hbs cuti2 lagi ke farrah? huhu. slmt hari lahir skali lg.. [diya ada wish kat blog nadia :D ]

*SiRibenMerah on December 3, 2008 at 9:22 PM said...

hapi belated besday farah..
sowie.. akak membizi lately.. x sempat nk jenjalan blog sape2..
jgn sedey2 yek..
muahhhhhhhhhhhhh~

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei