Nov 22, 2009

turning 22 on 22

saya [hari ni nak guna saya haha] agak down hari ni. actually start dari semalam. entah kenapa. perubahan hormon kot ;p rasa macam tak bersedia untuk semakin tua. btw ni kad daripada diya. comel. dahla warnanya antara warna fav. i like!


sekalung penghargaan [eceh] kepada nadia-ady, diya, yana dan kaknoi sebab buat entri khas untuk saya. thank youuu soooooo muchhhh!! ya allah terharunya T_T to nadia-ady, farah baruuuu saja terdetik nak quit blogging soon, tapi bila baca entri nadia, farah padamkan hasrat tu. to diya, ayat-ayat pada kad diya design tu sangat mensebakkan T_T to kaknoi, saya memang pengkomen entri yang tegar. haha.

btw thanks kepada semua yang wish kat fb, unique daisy, yana, yonna, noha, kak amy, zatil, etc. dan thanks juga kepada sesiapa yang wish dalam hati.
thank you thank you.

23 comment(s):

nadia-ady on November 22, 2009 at 10:32 PM said...

kalau farah berhenti blogging mesti nadia bosan , takde entri dari farah. huhuhu

Happy sweet 22. Comel kan angka tu. 22 on 22 :D

farah aminuddin on November 22, 2009 at 10:37 PM said...

farah terpikir gk, kalau berenti blogging, mesti boring. haha. tulah. comel nombor tu. hehehe. btw nadia, gmbr yg nadia tmpl kt blog nadia tu mmg farah ingt sgt. dhla crop muke separuh. hahaha. btw tq!

moment on November 22, 2009 at 10:55 PM said...

Happy Birthday Dear..
jgn quit blogging ok..
dgn adenye blog ko, aku rsa NZ lbh dekat dgn aku.. hikhik

farah aminuddin on November 22, 2009 at 11:00 PM said...

tq wafa! hihi tp aku dh blk msia dh. haha ;p

nadia-ady on November 22, 2009 at 11:17 PM said...

hehehe farah ea yang crop? nadia ingat mr aliff amik gambar memang stail gituu. Ala-ala nyorok2 camtuu.hehe

farah aminuddin on November 22, 2009 at 11:21 PM said...

gmbr tu mmg stail gitu. cume farah crop atas, means farah crop bhgn muke sikit. konon anonymous la tu. haha

Diya on November 22, 2009 at 11:47 PM said...

My pleasure. Malunya kad ditempek kat sini. Huhu.

P/s-Sila jangan berhenti blog.

farah aminuddin on November 23, 2009 at 12:03 AM said...

hihi nk malu ape diya :D

~ mizzAmy ~ on November 23, 2009 at 12:33 AM said...

wah.. sweet lah. diya siap buat kad lagi. happy birthday again.. ;)

miellza on November 23, 2009 at 1:22 AM said...

hepi besday farah...

i'm one of ur silent readers... hehehe...
harap jgn la stop blogging, ur writing sumwat inspring me... tq...

fikrifayi on November 23, 2009 at 1:38 AM said...

happy belated birthday!

zaradgreat on November 23, 2009 at 3:03 AM said...

alamak!
tak wish lagi.
selamat hari lahir.
semoga panjang umur murah rezki
semoga hari2 mendatang lebih bahagia dan ceria.

heeeeeeeeeeeeeeee

cHeRyNa PiReS on November 23, 2009 at 7:33 AM said...

rasanya diri ini masih belum wish anda. happy birthday! semoga cute dan happy selalu.

wowww...purple! sangat best kalau cenggitu!!!

farah aminuddin on November 23, 2009 at 11:20 AM said...

mizzamy: thanks kak!

miellza: ehehe thanks kamuuuu!

fikri: thank u dik!

zara: insyaallah. hehe. thanks zara :)

cheryna: thank you thank you :D

^^AnGGun^^ on November 23, 2009 at 2:27 PM said...

Heppi besday farah!!
da maken tuwe eh...
maken matang la pasni eh...

nasik minyak bile leh rase neh
*siul*

As on November 23, 2009 at 3:31 PM said...

ada dpt email? :)

farah aminuddin on November 23, 2009 at 7:09 PM said...

anggun: muehehehe. nasi minyak anggun dulu. tak kire tak kire *siul balik* hahaha btw trimas :D

as: baru bukak email. thankssss!!!

yOnnA on November 23, 2009 at 10:01 PM said...

happy birthday lagi skali kesayangan! heeee. mahap sebab tak buat dedication entry T______T ..

farah,jgn quit blogging.kesian kami2 yg jadi readers tegar ni :(

farah aminuddin on November 23, 2009 at 10:29 PM said...

yonnaaa. psl entri tu, i dont mind punnnn! ur wish tu dh cukup utk makes me smile :)

~ATIKAH AZMIDI~ on November 24, 2009 at 12:54 AM said...

happy birthday, farah...
hehe...
gunakan nikmat usia sebaiknya..
moga pnjg umur n sntiasa dlm lindunganNYa..

dh balik malaysia ke?
bile nk kawin?

ngeh3..
;-P

farah aminuddin on November 24, 2009 at 12:02 PM said...

thank you atikah!!!!

^^AnGGun^^ on November 24, 2009 at 12:28 PM said...

janggut la fara klu nk tunggu nasik minyak tite..muahahahaha..
adakah anda sanggup?

farah aminuddin on November 25, 2009 at 12:33 AM said...

takkan smpai tumbuh janggut kot. haha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei