Dec 2, 2009

time zone

hari tu masa tunggu flight dari christchurch ke auckland, kami pergi menghabiskan duit kat time zone. eheh nak kill time punya pasal [sampai airport awal sangat]. aliff cuba lah main mende alah yang tangkap soft toys tu. banyak kali cuba, tapi failed ;p THEN masa birthday aku itu hari, kami masuk time zone sekali lagi. akhirnya;

dapat jugak!! mereka adalah characters dalam movie g-force. suka suka. haish sebelum ni punyalah payah nak menang, hari tu senang-senang je dapat. maybe sebab birthday aku agaknya haha. masa main game tu, ada budak-budak comel datang kerumun kitorang. excited betul mereka.

oh ya, secara rasminya dua soft toys tu menambahkan koleksi hadiah birthday dari beliau. p/s *kaknoi, itulah hamster saya. fake pun jadilah. nak bela yang real kang tak tertanggung pulak :p [pics: my collection and entertainment wallpaper]


 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei