Feb 2, 2010

souvenirs dari london

bulan-bulan lepas aku sibuk duk bercerita souvenir itu, souvenir ini. ni ada banyak lagi souvenir yang belum diberi sebabnya masih belum jumpa penerima-penerima souvenirs ni. [malas nak pos punya pasal]. cakap pasal souvenirs, aku pun dapat souvenirs jugak. wuhuuu!! dari cik daisy o yeah. dia bagi t-shirt i love london, keychain dan yang ini (my fav);


i likeeee!!! aku suka sebabnya pendant dia bentuk star. ehem ehem. dalam you're beautiful tu kan hwang tae kyung tu kononnya star. dan dia pun ada bagi heroin cerita tu necklace yang berbentuk bintang jugak. sooo bolehlah aku feeling-feeling kejap. hahaha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei