Apr 21, 2010

favourite scenes


haa sudah. aku dah gila lee min ho semula. jang geun suk, tumpang lalu. sangat suka kat karakter jin ho (lee min ho) dalam personal taste. best acting dia. memang worth watching :p

ini antara favourite scenes aku dalam episod 6 Personal Taste.

satu. jin ho pergi beli p** untuk kae-in yang tengah period. paling tak boleh blah, masa jin ho nak ambil benda tu, ada tiga orang budak perempuan tengah usya dia. so dia buat-buatlah nak beli razor. dan terbeli jugaklah razor tu sebab nak cover malu kan. masa dia jumpa kae-in dia hulur p** sekali dengan razor. kae-in's expression was like "ko nak suruh aku cukur buat apa dengan razor ni?" aku gelak gila-gila masa tengok part ni. haha

dua. kae-in period pain. jin ho tak senang duduk nak cari ubat untuk kae-in. mula-mula dia google "menstrual pain relief" ke apa entah. lepas tu bersusah payah pergi cari pain killer untuk kae-in. then kae-in siap mintak urut perut lagi sebab dia kan bajet jin ho tu gay (padahal tak gay pun). jin ho pun sanggup oh picitkan. how sweet

tiga. part photoshoot. jin ho dan kae-in kena paksa jadi model. diorang kena berlakon ala-ala keluarga bahagia. comel siot. suka suka!


pic: facebook

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei