Jul 9, 2008

The warmest place

It's freaking cold outside...thats the reason why i love my room so much.. it's the warmest place ever

Photobucket

Photobucket

this is the thing i told you just now.. such a big heater..i bought this for NZD40

18 comment(s):

samdaddycool on July 10, 2008 at 1:42 AM said...

heater tu gas ke letrik? ... tarif letrik m'sia dah naik!!! minyak naik.. tak lama lagi darah naik... :P

farah aminuddin on July 10, 2008 at 2:58 AM said...

heater tu pakai letrik. nasib baik kt sini tarif letrik x mhl sgt... kt malaysia dh naik ek? dasat3

samdaddycool on July 10, 2008 at 3:25 AM said...

letrik dah agak lama naik.... sebelum minyak naik....


p/s- tu ingat nak cari kat ne nak beli solar cell set...
sana ada jual? sini tak jumpa pn

farah aminuddin on July 10, 2008 at 3:37 AM said...

xpenah jumpe lak kt sini..
nk jimat letrik ke pakai solar..hihi

aLia-neSS on July 11, 2008 at 9:37 PM said...

alia pki heater reject shop jek.
ok la.half price heater farah.
hehe

farah aminuddin on July 11, 2008 at 10:48 PM said...

kt sana ade reject shop cm kt malaysia tu ke..huhu

Zawi on July 12, 2008 at 10:54 AM said...

farah,
Terima kasih kerana sudi singgah di blogsite Pak Zawi.
Wah musim sejuk di NZ sekarang ye? NZ merupakan negara idaman Pak Zawi untuk lawati. InsyaAllah Pak Zawi akan sampai kesana.

Zabs on July 12, 2008 at 4:00 PM said...

Salam Farah,
Datang dari blog Pak Zawi. Bila tengok Farah sedang belajar di NZ teringin nak tinggal komen sedikit.
Uncle dulu pernah tinggal di Auckland (Rudderford Street, Takapuna) Tapi lama dah (1982-84).
Tentang heater ni, semasa mula2 tinggal di sana pada musim sejok, pasang heater sepanjang malam, sampai bil elektrik cecah NZD200. Bila kawan Kiwi tahu, dia advice supaya panaskan bilik semasa nak tidor. Bila dah masuk dalam duvet, padamkan heater. Baru jimat elektrik selepas itu.
Selaamt besar. Anak uncle pun ada diNZ sekarang, tapi di Christchuch.

farah aminuddin on July 12, 2008 at 4:55 PM said...

to Pak Zawi>>sekarang mmg musim sejuk..tp dekat auckland ni tak sesejuk tempat lain kt NZ =)

to Uncle Zabs>>thanks bg info tu.. nasib baik uncle bgtau.. hu3

Aliff said...

Bilik yang kemas + nice decoration + heater yg panas = Farah Aminuddin's hotspot...hehehehe

farah aminuddin on July 13, 2008 at 9:16 PM said...

yeah..really my hotspot. thanks dear 4 ur comments =p

aLia-neSS on July 15, 2008 at 2:21 AM said...

eh eh farah, bkn reject shop yg jual baju kt msia tu.reject shop kt aussie ni lbey kurang mcm mydin, jual brg2 dgn hrga murah. tp brg kualiti baek punye, x mcm mydin la.lol

farah aminuddin on July 15, 2008 at 3:04 AM said...

o yeke..hik3..bestla kalau cmtu..leh jimat duit LOL

unique_daisy on July 18, 2008 at 12:41 PM said...

blk awk xde heater ke sebelum nih smpai kne bli laen nih? ;poyo;

farah aminuddin on July 18, 2008 at 5:01 PM said...

heater jenis light je.. xcukup pns.. sy xthn

samdaddycool on July 18, 2008 at 5:14 PM said...

farah... apa kata pakai kayu api... mesti panas..... (sambil tu bole buat ayam percik!)

p/s - dulu suka tgk cite omputih diorng ada fireplace... tetiba keluar la plak santa klaus ke, witch ke... perrrgghh imaginasi tinggi!!!

farah aminuddin on July 18, 2008 at 5:38 PM said...

mcm scary je..ahaks..takpsl ade mende masuk dlm umah.kuang3

samdaddycool on July 20, 2008 at 6:28 AM said...

kalo santa klaus setahun sekali je diorang pecah rumah... bole minta hadiah mahal2/....

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei