Sep 26, 2008

Donut & Kad raya (Updated)

Masa blogwalking, selalu sangat nampak bloggers mengupload gambar donut.. erm.. donut jco la, donut big apple etc... tapi Farah tak pernah kenal pun dengan donut2 ni...haha..jakun siot... *roftl* Hehe.. sedap ke donut2 tu semua? Yang pernah Farah makan adalah donut abah Farah.. yang ada taruk gula tu... hehe.. mmg donut jenis tradisional..haha..tapi sedap... then kalau yang komersial sikit Farah tau Dunkin Donut je... yang lain2 tu tak pernah rasa (^_^) Kalau tengok dari segi rupa tu mesti mahal..huhu.. Oleh kerana tak pernah beli sendiri, so gambar pun perlu dipinjam dari other blogger..hak3.. credit to *benardcometh.blogspot.com*

Photobucket

Selesai cerita donut. Ni kad raya yang diterima dari rakan bloggers. Thanks a lot (^_^)

Photobucket
Akak
Photobucket
Jackster
Photobucket
Along
Photobucket
nadia-ady
Photobucket
Mizzamy
Photobucket
Jitegha
Photobucket
Kirana
Photobucket
Solehpolysas
Photobucket
Shah d'zaemon
Photobucket
Luth-fie textile
Photobucket
Cheng-azrin
Photobucket
Yonna
Photobucket
Ubey
Photobucket
Neoryzer
Photobucket
princess N

note: Farah pun nak ucapkan Selamat Hari Raya aidilfitri, maaf zahir batin kepada semua yang datang jenguk blog ni. Bagi yang nak drive untuk balik ke kampung tu, berhati2 di jalan raya okay.

30 comment(s):

13may on September 26, 2008 at 3:07 AM said...

selamat hari raya!

:)

diya on September 26, 2008 at 5:43 AM said...

rajin bebeno ye kome berbagi kad raya. huhu. diya pegi sume blog, msti ada tempek kad raya.

btw, salam aidilfitri farrah. mohon maaf klw ada silap pape :)

Princess Liyana on September 26, 2008 at 6:51 AM said...

uhuhu..sedapnyer donut..dpt sahur donut bestni;)

Selamat hari raya. Maaf zahir batin;)

kirana on September 26, 2008 at 1:57 PM said...

owh adik farah..terharunya awk tepek kad raya akak kat sini ekkekekke...

cuba la rasa donut2 tu..mmg best giler..best dr dunkin donut tu..lembut sgt2

last sklaik.,.slamat hari raya yer..beraya di perantauan la ek....nak duit raya kena mai umah akak lorrr ekkeke..saja ja offer sbb tau dah farah kat sana hihi

ad3ck on September 26, 2008 at 2:28 PM said...

dapat buka donut pong best ehehehe. mak ai byknye kad rayaaa!! selamat hari raya. maaf zahir batin.

sweethOneY on September 26, 2008 at 5:42 PM said...

hihi
big apple the best! :P
kena try rasa taw t..
nak kata mahal tu, mahal la kot bagi seketui donat ;p = rm2

ke dah nek harga ek skrg..tahla, lama gak x bli
ni yang nak cari big apple jap g..


farah rayer sana yer? slmt hari raya

tori on September 26, 2008 at 6:26 PM said...

dah berapa byk dah anta kad raye kat kengkawan..........kat sy bila nak anta/????kalu anta jangan anta kad donut 2 anta la donut trus .....hehehe.............

tori on September 26, 2008 at 6:28 PM said...

dah berapa byk dah anta kad raye kat kengkawan..........kat sy bila nak anta/????kalu anta jangan anta kad donut 2 anta la donut trus .....hehehe.............

tori on September 26, 2008 at 6:32 PM said...

selamat ari raya...,,

cautut said...

selamat ari raya...,,

cautut said...

selamat ari raye,,,,.

MiSZuE on September 26, 2008 at 6:51 PM said...

selamat hari raya farah:P

Akak on September 26, 2008 at 9:05 PM said...

Salam farah...

Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak...

faridmw on September 27, 2008 at 3:20 AM said...

selam selamat hari raya aidil firi.. raya dimana thn ni... best la donat tu... senyum selalu...

Monkey D Luffy on September 27, 2008 at 2:44 PM said...

Kapten pun pernah makan donut biasa yang kapten panggil KUIH GELANG. huhuhu... macam2 donut ada ek.

Banyak kad raya... huhuhu... actually Kapten x pernah dapat/ mengirim kad raya yang REAL. napa? ntah

dakchomey on September 27, 2008 at 7:33 PM said...

kak farah...slmat ari raya!!! chomey sume kad2..

dakchomey on September 27, 2008 at 9:00 PM said...

x kisah la donut ape2 teatap fara suke mkn donut..bantai jew..

Najlaa Raihana on September 28, 2008 at 4:48 AM said...

happy raya!!=)

Chengazrin on September 28, 2008 at 5:54 AM said...

donut j.co best..hehe..emm bestnyer donut hahahahaha

Adry on September 28, 2008 at 6:31 AM said...

waaa.... banyaknya e- kad... baguslah.. hehehe...

donut.. owh... kalau nampak time puasa ni.. terliur beb


Adry @ http://www.adrysabry.com

Faizal@poyan on September 28, 2008 at 4:31 PM said...

selamat hari raya farah maaf zahir dan batin yaaaa

Yatie on September 29, 2008 at 12:28 AM said...

Salam Farah .. byknya dpt kad raya .. hehehe ..

apa2 pun akak nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri to Farah & tunang.. maaf kalau ada salah & silap ye:)

Genie on September 29, 2008 at 1:23 AM said...

SELAMAT HARI RAYA KAK FARAH!!!

yonna bebot =) on September 29, 2008 at 4:16 AM said...

farah!! =)
yonna dah kt kg ni hee..
sian die jauh kat sane.

btw,selamat hari raya ok..
nnt da balik cni rase la donut2 yang sangat heaven.
tp mahai la :p

farah..
yonna tak pos lg la kad kt farah :(
x sempt.
nnt lepas raya pun leh ek?
hee sorry dear

Princess Liyana on September 29, 2008 at 2:35 PM said...

Selamat hari raya,maaf zhr btn,jgn sdh2 ok.braya di sanapun best jgak!hehe,er kurang ckit mkn donutni.hehe

MZ on September 29, 2008 at 9:01 PM said...

salamelekom cik farah. slamat ari raya eidul fitri. maaf atas salah dan silaps. moga ceria dan gumbira selalu ya!

Teens Make Money Online | Zulhusni on September 30, 2008 at 9:45 AM said...

salam perkenalan dan salam eidulfitri, semoga berbahagia disamping keluarga tercinta. keep in touch ye!

~zulhusni~

nadia-ady on October 1, 2008 at 2:43 AM said...

hi farah...nadia masuk tenet jap je ni melawat blog..hehe..kat malaysia skg malam raya means esok raya...saje je nak ucap hari raya skali lagi.waktu kemuncak ni!hehe

selamat hari raya.maaf zahir batin..nanti jgn lupa citer exprience raya kat sana ek.heh!

p/s:dunkin donat memang best.nadia suka makan yg isi dalamnya coklat dan segalanya yg berunsurkan coklat..hehe

khaleef on October 1, 2008 at 3:12 AM said...

banyaknye kad raya!!!
heheheheh...
btw, selamat hari raya!

RainTurb on October 2, 2008 at 8:38 PM said...

met berlebaran_^

salam kenal aja nih

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei