Dec 29, 2008

Movie time!!

Oho. Ku sangat in love dengan Twilight. Ini semua gara2 Robert Pattinson. Huhu. Minat dia since Harry Potter 4 lagik. Ngeh3. Macam padan je kan. Dalam Harry Potter, character nye meninggal. Then kembali bangkit jadik vampire untuk "Twilight". Oh. sangat suka. Si heroin Twilight pun not bad, comel sangat. Tak sabar nak tunggu Twilight nye sequel, New Moon. Ku yang pemalas baca novel ni pun leh rasa nak baca novel tu. Ngeh2. Haha. Kelakarnye kan, bila dah ada vampire hensem cam Edward Cullen tu, ramai la anak2 gadis yang mengimpikan dapat pakwe vampire. Kelakar okeh! Jadik betul baru tau. JK. LOL. Ni antara scenes dan gambar2 yang ku suka.

Photobucket
one of my favs
Photobucket
edward yg sangat protective ^^
Photobucket
Ketawa yg sangat mahal. ngeeeee
Photobucket
Oh!!! how sweet...
Photobucket
Carlisle muke pucat gile tapi hot ;p

Semalam pulak ku pegi tengok movie lagi. Bedtime stories lakonan Adam Sandler. Huuu..bosan punya pasal. Summer school start 6 Januari. So haruslah bersuka ria dulu. Yippiii.. ;p Erm.. movie ni not bad, sangat kelakar. Sesuai la untuk tayangan seisi keluarga. Hehe. Cerita dia logik la, memang pandai betul sape reka cerita ni. hehe.

Photobucket

Dua minggu sebelum tu, ku tengok movie "The Day the earth stood still" kat cinema. Best jugak. Leh kasi 4 bintang. (^_^) Kira berbaloi la tengok.

Photobucket

Sekarang ni movie yang masuk my watchlist adelah DragonBall Evolution. waa.. tak sabar nak tengok sebab masa kecik2 dulu sangat suka tengok dragon ball kat tv2. hehe. Goku kali ini adalah dari keturunan mat saleh. hik3.

Photobucket

Pictures credit to: dbthemovie.com/, http://twilight-movie.org/2008/10/, http://movies.yahoo.com/ Thanks^^

20 comment(s):

nadia-ady on December 29, 2008 at 10:58 PM said...

pernah dengar review cerita pasal vampire tu n dia memang hensem :D Kerana citer tu tak pasal2 semua gurl nak kawen ngan vampire..hehehehe

P/S: mereka sweet lar ..hohoho..:)

Farah on December 30, 2008 at 1:18 AM said...

tula nadia. lawak kan. hehe

mmg sweeeeet sangat. suka2!

zatiMJ on December 30, 2008 at 2:21 AM said...

eh edward tu ade belakon dlm harry potter e? nape zati tak prasan e? huhu

Monkey D Luffy on December 30, 2008 at 4:38 AM said...

watak goku dragonball tu tak sesuai ler.. muka goku jenis yg lurus dan comel masa kecik. yang lurus dan serius masa besar.

tapi muka cam tu...

diya on December 30, 2008 at 4:40 AM said...

owh. diya teringin nak tengok bedtime stories =D tak tahu nape diya tak berminat lak nak tengok cite vampire tu. edward ... err.. die hensem sangat lah. not my type. hahaha

As on December 30, 2008 at 4:59 AM said...

hohoho
dasyat tuh
segala movie
:P

S h i n o on December 30, 2008 at 6:01 AM said...

huhu sy pon br g layan muvee..tp tengok cite IPMAN... best gak cite tu.. :)

unique_daisy on December 30, 2008 at 8:50 AM said...

CARLISLE IS MINE!!!*lol*

Farah on December 30, 2008 at 12:32 PM said...

zati MJ>> haha zati. dia berlakon watak cedric diggory yg lawan harry potter dlm pertandingan tu. tp dia mati. sobsob. hehehe

monkey>> susah kot nak cari org muka camtu, kapten...

diya>> bedtime story tu mmg best. hehe. not your type?? lain org lain taste kn. hehehehe

As>> mengulangkaji filem sebelum mengulangkaji pelajaran. haha!

Shino>> IP man? bleh la tgk nnt ..hehe

unique daisy>> ambik2.. hahaha

~ mizzAmy ~ on December 30, 2008 at 2:42 PM said...

~ tak tengok2 pun lagik citer twilight tuh. semua org jatuh cinta dengan vampire tuh. harus tengok la camnih. ~

Princess Liyana on December 30, 2008 at 4:11 PM said...

huhu..dah tgk bedtime stories..memang best..tk ngantuk lak tu..even tgk midnite..huhuhu

Farah on December 30, 2008 at 5:16 PM said...

kak amy>> harus tengok.. hehe

liyana>> aah farah pun tengok time tayangan malam. mmg bet :)

dakchomey on December 30, 2008 at 5:42 PM said...

sila amik award di blog fara

Genie on December 31, 2008 at 2:39 AM said...

best eh twilight?tak tau plak.hehe..
haruskah tengok? hihi..

wah, banyak kak farah tgk movie..

Farah on December 31, 2008 at 3:24 AM said...

dakchomey>> k dik..

genie>> yup2. harus tgk. hehe. banyak gk la tgk. sbb takde keja. busan. hehe

kusu on December 31, 2008 at 5:13 PM said...

aku baru tengok cerita bedtime story..
bes gak..hehe..
nape la pontianak tu laki..kalau perempuan kan cantik..bole aku pinang..wkakakk!~

Dakjaat™ on December 31, 2008 at 9:57 PM said...

kenapa movie dragonball tu nampak macam stupid jerk?? ... =) dah tengok trailernyer... kenapa tak guna orang chinese ke jadi watak utama .. kan comic tu asal dari jepun .. ade plak bagi mat salleh jadi watak utama.. tak betol~ farah bucuuukkkkkkk!!! happy NEW YEAR!!!

Farah on December 31, 2008 at 10:48 PM said...

kusu>> haha. takde2. mau yg lelaki jugak jadi vampire. kalau pompuan mesti sexy. xmo2. ;p

dakjaat>> huhu. pelik gk la sebab ma saleh yg jadik goku. sbb tu nk tengok sgt tu. huhu. happy new year to u too!

sweethOneY on January 1, 2009 at 1:49 AM said...

hehe
tgh download citer twilight :D
x sabar nk tgk..
sme org ckp bestt

Farah on January 1, 2009 at 2:01 AM said...

mmg kene tengok, izza. hehehe. nk download jugklah kalau cmtu ;p

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei