Jan 1, 2009

Selamat datang 2009

Hampir 2 jam yang lepas, ku di Auckland ni dah pukul 12 malam, menandakan telah tibanya tahun 2009. Actually ku takpernah sambut tahun baru dan tak teringin nak sambut pun. Tapi kali ni agak excited sebab nak tengok fireworks. Hehe. First time dapat tengok firework kat Auckland ni, LIVE dan sangat clear.

Kedudukan apartment baru ku ni betul2 menghadap Auckland Sky tower. hehe. Suka! Start pukul 11 lebih tadi, dah dengar bunyi bising2. Tapi ku malas nak keluar ke koridor lagi. Sejuk. Tunggu 11.30malam baru nak tinjau suasana orang2 kat sini sambut tahun baru.

Then, ku keluar. Siap dengan tripod lagi. kuang3. semangat betul. Makin ramai orang berpusu2 ke Queen Street. Apa diorang buat pun entahlah. Kereta pun banyak jugak kat jalan raya. Tepat pukul 12malam, ada yang bersorak riang, ada yang hon kereta secara berjemaah. wahaha. macam2 la diorang.

Okeh, ni nak share gambar2 yang ku amik tadi. Kiranya fresh lagi ni. hehe...

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

23 comment(s):

teddi on January 1, 2009 at 2:20 AM said...

selamat tahun baru
bestnye kat sne

Dakjaat™ on January 1, 2009 at 2:41 AM said...

BEST!! BEST!! Dakjaat tak nak keluar malam ni .. rasa nak berehat jer .. letih kerja ... tapi semangat nak hadapi tahun baru tu berkobar2.. doakan segala2nya dipermudahkan pada tahun hadapan .. begitu juga dakjaat wish kt all member2 dakjaat termasuk Farah ... =)

Amek pics tu guna Camera SLR ker?
Kat Auckland berapa harga ek?

Farah on January 1, 2009 at 2:53 AM said...

teddi>> u too :)

dakjaat>> esok pun keje kn. rehat la kt umah. huhu. sambut kt rumah pun xpe.hehe.. semoga dpt penuhi azam tahun baru tu :)

yup, guna slr. ms beli ari tu hampir 2000 dolars. skrg mungkin makin murah

As on January 1, 2009 at 2:56 AM said...

oy..
warna hijau tuh lawa :P

bile plak tukar layout neh...

Farah on January 1, 2009 at 3:07 AM said...

wuhu..

mn de tuka. tambah satu column jek. ;p

Dakjaat™ on January 1, 2009 at 4:26 AM said...

ho farah.. dakjaat suka kamera tu .. klasik n powerfull... huhuuh!

farah .. entri tadi ade edit sikit ..

ada gak org lain yang mengadu ttg pegawai bank cimb .. teruk tol dorang tu ...

kirana on January 1, 2009 at 4:36 AM said...

selamat tahun baru farah!

nadia-ady on January 1, 2009 at 5:07 AM said...

farah,hijau tu paling cantik among others!

bestlah dok apartment boleh nampak clear bunga api. Kalau kat rumah nadia, walaupun rumah teres, still boleh nampak putrajaya nya bunga api.Upm takda. Sambut tahun baru kat bilik tanpa bunga api..huhu

p/s: selamat tahun baru 2009 :)

Monkey D Luffy on January 1, 2009 at 5:23 AM said...

lawa gak... aku sekali jer pg sambut tahun baru dulu.

Farah on January 1, 2009 at 5:40 AM said...

dakjaat>> oh edit? nnt p cek.. vrooommm

kirana>> selamat thn baru juga!

nadia>> farah suke yg no 3 tu ehehe... oh kt rumah nadia pun dpt tengok bunga api jugk eh. bestnye...

kapten>> sambut mcm mana ek. sekejap je pun.huhu

Genie on January 1, 2009 at 8:29 AM said...

wah. sangat terasa meriah.

p/s : gambar fresh terasa panasnya.

hahaha.

selamat tahun baru. bila nak balik mesia ni??

MrYusSmile on January 1, 2009 at 8:50 AM said...

alamak..mcmnk jmp Fara je kt sna..
i wish...i wish..yus nk g Auckland..hehehe
Doakan ok..
leh la lukis muka Farah..heheh..
SELAMAT TAHUN BARU 2009..

All the best...Peace!!

~PakKaramu~ on January 1, 2009 at 9:11 AM said...

Salam

Selamat menyambut tahun baru

Farah on January 1, 2009 at 2:21 PM said...

yus>> haha. nk lukis gmbr farah? kene byr x. hikhik
happy new year to u too :)

genie>> ade lg setahun kt auckland ni genie..hehe

pak karamu>> salam. u too :)

frahynx rose on January 1, 2009 at 5:48 PM said...

epiii neww year sys farah!!
may god always bless u..
yipyippy 09!!:D
(^_^)

Farah on January 1, 2009 at 8:36 PM said...

thankx dik!

diya on January 2, 2009 at 3:39 AM said...

wah wah. bestnya dapat tengok bunga api depan mata! farah, selamat tahun baru ya. moga sihat2 selalu =D

~ mizzAmy ~ on January 2, 2009 at 3:38 PM said...

~ bestnya view rumah farah. tak yah nak bersesak2 nak tengok fireworks tuh. apa2 pun, happy new year!! ;) ~

Farah on January 2, 2009 at 5:38 PM said...

diya>> tula diya.hehe.. selamat tahun baru jugak!

mizzamy>> betul tu kak. xphyh nak bersesak2. hehe

Princess Liyana on January 2, 2009 at 9:29 PM said...

happy new year dear;)

all the best in life...dan apa azam new year ni?uhuhu

Shafie on January 3, 2009 at 12:44 AM said...

cantik gmbr2 tu :)

Farah on January 3, 2009 at 3:48 PM said...

liyana>> azam thn baru? biarlah rahsia.haha

shafie>> thanks :)

harith malique anwari on January 3, 2009 at 9:55 PM said...

salam tahun baru farah...

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei