Jan 3, 2009

Holiday 5: Sydney

Last destinasi semasa percutian ke Australia yang lepas adalah Sydney ^^ Kat sini kami basically jalan2 kat city saja. Sebab badan dah start penat dan juga kawan2 kat Sydney tengah ada exam. And, kami pergi ke 2 pantai yang famous kat Sydney ni iaitu Bondi beach ngan Manly Wharf.

Photobucket
Bondi beach. Ehem2. anda nampak sesuatu? ;p
Photobucket
Bondi beach
Photobucket
Skodeng2.. haha! Ni adalah Manly wharf
Photobucket
Tempat yg mesti pergi kalau kat Sydney. Sydney Opera House. hehe
Photobucket
Ashwin ngan Anis belanja kami makan. Tiada dalam gambar: of coz la saya! Ngeh3
Photobucket
Saya suka makan ini. nyum2!

22 comment(s):

~ mizzAmy ~ on January 3, 2009 at 5:29 PM said...

~ cantik la... nak pergi jugak!!! :P

farah dah pandai snap guna dslr ker? dah ala2 cam professional jer. ;) ~

Farah on January 3, 2009 at 5:32 PM said...

kak amy leh la dtg honeymoon kt sini nnt. hehhee..

uih.. masih belajar lg ni :p

btw thanks for the compliment :)

Shafie on January 3, 2009 at 5:52 PM said...

siap ade nama farah kt pasir..
hebat.hehe...
lps ni muncul la nama Kak amy lak..larikss :p

Farah on January 3, 2009 at 5:58 PM said...

isk3. musykil gk ni. sapela yg tulis nama farah kt pasir pantai tu. hahaha..

aah. nnt time kak amy, ade nm dia ngan hubby dia lak *wink2*

MrYusSmile on January 3, 2009 at 6:07 PM said...

hahaha..
mcm2 la cite org pmpuan ni..xpe..yus pun nk mencelah gk la..
kat pasir tu pun ada nama yus gak..cuma siap bina arca pasir lg..wallah!!!

Farah on January 3, 2009 at 6:11 PM said...

haha! lg advamce. siap dgn arca2 sume. takpe2. org kreatif je leh wat tuu.. hikhik

Genie on January 3, 2009 at 6:31 PM said...

waaa, tu bukan ke sayur kangkung ke?

nampak sedap la pulokss!! haha..

p/s: memang niat nak g pantai ke nk tengok mat saleh berjemur ni??

hahaha..

Dakjaat™ on January 3, 2009 at 6:47 PM said...

amboi mis amy puji lak ..

ni compliment dari dakjaat..

er.. ur gambar ha.. common sangat.. (dengki ni) .. kenapa tak snap picca yang org lain tak terfikir nak snap?

cube perhatikan angle2 yang ada tu .. kan biasa? .. (mwahahahha!)

boleh diperbaiki lagi .. (mentang2 ada SLR ..)

hahahahahaha! ;p

Farah on January 3, 2009 at 7:20 PM said...

genie>> haha. xmola tgk mat saleh berjemur. sexy sgt ;p

aah sayur kangkung goreng.. sedapnye!
hehe

dakjaat>> haha. thanks utk komen membina anda. akan sy asah lg skill mengambik gmbr tu. :)

btw what can u expect utk org yg br pegang dslr utk tak sampai 4 bln pun? haha. ;p

diya on January 3, 2009 at 8:30 PM said...

ha ah la farah. diya setuju ngan kak amy. gambar2 yang farah amek memang cun. heeee diya suka gambar kedua tu. nampak macam lukisan =D

Adry on January 3, 2009 at 9:26 PM said...

Bila lerr aku ada rezeki gi Sydney!! huhu...

Farah on January 3, 2009 at 9:29 PM said...

thanks diya. hehe. farah suke no 2 tu jugak :)

adry, nnt ade rezeki boleh la pegi :p

Adlina on January 4, 2009 at 1:23 AM said...

Farah~ <3
Hai, sume org sudah ke OZ. Nampak gayenye, winter nanti me n mira pun mesti ke oz gak. huhu... duit, oh duit.

Nampak anin~ Kem salam bleh ^^

dakchomey on January 4, 2009 at 1:38 AM said...

owg puteh ni dtg pantai setakat berjemur jew kew..klu camtu berjemur jew la kat halaman umah...huhuhu

gud4notyen bumps~ on January 4, 2009 at 1:52 AM said...

kangkung ke tu?

nadia-ady on January 4, 2009 at 3:16 AM said...

farah....tak dapat view gambar2 tu. Wireless kat sini tak berapa betul sket. Tiba2 boleh tengok photobucket,tiba2 plak wireless ni block photobucket. Sob3x :(

nadia-ady on January 4, 2009 at 4:00 AM said...

yeay, da dapat tgk!
farah,semua gambar2 tu cantik la . Ni yg berkobar2 nak beli dslr ni :D

especially gambar no 2 tu. Awan2 dia nampak macam kapas yang ditarik-tarik:D

NADIA kalau kat pantai memang tak sah kalau tak ukir nama sendiri kat pasir. hohoho

nadia-ady on January 4, 2009 at 4:01 AM said...

yeay, da dapat tgk!
farah,semua gambar2 tu cantik la . Ni yg berkobar2 nak beli dslr ni :D

especially gambar no 2 tu. Awan2 dia nampak macam kapas yang ditarik-tarik:D

NADIA kalau kat pantai memang tak sah kalau tak ukir nama sendiri kat pasir. hohoho

Farah on January 4, 2009 at 12:41 PM said...

adlina>> oho intan!!~
hehe.. korang time cuti easter nnt pun leh pegi. :)
ni pun duit dh kering sbb g ausie. hukhuk.

dakchomey>> tula psl dik. haha. takde motif lgsung ;p

nadia>> hoho. nadia.thanks2. hehe. nnt beli dslr. mmg puas hati :)
tula.. dh trend lak g pasir ukir nama sendiri. haha.

S h i n o on January 4, 2009 at 2:11 PM said...

bile lg nak testing DSLR kan.? :P

Farah on January 4, 2009 at 6:44 PM said...

shino>> betul betul betul ;p

MiSZuE on January 6, 2009 at 7:34 PM said...

adehhh menunggu gak gambar farrah hehee
mane???

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei