May 4, 2009

Apa itu indah? - -

Gambar-gambar ni kebanyakannya saya snap dari dalam kereta masa roadtrip ke Northland waktu cuti Easter lepas. Masa tengok langit dan awan-awan ni, seriously saya terkejut! Macam tak percaya apa yg saya nampak. Langit dan awan tu seolah-olah lukisan padahal memang real. Indaaah sangat...Subhanallah...


Skies and clouds kt New Zealand ni memang unpredictable. Interesting betul lah. Kat tempat lain maybe sama jugak, cuma saya je yang tak notice kot. Hehe.


Notakaki tak de kaitan: Tahniah Aliff sebab dah naik pangkat jadik shift manager (^_^)

30 comment(s):

Nedy Nadia on May 4, 2009 at 12:25 AM said...

cantek ar..
bestnye pi jln2..
jeles3..hehe
wah..tahniah aliff..=)

joegrimjow on May 4, 2009 at 12:29 AM said...

cute n menghairahkan

-xde kaitan

Farah Amin on May 4, 2009 at 12:31 AM said...

nedy: haha. nnt2 tibe turn awk lak :p

joegrimjow: huh? apekah?

fikrifayi on May 4, 2009 at 12:41 AM said...

nice2!

Farah Amin on May 4, 2009 at 12:44 AM said...

thanks :)

As on May 4, 2009 at 1:14 AM said...

langit sentiasa indah

dan awan sentiasa perlukan imaginasi :D

Farah Amin on May 4, 2009 at 1:40 AM said...

:D

Nedy Nadia on May 4, 2009 at 1:46 AM said...

turn ape tu?hehehe

Farah Amin on May 4, 2009 at 1:54 AM said...

turn g jln2 lah. hihi

Nedy Nadia on May 4, 2009 at 2:10 AM said...

nk honeymoon kt nz...hahhahhahha

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:14 AM said...

boleh2. haha

S h i n o on May 4, 2009 at 2:40 AM said...

slalo je check tiket kat air asia.
Konon2 nak g melancong. Tapi,
bila plan je.. kena waktu sibuk huhuhu

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:45 AM said...

alahai. kne cr ms utk diri sendiri ni ;p

Monkey D Luffy on May 4, 2009 at 2:45 AM said...

aliff keje hotel? ;p

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:54 AM said...

taklah ;p

A.I.Z.A.T on May 4, 2009 at 7:34 AM said...

mmg cantik ar awan tu..
kurniaan Tuhan kan.kagum betul sy tgk..heheh..

selamat study ok..
Take care

fa10 on May 4, 2009 at 9:48 AM said...

lama x jenguk blog farah..mr.aliff tu makin kurus ke?

Farah Amin on May 4, 2009 at 12:11 PM said...

aizat: cantik kan :) btw thanks hehe

fa10: aah kak. dia makin kurus. kerja sambil belajar mcm tu lah

^^AnGGun^^ on May 4, 2009 at 12:14 PM said...

Chantek!!!
sgt Chantek...
indahhhh :x

Farah Amin on May 4, 2009 at 12:16 PM said...

kagum dengan ciptaanNYa :)

Jard The Great on May 4, 2009 at 1:07 PM said...

indah itu...

menenangkan.. hehe..

Farah Amin on May 4, 2009 at 1:19 PM said...

:)

joegrimjow on May 4, 2009 at 1:35 PM said...

teruja melihat gambar
lalala~

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:02 PM said...

:)

Diya Kamaruzaman on May 4, 2009 at 2:35 PM said...

nampak sangat nice bila awan dan langit "bersatu" =)

shift manager utk keje apa ye farah? tahniah anyway =D

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:38 PM said...

betul2. selama ni farah xpernah notis dan tak penah amik tau pun pasal langit dan awan ni.. hehe

actually aliff keje part time kt fast food restaurant. then boss dia rs dia lyk jdk manager, thats y naik pangkat.

As on May 4, 2009 at 6:04 PM said...

ala rugi kalau jadi photographer tp tak pasan keindahan penyatuan dua elemen itu :D

dalam banyak2 benda yang as snap, awan dan langit yang bergelen2 dlm simpanan
haha

:D

Farah Amin on May 4, 2009 at 6:06 PM said...

sebab sebelum ni i wasnt a photographer ;p

samdaddycool on May 5, 2009 at 5:14 AM said...

Memang cantik. kat malaysia jarang ada awan macam ni, yang banyak awan comulous nimbus..

Farah Amin on May 5, 2009 at 8:57 PM said...

:)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei