May 3, 2009

Birthday boy - -

Selasa lepas adalah hari ulangtahun kelahiran Mr.Aliff yang ke22. Yuhuuuuuuuu! Serius, tahun ni ialah tahun paling tak surprise. Walaupun gigih saya rahsiakan pasal secret celebration tu, saya boleh nampak riak muka dia yang macam dah tau saya rancang something. Apakah??? Saya tak cukup pandai berlakon ke this year?? Ehm. Maybe sebab idea-idea surprise tu dah basi kot. haha. Takpe,takpe, cuba lagi next time, Farah -_-'


Kitorang celebrate kat Nando's. Nak masak, tak larat sbb esoknya ada assessment untuk group teaching. Paling senang, keluarkan kad EFTPOS, swipe je kat mana restaurant yang anda mau. [warning: pastikan duit dalam akaun tu cukup dan jugak restaurant tu halal. HAHA] Pastu, dengan kudrat yang ada ni, saya pegi cari birthday cake. This time saya beli icecream cake. Orang kat Malaysia sibuk duk promote icecream cake, saya pun nak try jugak! eh, eh, ni birthday sape ni???

Lepas makan2 kat Nandos, saya bawak Aliff pegi cari hadiah. Kebetulan Kathmandu tgh sale, and Aliff pun dah berkenan dgn backpack kat situ, so settle lah. Nasib baik ada sale tahap kaw-kaw punya , kalau tak, menggigil jugakla ;p Untuk Aliff, happy belated birthday dan semoga dipanjang umur serta dimurahkan rezeki. InsyaAllah (^_^)

21 comment(s):

unique_daisy on May 3, 2009 at 3:37 AM said...

Happy Birthday Aliff!! [<-- tlg smpaikn kt die yek. ^^]

Nedy Nadia on May 3, 2009 at 4:02 AM said...

alala..
sweetnye..
emm..best lak tgk cek tu..:p

Farah Amin on May 3, 2009 at 4:20 AM said...

unique daisy:: insyaAllah nnt sy bgtau :D


nedy:: hehe.. sedap tp cpt cair :(

Nedy Nadia on May 3, 2009 at 4:32 AM said...

ala..silap eja kek lak..
malu3..hahhah

Farah Amin on May 3, 2009 at 4:42 AM said...

takpe2.hihi

As on May 3, 2009 at 10:39 AM said...

hoho
bawka pergi cari hadiah
boleh pilih sendiri

menarik2!

takpela idea basi pun farah, at least ade efforts
haha
sure2 itu yang dia pandag ;)
take care

Farah Amin on May 3, 2009 at 11:18 AM said...

as, senang kalau dia pilih sendiri. kang tak berkenan pulak.haha ;p

S h i n o on May 3, 2009 at 2:36 PM said...

:) wah seronoknya..

Nedy Nadia on May 3, 2009 at 3:26 PM said...

ek?hahhaha..ape2 pun wish hepi belated besday to alip ek..
waa..syoknye de org nk wt surprise besaday tuk kte..lol

:: p R i n c E s S _ N :: on May 3, 2009 at 5:46 PM said...

epy bday mr aliff....beshnyerr celebrate same2....bday kite lagik 3ari...huhuhuhuuh....

Diya Kamaruzaman on May 3, 2009 at 6:10 PM said...

kek itu nampak delicious. err... ada lagi tak? nak sket. hahaha =p

p/s-happy belated birthday utk encik tunang farah =)

kueh bakar on May 3, 2009 at 8:18 PM said...

lenkali wat tak ingat...baru suprizzzzz

ije on May 3, 2009 at 9:52 PM said...

happy belated bday utk incik aliff!! =D

Farah Amin on May 3, 2009 at 10:14 PM said...

shino: :)

nedy: hihi. insyaallah. nnt ur turn pulak :)

diya: dah abes. hihi. cepat cair la diya :(

N: nnt me smpaikan :) oh, ur birthday xlama dah hehe

kueh bakar: xsampai hati >.< btw good idea

ije: hehehehe

Monkey D Luffy on May 3, 2009 at 11:19 PM said...

oh itulah bakal suami mu ;p

Farah Amin on May 3, 2009 at 11:25 PM said...

yep insyaallah

^^AnGGun^^ on May 3, 2009 at 11:32 PM said...

Happy Belated Bufday Mr.Aliff..
wahahaha sama la kte farah..
payah da nk wat suprise2 neh..
derang da leh bace ..nyampah i taw

Farah Amin on May 4, 2009 at 12:05 AM said...

hahaha tau xpe. mmg leh bace dah. kui3. takleh jadik ni. :(

dakchomey on May 4, 2009 at 1:44 PM said...

xsuprise pown x pew.. janji kite celebrate gak kan..baru rase dihargai..

Jard The Great on May 4, 2009 at 1:44 PM said...

waa.. org tak pernah bg aku surprise party.. ko wat utk aku bole?? konfem aku takkan dpt tahu.. hehehe

Farah Amin on May 4, 2009 at 2:01 PM said...

dakchomey: hehe. betul jugak

jard: haha. nnt ar aku try sekali

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei