May 28, 2009

my bubble

Previous laptop sudah punah ranah hancur berkecai. Lepas tu aku guna PC untuk berinternet dan ber-assignment. Tapi PC bukan taste aku. Tak boleh diriba-riba seperti laptop. Tak user-friendly. Dalam aku marah2kan PC tu PC tu merajuk pulak. Dia buat hal jugak. Cari spare part tak jumpa. Akibatnya, hampir seminggu aku tak berkomputer. Banyak urusan aku terdelay. Bengang gila, kenapa la benda-benda ni nak rosak dalam tahun ni jugak?? T___T

...................................................................

Then, 22 haribulan Mei lepas, ada seorang hamba Allah hadiahkan aku laptop baru. Terharu. Terima kasih. [You know who you are]. Dan dengan itu, perkenalkan teman baruku, nama saintifik beliau HP Pavilion dv6 entertainment notebook pc. Panjang sangat, jadi aku panggil dia bubble.


Note: Aku start berblogging pada bulan Mei tahun lepas. dah genap setahun. Happy anniversary utk diri sendiri.

Pics: HP, darlingfarah

17 comment(s):

Diya Kamaruzaman on May 29, 2009 at 12:32 AM said...

waaa nampak sangat nice laptop baru, farah! kaler hitam! diya suka! =D

err... wondering. siapa yg hadiahkan? aliff ke?

heee, happy anniversary blog utk farah ^-^

Farah Amin on May 29, 2009 at 12:41 AM said...

hehe. thanks diya. hitam itu menawan haha :)

errr.. wondering juge. sape yg hadiahkan eh? ;p ;p

diya sifu dalam dunia blogging2 neh. farah br setahun jagung. haha

Jard The Great on May 29, 2009 at 12:22 PM said...

happy aniversary farah!! pen mu masih ada kat aku...

tak post lagi.. takut tak smpi.. huhu... bila ko mai MESIA??? ku antar kat alamat mu di sini laa.. bole?

^^AnGGun^^ on May 29, 2009 at 12:32 PM said...

wahh!!!!
beshnyeeeee
ChanteKk bangettt lo...

Farah Amin on May 29, 2009 at 2:40 PM said...

jard: thanks jard! boleh je. nnt aku emailkan address

anggun: maseh2. hehe

Faizal@poyan on May 29, 2009 at 3:21 PM said...

salam farah..
selamat menyambut ulangtahun ke setahun hehehehehe teruskan berblong sehingga ke anak cucu dan cicit

Farah Amin on May 29, 2009 at 3:28 PM said...

insyaallah. thanks

^^AnGGun^^ on May 29, 2009 at 3:36 PM said...

Farah..
mo minta link yg banyak resipi tue leh... dari Umi ke sape tah dulu ade menah bace & mukak

Farah Amin on May 29, 2009 at 3:39 PM said...

link dia ade kt sidebar blog ni. kt bhgn bloggers tu, tekan "kak ummi"

ije on May 29, 2009 at 4:38 PM said...

aaaa.. laptop usang ije tak bganti lagi. takde ke hamba allah lain nak sponsor? uhu

Farah Amin on May 29, 2009 at 6:51 PM said...

hehehehe

Monkey D Luffy on May 30, 2009 at 5:02 AM said...

lawanya laptop baru

hehehe

Farah Amin on May 30, 2009 at 3:04 PM said...

thanks

S h i n o on May 31, 2009 at 9:21 PM said...

teringin gak nk tukar laptop baru.. blom ade fulus lagi..

Farah Amin on May 31, 2009 at 10:41 PM said...

nnt ade rezeki beli la

DilOt on June 1, 2009 at 7:10 PM said...

nak gak laptop br...tp xde sape nak bagi ...haha..

ShftMngr said...

Wow..Nice laptop. I have read this laptop's specs..such a big power in a small computer..

What a lucky girl you are!

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei