May 2, 2009

Suara RM1Juta!!!- -


OMG!!! Tomok menang!! Asal-asalnya nak update benda lain ni. Alih-alih keluar cerita pasal One In A million yang baru habis beberapa minit tadi. Haha. I watched it on 8tv.com.my. Tak sangka pula ada live streaming. For me, ketiga-tiga peserta tu ada kelebihan masing-masing. Tapi adat pertandingan la kan, sorang je boleh jadi juara. Kalau ada dua juara kang, sorang dapat RM500 ribu jelah ;p

Rezeki Tomok malam ni (^_^) Mesti gigih habis peminat-peminat Tomok vote dia. Hehehe. Tapi papepun, performance dia mmg dpt pujian positif dari Syafinaz dan Paul Moss. Tahniah.

Pic: Gua.com.my

33 comment(s):

alia amirah on May 2, 2009 at 2:43 AM said...

fara tgk kat mane? alia pn suke tomok. yayyyyy!!! :D

:: p R i n c E s S _ N :: on May 2, 2009 at 2:50 AM said...

i vOted for toMok ok...huhuhuhuu...sejarah mungkin berulanggg....

Farah Amin on May 2, 2009 at 2:51 AM said...

tgk kt 8tv.com.my ;p

hehe. tulah cuak gila tomok td. nsb baek menang ;p

Farah Amin on May 2, 2009 at 2:53 AM said...

N, byk vote td ea? hehehe...

As on May 2, 2009 at 2:53 AM said...

balik modal la org yang selenggara program ni dr duit sms tuh :P

Farah Amin on May 2, 2009 at 2:54 AM said...

As, rsnye lebih dr balik modal. byk sgt untungnya. isk.

Monkey D Luffy on May 2, 2009 at 3:00 AM said...

aku tak tgk T_T

Diya Kamaruzaman on May 2, 2009 at 3:39 AM said...

Tomok menang ya? Boleh tahan gak dia kalau banding zaman dulu. Setiap kali dia on stage, diya suka bila dia berlari-larian. Takleh dok diam sungguh haih.

Tapi, satu je diya tak berapa kenan ngan tomok ni.

Dia kurus giler lahhhh farah.

Not my type. Hahahaha.

Abang Long on May 2, 2009 at 3:42 AM said...

Macam mana tu ? Fikir lain update lain ? hehehehehe ...

Farah Amin on May 2, 2009 at 3:43 AM said...

kapten: xperlu tgk pun ;)

diya: aah dia menang. farah rs, dia agk ok la skrg. aah laaa.. lari2 bagai. kuat betul stamina dia. hahaha. not ur type? hanya sbb dia kurus :o HAHAHA!! hmm umo dia bpe eh? HAHAHA

Farah Amin on May 2, 2009 at 3:48 AM said...

abang long, saya tulis entry sambil tgk oiam. tula jadinya. haha.last2 pdm balik ape yg tulis first tu. hehehehe

Diya Kamaruzaman on May 2, 2009 at 3:58 AM said...

tomok dah 24 tahun rasanya.

masa dia join new boyz, umur baru 14 tahun. kira dah 10 tahun ah. no wonder dia byk berubah.

p/s-diya tak berapa berminat sgt dgn lelaki kurus cekeding. huhu

*pil.tahan.sakit* on May 2, 2009 at 4:25 AM said...

oh man!.. tomok memang byk fan.. tu pasal dia menang.. btw.. performance dia mmg sgt improvement jauh lagi baik dr zaman dia sengau2 dulu.. :)

unique_daisy on May 2, 2009 at 10:31 AM said...

he deserved that 1 million ringgit!! ^^

Farah Amin on May 2, 2009 at 12:28 PM said...

diya::: wah diya! mantap la. byk tau psl tomok. hehe. eh, br 24 eh? beza 2thn je ngan kite.. hahahaha. mesti taste diya lelaki yg tough2 ni. hihi

pil thn sakit::: tula psl. byk fan tp time dia kt rank last tu sbb org vote out dia.huhu kesian. nsb baik still leh perform smlm

unique daisy::: agreeee!!!

momentinlife on May 2, 2009 at 1:12 PM said...

owh tidak! tomok!!
tp suara dia mmg ok la duk banding dr dia kt new boyz dulu..=p

ije on May 2, 2009 at 1:19 PM said...

first time ije tgk mlm td. ibarat duk di bulan. haha.

1st time tgk, terus suka tomok. wpun dulu x minat pun new boyz.

sempatla vote sms 1 utk tomok. sejarah tol.

alih2 dia yg menang. berbaloi duit rm0.50. haha

Princess Liyana on May 2, 2009 at 1:24 PM said...

huhu Semalam dgr org ckp je Tomok menang..tk tgk tv pun..ehehe anyway, tahniah tomok..huhu

^^AnGGun^^ on May 2, 2009 at 1:24 PM said...

da dapat agak TOMOK akan menang!!
well tahniah ye TOMOK
sore ko jauh bebeda dr sore sblum ni.

aku puji dia
bukan sebb aku minat dia wokey!
tp itu hakikatnye...
chaiyok!!

Farah Amin on May 2, 2009 at 1:36 PM said...

Anggun: Hahaha. betul betul. me pun bukan peminat setia tomok. tp mmg dia dah lain. oke la :)

Liyana: hehehe :)

Ije: Ije keluarkan 50cents, tomok menang sejuta. huwaaa!! -_-'

momentinlife: haha. kalau tomok new boyz yg dulu tu, i pun tak minat.haha

joegrimjow on May 2, 2009 at 2:05 PM said...

jutawan baruuu

Farah Amin on May 2, 2009 at 2:32 PM said...

aah ;p

fikrifayi on May 2, 2009 at 6:20 PM said...

taK PECAYENYE... -_-'

S h i n o on May 2, 2009 at 10:32 PM said...

shafinaz... ummp apasal buruk sgt rambut die mlm td.. biasa comel je die tuh.. eh terkomen gtu plak
:P

genie the beatnik malas sign in.. said...

okeee sekarang dah tak malu nak mengaku minat tomok okee. dulu kalau minat tomok, nak hidup pun segan.. haha..

Farah Amin on May 2, 2009 at 11:46 PM said...

shino>> kantoi selama ni shino minat syafinaz.hahahaha

genie>> hahahaha. semua org da tak segan mengaku minat tomok! lol!

Farah Amin on May 2, 2009 at 11:47 PM said...

fikri:: knp, xpercaya? haha

DilOt on May 3, 2009 at 12:33 AM said...

sejarah tomok berulang lg...walopun dl suare die kureng la sket berbanding skang ni....

MrYusSmile on May 3, 2009 at 1:02 AM said...

Haha..x nk msuk cmpur.ni hal org pmpuan.x minat.hehe

*silent reader* said...

siapa untung??
- yang mengundi...
- yang bersorak...
- yang punya badan..
- yang punya blog ni..
- or saya yang x penah amik tau program yang buang masa mcm ni...

Anonymous said...

siapa untung??
- yang mengundi...
- yang bersorak...
- yang punya badan..
- yang punya blog ni..
- or saya yang x penah amik tau program yang buang masa mcm ni...

Farah Amin on May 3, 2009 at 1:51 AM said...

anonymous aka silent reader: depends :)

mryus: haha. ye2. hal org perempuan

dilot: betul betul betul

Diya Kamaruzaman on May 3, 2009 at 6:03 PM said...

wahaha. 10 markah utk farah! lelaki tough itu memang betul. tapi diya takde lah minat tomok. just terkebetulan tahu psl dia. =p

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei