Sep 19, 2009

korang beraya kami berpuasa yay

dah confirm dah confirm. tarikh raya untuk new zealand adalah pada hari isnin, 21 september 2009. means, kami akan berpuasa untuk hari ke-30 esok. alhamdulillah. apa-apa pun, selamat berhari raya untuk kaum keluarga, sahabat handai dan semua kenalan di malaysia. korang bergembira esok jangan lupa aku disini T______T

nasib baik belum masak lagi. kalau dah masak tadi, harus aku organise iftar sekali lagi instead of open house. hahaha. aku dah agak satu shawal jatuh pada hari isnin. hoyeh. selamat bersahur dan berpuasa buat muslimin muslimat new zealand ♥ ♥

20 comment(s):

nadia-ady on September 19, 2009 at 10:31 PM said...

lambat satu hari? tahun lepas lambat satu hari gak eh?

selamat hari raya farah. Maaf zahir batin. Maaf jugak kalau selama ni ada ter-komen yang mengguris hati r terasa hati or apa-apa lah..heheheh....selamat berpuasa dan bersahur esok ;)

farah aminuddin on September 19, 2009 at 10:49 PM said...

tahun lepas raya serentak.
td mcm hujan. sbb tu kot tak nmpk bulan. eheh.
no worries nadia. 0-0 ok! hehe. happy raya~!

Jard The Great on September 19, 2009 at 11:42 PM said...

waaa.. ari isnin ek?? ehehe.. nways.. selamat berpuasa hari terakhir esok.. ;p

farah aminuddin on September 19, 2009 at 11:48 PM said...

thanks!!

DK on September 20, 2009 at 12:45 AM said...

Huhu. Merasa sekali lagi bersahur dan berbuka lah sok. Takpe, nanti boleh raya sama2 gak ^-^

farah aminuddin on September 20, 2009 at 12:51 AM said...

aah. hehehe :D

Cahaya Hazrini on September 20, 2009 at 2:59 AM said...

owh ye ke??

neway selamat hari raya kak farah!! =)

jgn sedey2 eh. abg alif ada.. hehe..

As on September 20, 2009 at 3:12 AM said...

hilal yang dinampaki itu tak cukup 6 jam la tu
hehe
:)
selamat bersahur farah..
kami di sini merindui ramadhan...
sangat...

Shifu67 on September 20, 2009 at 3:21 AM said...

Selamat Hari Raya.... jom makan tart nanas...

ehhh... belum raya keee

farah aminuddin on September 20, 2009 at 3:36 AM said...

jini
hehehe. thank u! selamat hari rayaaaaaa
xoxo XD

as
oh eh?
thanks2. tulah, ramadhan masih syg nk tinggalkan kami kt sini. hehe

shifu67
belum. haha. luse baru bleh makan kuih raya. tp takde tart nenas lah. hehehe

fa10 on September 20, 2009 at 7:23 AM said...

selamat hari raya farah... ampun maaf dipinta

IMCurtain on September 20, 2009 at 2:15 PM said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.

p/s: We would like to invite all bloggers to join our blogging community which can helps you getting more visitors to your blogs. It's totally free! Social Blogger Community

farah aminuddin on September 20, 2009 at 2:47 PM said...

u too kak!

farah on September 20, 2009 at 11:10 PM said...

selamat hari raya farah.

:)

mardotti zaaba on September 21, 2009 at 2:27 AM said...

kasihan. kitorg dah mcm gila melantak nasi impit arinih. hehe.

farah aminuddin on September 21, 2009 at 2:40 AM said...

farah
u too! :D

mard
haha. takpe2. esok turn kami :p

unique_daisy on September 21, 2009 at 2:00 PM said...

selamat hari raye. maaf zahir batin. next year raye same2 ek. hehe.

farah aminuddin on September 21, 2009 at 2:06 PM said...

wokehhh. hehe
selamat hari raya <3

Princess Liyana on September 25, 2009 at 5:17 PM said...

alaahai...tkpe dear..dah raya dah...hihihi;)

farah aminuddin on September 25, 2009 at 6:48 PM said...

aah haha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei