Oct 29, 2009

crossbody bag vs shoulder bag



sometimes aku teringin jugak nak pakai shoulder bags. tengok orang pakai nampak macam best, nampak feminin, nampak lawa. aku pernah beli, dan pernah dapat hadiah dari member beberapa shoulder bags. tapi sampai sekarang jadi koleksi aje. balik-balik aku akan cari crossbody bags atau sling bag jugak -_-"

pictures courtesy of coach

16 comment(s):

Jard The Great on October 29, 2009 at 5:29 PM said...

tak nk pakai.. baik bg ku je.. ehehe

eh.. farah bila nk mai mesia? pen tgh tunggu tuu.. ;p

farah aminuddin on October 29, 2009 at 5:34 PM said...

ko pakai beg cmtu ke jard? eheh.

xlame dh. cume bulan 1 baru ku sampai kl

Diya on October 29, 2009 at 5:43 PM said...

Huhu. Diya sangat suka shoulder bags. Tapi idak le se elegant beg lam gambar tuh. Beg biasa2 jelah, tuk bwk pegi kuliah.

Nape nya tak nak pakai beg gitu Farah?

farah aminuddin on October 29, 2009 at 5:50 PM said...

diya suke shoulder bags eh. farah x prefer pakai shoulder bags mybe sbb farah jenis suke pakai baju sempoi2 je kot. pakai sweater ngan jeans ngan tshirt. so kalau pakai shoulder bags esp yg ade rantai2 ke ape mcm tak matching je. thats y kot ttp prefer sling bag.

Nedy Nadia on October 29, 2009 at 6:09 PM said...

sy ade berlambak beg camne
hahhah

farah aminuddin on October 29, 2009 at 6:13 PM said...

bagus ah kalau biasa pakai :p

~ mizzAmy ~ on October 29, 2009 at 6:54 PM said...

akak okeyh je dengan shoulder bags. tapi depends on the type jugak. hobo lah apa lah.. and agak cerewet jugak. sebab tuh ke main susah nak jumpa yg sesuai.

and, my dream bag is coach. tapi tak tau tahun bila leh pakai. :(

farah aminuddin on October 29, 2009 at 6:55 PM said...

kak amy mmg sesuai pakai shoulder bag. ehehe. btw semoga berjaya dptkan handbag coach! :D

Nedy Nadia on October 29, 2009 at 7:49 PM said...

nanti praktikal cam tak seswai je nak pakai beg cmne..ke seswai...hoho

alasan nak dapatkan handbag..hahhah

farah aminuddin on October 29, 2009 at 7:51 PM said...

sesuai lah. sape ckp tak sesuai. isk2. haha

ღn0n0iღ on October 29, 2009 at 9:42 PM said...

Akak susah sikit nak pakai shoulder bag sebab keja kena bawa laptop yang berat tu :P

farah aminuddin on October 29, 2009 at 9:48 PM said...

abis tu akak bwk beg laptop jeke

^^AnGGun^^ on October 29, 2009 at 11:42 PM said...

lawo arh beg tuh..
mesti sesuai jek klu farah pakai..
sama padan jek..phewitttttt

farah aminuddin on October 29, 2009 at 11:44 PM said...

erhhh -_-"
hahaha

zatiMJ on October 30, 2009 at 10:49 AM said...

crossbody bag ke shouldre bag ke tote bag ke sume zati suke!! jnji bag. hehe

farah aminuddin on October 30, 2009 at 12:07 PM said...

wah wah wah cik zati :D

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei