Oct 29, 2009

to the left to the left

aku rasa otak kiri aku lebih mantap berbanding otak kanan aku. perit jugaklah kadang-kadang kalau diberi task berkaitan dengan literature. apatah lagi b.ed tesol ni memang bermain dengan language. insyaallah boleh buat, cuma it takes time. thats why aku memang tak berminat tulis puisi ke apa. haha. tapi. allah s.w.t. tu maha adil kan. walaupun aku lemah bab tu, tapi allah kurniakan aku someone yang otak kanannya sangat mantap. so boleh ah tolong aku eheh :p

artikel: left brain vs right brain



flickr

8 comment(s):

zaradgreat on October 29, 2009 at 11:51 PM said...

Allah maha mengetahui.
heeeee---

salam jalan-jalan!
:D

farah aminuddin on October 29, 2009 at 11:59 PM said...

salam :)
yup2. setuju :D

Nedy Nadia on October 30, 2009 at 2:41 AM said...

actually gambar pe tu ek?
hehhehe

farah aminuddin on October 30, 2009 at 2:43 AM said...

gmbr mana

moment on October 30, 2009 at 11:34 AM said...

ya, aku pn rsa otak kiri aku lg mantop dr kanan...

psl tu la jugak aku jln senget ke kiri.. muehehe

farah aminuddin on October 30, 2009 at 12:00 PM said...

hahahaha part jalan senget tk thn tu

Diya on October 30, 2009 at 4:00 PM said...

"Right-brain thinkers love picture explanations over textual explanations"

Haha. Ni paling tepat tuk diya.

Aliff suka art eh?

farah aminuddin on October 30, 2009 at 4:37 PM said...

farah dh agk, dari penulisan diya mesti diya right brain thinker. eheh

yup2. dia suke. :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei