Oct 29, 2009

robots are not allowed to read this entry

lepas submit assignment terakhir, dan selesainya presentation sbe ingat nak pergi skycity cinema. nak layan movie sebijik dua. tapi encik a kata dia perut dia dah penuh dengan ayam nandos so tak jadi lah pergi semalam. kami pergi hari ni. kat queen street ni tak banyak movies pun yang dia tayang. hmph %$*&5@. finally kami pilih untuk tengok surrogates lakonan bruce willis. [kalau kat malaysia jangan haraplah aku nak tengok kalau watak utama tu hero tua. statement jahat muahaha]

aku suka ini movie. bagi aku sangat best. kisah pasal surrogates yang menguasai populasi dunia. cuba bayangkan dunia ini penuh dengan surrogates dan manusia sebenar hanya duk kat rumah sebab segala benda dibuat oleh surrogates masing-masing. memang memudahkan kerja, tapi hidup sebagai seorang manusia macam dah takde nilai.



http://www.iwatchstuff.com/

12 comment(s):

Diya on October 29, 2009 at 12:57 AM said...

Macam menarik je nih. Cite terbaru eh? Hero salu yg muda2 kacak2, yg ni lain pulak. Tapi kacak jugak lah. Hehe

farah aminuddin on October 29, 2009 at 1:00 AM said...

tulah. tua tp kacak. fiwit. hahaha

agak baru jugaklah cite ni. farah mmg suke movie bergenre science fiction ni :D

unique_daisy on October 29, 2009 at 1:46 AM said...

wah tgk kt wyg. sy dwld aje. *lol*

farah aminuddin on October 29, 2009 at 1:49 AM said...

lol. dh lama x tgk wyg. nk tunggu new moon lmbt lg. huhu. kalau tak, tgk online je.

teddyblueberrygurl on October 29, 2009 at 3:17 AM said...

aku pun dah tgk dah,
tapi kat Malaysia ar,
hehee~
mmg best and layan..
nice blog anyway..=)

farah aminuddin on October 29, 2009 at 3:34 AM said...

best kan??
oh thanks :D

ღn0n0iღ on October 29, 2009 at 5:11 AM said...

Haihhhhhhhhhhhhsss.. takdenya masa nak tengok movie sekarang (T_T)
Kalau ade pon takde geng, HAHA

farah aminuddin on October 29, 2009 at 5:20 AM said...

ajak alex n lolo. haha

Jard The Great on October 29, 2009 at 2:04 PM said...

lama tak gi tinguk wyg.. ehehe.. tgh tunggu Eclipse neh..

farah aminuddin on October 29, 2009 at 2:16 PM said...

mesti lmbt lagi. hehe

~ mizzAmy ~ on October 29, 2009 at 3:22 PM said...

nih salah satu citer yg nak di tengok tapi tak tertengok-tengok lagi. :(

farah aminuddin on October 29, 2009 at 3:29 PM said...

pegi tgk. best

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei