Oct 25, 2009

oops i did it again!


tadi, masuk maxshop.com. asalnya nak cuci mata saja. yelah kalau aku nak membeli baik pergi tempat dia kat queen street. jalan kaki lima minit dah sampai. tapi............ click punya click terbeli pulak. kononnya janji nak puasa dari online shopping, tapi tak dapat nak tunaikan janji tu dush dush dush [tumbuk muka sendiri]. encik a, maafkan saya :(

baru perasan model ni rupanya first runner up new zealand top model. patut ah macam pernah nampak.

pic: maxshop.com

10 comment(s):

Fatt Chin Choy on October 25, 2009 at 10:12 AM said...

jeles org malaysia sbb fesyen up-to-date kat sini = fesyen ketinggalan zaman

cHeRyNa PiReS on October 25, 2009 at 2:22 PM said...

so, kesimpulannnye anda shop yang inilah ye cik farah? nice...nice...kalau tembam susah sket nak pakai knitted macam nieh (cakap pasal diri sendiri)

asalkan mampu...apa salahnya online shopping?

nadia-ady on October 25, 2009 at 2:35 PM said...

farah beli bj yang itu ke?

nadia dah usha website tu. Alahai dress dia cantik2 okeh.Banyak koleksi dia cantik2 belaka. Online shoping memang macam ni la kan. Asyik menggoda kita untuk beli je. muehehehehhe. Website malaysia pun lebih kurang jugak, tp duit je takde nak beli.hihihihi

Nedy Nadia on October 25, 2009 at 8:11 PM said...

wah3...canteknya
beli yg nie ke?
nak satu!!hahahha

Nedy Nadia on October 25, 2009 at 9:47 PM said...

hehehe...
no prob..boleh je..
nk bwk keta sape ek?hahaha

farah on October 26, 2009 at 7:22 AM said...

shopping online mmg best kan.

:P

~ mizzAmy ~ on October 26, 2009 at 3:45 PM said...

hehehe.. akak nih je yang tak terjerumus untuk ber'online shopping. tapi akak lebih suka tengok bag. sebab nak masuk LV, Gucci or Coach adalah tidak mampu, makanya cuci mata kat online jer la. hehehe....

LOVE on October 27, 2009 at 4:30 AM said...

Hi Farah! hru there? Tks for popping in my blog ya! ;)
Wow, online shopping erk??? ;)

LOVE on October 27, 2009 at 4:31 AM said...

Hi Farah! hru there? Tks for popping in my blog ya! ;)
Wow, online shopping erk??? ;)

farah aminuddin on October 29, 2009 at 12:28 AM said...

hi :)
aah hehe.

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei