Oct 21, 2009

menghitung hari detik demi detik

updates:

1. elaun terakhir di auckland sudah pun masuk. alhamdulillah. terima kasih. hati riang untuk lima minit. sebab gembira duit dah masuk. lepas lima minit kemudian jadi sedih balik sebab dah bayar rent rumah untuk november. lepas tu nak bayar shipping. lepas tu nak beli souvenir untuk saudara mara dan kawan-kawan. berapa posen jelah tinggal untuk aku. takpe takpe. bersyukur farah bersyukur.

2. ada dua assignments [educ paper] kena submit hari jumaat. dan hari selasa depan kena submit language teaching paper dan hari yang sama juga ada presentation untuk school practicum. berusaha!

3. check stats tadi. tergolek-golek aku baca satu keyword ni. memang banyak entri aku pasal lagu, tapi aku tak pernah ooo tulis pasal "lagu taik". ha ha ha ;p

keywords

20 comment(s):

MiSZuE on October 21, 2009 at 5:03 PM said...

hehe..
lagu taik?

nk donload la =)

farah on October 21, 2009 at 5:09 PM said...

cara solekan emo?

cool.

haha,

err, click ur ads :)

cHeRyNa PiReS on October 21, 2009 at 5:12 PM said...

me punya keluar perktaan tembam! sakit betul hati...hohoho...

* tapi mmg banyak perktaan tembam dalam blog nieh..hihi...

selamat membuat assignment!:)

yOnnA on October 21, 2009 at 5:34 PM said...

yeay! farah dah nak pulang! T__T harus sedih nnt kan :(

^^AnGGun^^ on October 21, 2009 at 5:45 PM said...

ole2 untuk mel jgn lupe
ahakz!!

:: p R i n c E s S _ N :: on October 21, 2009 at 6:02 PM said...

uhuuu....da nk abes blaja ekk yunk..

suria j on October 21, 2009 at 6:29 PM said...

salam farah, seronoknye korang dah masuk :)
farah bape dole die bagi? ehhehe
eh, camne erk kalo kite nak taruk blog stat ni? cam menarik je :D

Abang Long on October 21, 2009 at 7:05 PM said...

Farah, adakah ini kesilapan teknikal oleh internet ?

~ mizzAmy ~ on October 21, 2009 at 7:38 PM said...

hahahaha... lagu taik? apakah tujuan utama si pencari tersebut? hahahaha... lawak giler.

ekhh, apa-apa pun good luck untuk Farah. ;)

Nedy Nadia on October 21, 2009 at 7:41 PM said...

farah cyg...
dah balik dah...
hehehheh

Nedy Nadia on October 21, 2009 at 7:59 PM said...

tesis dah siap antar pon
ehheheh

fikrifayi on October 21, 2009 at 8:46 PM said...

lagu taik?
lol

selamat pulang senior =)
turn ktorg plak jd senior kt strangers.. huhu

farah aminuddin on October 21, 2009 at 10:41 PM said...

miszue: hahaha kene compose satu ni. hehe

farah: rsnye ade entri psl emo fashion. hehe

cheryna: eh? alahai. btw thanks :)

yonna: sangat T_T

anggun: insyaallah :p

n: da nak blk auckland T_T

mizzamy: tau xpe. sy pun terpk2 gk motif dia tu. haha. thanks kak

suria j: cepat dapat, habis pun cepat. haha. frh dh post kt blog ten psl stats tu :D

abang long: tak kot.

nedy: good 4 u darl!

fikri: hahaha. takpe2. senior jugk kn. sile lah ragging adik2 junior anda. hahaha. btw thanx

Jard The Great on October 21, 2009 at 10:43 PM said...

ku nk wang kertas new zealand satu bole? nk wat koleksi.. ehehe

farah aminuddin on October 21, 2009 at 10:47 PM said...

paling cipan adelah not NZD5 yg bernilai RM10++ mahalnyeh ko mintak jard. haha. syiling bleh la aku bg. kuang kuang

messyremo on October 22, 2009 at 1:12 AM said...

adess...

org yg komen kot..haha

takpe,berkorban utk kaum kerabat..hehe

Diya on October 22, 2009 at 7:04 PM said...

Haha. tergelak jap diya. Dia tengah marah kat sesape kot, tu yang nak cari lagu taik pastu tujukan kat orang yg dia marahkan. Ngehe

DilOt on October 23, 2009 at 4:34 PM said...

ape kejadah la search tajuk mcm tu...farah, dilot nak magnet dr sane..haha..sesuke ati aku je kan...

farah aminuddin on October 23, 2009 at 9:28 PM said...

messyremo: org yg komen pun takde tulis mcm tu. huhu

diya: hahaha farah nak google la lagu tu pasni.

dilot: hehe insyaallah

nadia-ady on October 24, 2009 at 5:24 AM said...

hahaha adui la.pelik2 betul la keyword2 ni.macam boleh dapat jek lagu taik tu kalau search.haha

farah ada idea tak macam mana nak transfer duit supaya farah boleh keluarkan duit terus kat sana? mau kasi duit untuk benda yg nadia pesan dulu. Ingat lagi tak?hehehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei