Oct 31, 2009

you are beautiful

baru seminggu takde kelas, aku dah rasa boring tahap &%#@%! takkan hari-hari nak pergi shopping, kopak aku. btw hari ini pergi parnell. ada parnell festival of roses. dan dalam banyak-banyak bunga ros kat sana, ini ros yang paling aku suka. apa entah nama dia. tapi memang cantiklah warnanya.

IMG_3058

jom naik bas!

IMG_3093

kalau ikutkan hati aku nak bawak balik semua ros kat situ tapi apakan daya T_T

14 comment(s):

arina on November 1, 2009 at 2:34 AM said...

oh my my my. roses! rose hitam ade x? hehe.

farah aminuddin on November 1, 2009 at 2:44 AM said...

kak farah xperasan lak td arina

Mac Attack on November 1, 2009 at 3:33 AM said...

red and white...broken heart and pure happiness...That's how the meaning of love is reflected by the rose..


Me and myself.

nadia-ady on November 1, 2009 at 3:54 AM said...

wahhh uniknya warna rose tu! macam rose putih terkena percikan darah :D

farah aminuddin on November 1, 2009 at 4:16 AM said...

mac attack: ;p

nadia: bila nadia ckp mcm tu, baru farah perasan. ye lah! hehe

Tabib Haji Norjae on November 1, 2009 at 10:12 AM said...

Sudah mekar sekuntum dalam blog. Alhamdulillah.

zaradgreat on November 1, 2009 at 2:10 PM said...

wow! ros tuh ros kacuk ke memang cenggitu? cantik betul!

Nedy Nadia on November 1, 2009 at 3:26 PM said...

comey nya bunga...
dah abis clas ek?
sronok ar...xde exam ke?
heehe

Jard The Great on November 1, 2009 at 4:07 PM said...

bas camtuh leh jumpa kat melaka kalo tak silap.. ehehe..

bunga tu mmg lawaa

farah aminuddin on November 1, 2009 at 4:34 PM said...

tabib haji norjae: :D

zara: rsnye itu mmg baka dia :)

nedy: kelas dh abis. exam belum lg. :p

jard: aah kt melaka pun ade :p

Fatt Chin Choy on November 1, 2009 at 9:44 PM said...

ros berapa lama blh tahan ek?

farah aminuddin on November 1, 2009 at 9:49 PM said...

xsure la fatt

~ mizzAmy ~ on November 2, 2009 at 4:46 PM said...

omg!! unik lah rose tuh..

farah aminuddin on November 2, 2009 at 7:47 PM said...

kan?? ;)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei