Oct 30, 2009

sumpah bunian

semalam duk chatting dengan adik. tanya dia, layan sumpah bunian tak? dia cakap bukan dia je, dengan abah umi sekali terlopong depan tv setiap petang tengok cerita tu. episod-episod yang recent ni memang membuatkan aku selalu sentap, emo lebih-lebih bila tengok. overrr okay. sampai ke blog emo-nya -_-'

watak zira tu (elly mazlein) awal-awalnya gedik comel dan kelakar, tapi lepas dia berkahwin dengan adam (ryzal) dah jadi jahat nak mampus T_T btw aku sangat suka tengok nora danish dalam drama ni. sangat cantiklah beliau bertudung. layak la untuk watak puteri bunian tu.

flickr

17 comment(s):

ღn0n0iღ on October 30, 2009 at 7:43 PM said...

Bukan je dalam blog, dalam plurk pun dia emo terlebih.. EHEHE..
Tapi Elly kalau berlakon jadi gedik memang gedik giler..
Even dalam citer Keliwon kalau dia jadi pontianak pun dia nampak gedik. EHEHE

~ mizzAmy ~ on October 30, 2009 at 7:51 PM said...

akak dah tak tengok since Zira tuh pregnant. tapi nora danish tuh cantik kan bertudung?? akak suka lah dia..

farah aminuddin on October 30, 2009 at 8:46 PM said...

kaknoi: plurk lain citer. haha

mizzamy: cantik sgt. huhu

ije on October 30, 2009 at 8:52 PM said...

ije pun layan cite ni walaupun xtahu dia main jam berapa. haha.

kalau buka tv kua cite ni, ije layan. best!

farah aminuddin on October 30, 2009 at 9:15 PM said...

farah langsung taktau. tau tgk kt tv9 nye website je. ehe

^^AnGGun^^ on October 30, 2009 at 9:22 PM said...

ngeee
serupe la kite farah..
tp mel tgk ulangan kat tv9 malamnye..
lagu dia pon sedey jek dengar...
giler menyampah+mluat dgn zeera tuh...
tak saba nak tgk akibat dari segala perbuatan kijam dia tuh..huh!
amponn terEMO plak..

nora danish tue mmg sesuai pegang watak puteri bunian..ayu jerk..
muke dia sejok je memandang kan kan kan..

farah aminuddin on October 30, 2009 at 9:25 PM said...

aah. lagu dia cam T_T

tulah. tak saba nk tgk next episode. adam tu mati x agknye. haha. suke hati je tengking hawa T_T

Nedy Nadia on October 31, 2009 at 1:12 AM said...

sy pon sekarang jd tersuke citer nie sejak duk umah..hehhe
esk nk blk TM..
x suke..
T_________T

farah aminuddin on October 31, 2009 at 1:18 AM said...

oh. awk pun tgk ke cite ni. hehe

alahai. kt umah sewa ade tv kn

zaradgreat on October 31, 2009 at 6:51 PM said...

betul3!!
nora danish cun!!
tengok gmbar pun tau dia cun
hehehe

(belum tengok lagi citer nih. hihihi)

farah aminuddin on October 31, 2009 at 6:59 PM said...

xpe2. org tgh exam kan. hehe.

yep2. dia sgt cun :D

chika on October 31, 2009 at 9:14 PM said...

tak tau pon cerita ni T___T
best ke best ke? boleh start tengok ni.

heh easyway ada kat malaysia? sungguh? oh tarooooomilktea. Lama tak minum. Tadi baru minum pastu macam ; eh sedaplah air ni. Eceh. Macam first time minum :p

~ATIKAH AZMIDI~ on October 31, 2009 at 9:20 PM said...

sy pon layan cte ni...
bez sngt..mmg mnyampah tngok zeera tu..
geram sngt..
nora danish tersangat la sopan n ayu bile pkai tdung..mmg cntik..
apekah yg akan trjadi kt adam lpas ni?
kte tggu...!

farah aminuddin on October 31, 2009 at 9:32 PM said...

chika: awal2 sgt slow jln ceritanya. yg baru ni agk best lah hmm kalau tgk kat bekas minuman tu, mcm easyway dah ade kt malaysia. :D

atikah: tak sabar nk tunggu. mati ke tidak agknye si adam tu. haha

~ATIKAH AZMIDI~ on October 31, 2009 at 9:52 PM said...

haha..
tu la..
kite tnggu je la diz monday..
geram tngok mse dia mrah hawa aritu..

farah aminuddin on October 31, 2009 at 10:16 PM said...

maknanya ep isnin ni yg last la kan?? alahai. rindu la nk tengok nora danish yg comel betudung itu. hehe

^^AnGGun^^ on November 2, 2009 at 3:28 PM said...

tak saba nak nunton petang ni ape jadik dengan adam..huh!

alahaii wendu nak tgk hawa pakai tudung..
comeyyy!!!tudung pon semua chantek2..kena dgn dia kan kan kan

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei