Nov 8, 2009

manusia semakin malas

ads ni maybe dah lama dan korang maybe dah pernah lihat. tapi aku baru tengok kat tv, tapi kat tv dah potong beberapa scenes. aku cari kat youtube dan jumpa yang full version. kelakar gila. tergolek-golek aku gelak masa first time tengok iklan ni. ada juga manusia macam tu ye. pemalas tahap &^%$#@ bukannya tak boleh nak panjat tangga escalator tu sendiri. ni siap jerit-jerit mintak tolong lagi. siot ah T_T




teknologi membuatkan manusia semakin malas.


16 comment(s):

cHeRyNa PiReS on November 8, 2009 at 3:52 PM said...

haahahaha...puas tergelak nieh. bodohnya? kenapalah tak boleh nak gerak sikit pon. nasiblah dia tak dtg malaysia. kat sini escalator rosak perkara biasa!

ije on November 8, 2009 at 4:44 PM said...

siot. haha.

macam la stuck dlm lif. adeh.

farah aminuddin on November 8, 2009 at 4:48 PM said...

cheryna: mmg bodoh gile. hahaha. rs nk sepak je hahahaha

ije: tulah kan. over sungguh manusia2 spt itu. haha

Jard The Great on November 8, 2009 at 7:18 PM said...

ahahahaha... gler pemalas.. ahahaha

nadia-ady on November 8, 2009 at 7:31 PM said...

hahahah lawak giler, over okeh. Sanggup tu tunggu org datang betulkan walaupun sebenarnya dia ada perkara penting yg nak diuruskan.Nasib baik org berkenaan tak datang Malaysia, kalau tak sure gena gelak je nanti.hahaha

sometimes kan, walaupun escalator bergerak tapi nadia tetap buat macam naik tangga jugak, (sebab nak cepat, rasa macam lmbt je escalator tu bergerak.heheh)

farah aminuddin on November 8, 2009 at 10:31 PM said...

jard: yezza. haha

nadia: sm la nadia. escalator tu mmg lembab kalo kite tunggu je dia gerak. kalau kite naik sendiri tangga tu lg cepat. kalo nk relex2 takpelah. hehe

Nedy Nadia on November 9, 2009 at 1:02 AM said...

mengong tol..
ingtkn yg mekanik tu nk trs naek tp tak pon. haha

farah aminuddin on November 9, 2009 at 1:22 AM said...

hahaha tula psl. gilo

Fatt Chin Choy on November 9, 2009 at 3:51 AM said...

kenapa error time aku bukak ye

Fatt Chin Choy on November 9, 2009 at 3:54 AM said...

hahaha
aku bukak kat you tube
bongok giler ah
maintenance officer pun sama bongok

^^AnGGun^^ on November 9, 2009 at 4:18 AM said...

ahahahahaha
senget punye olang!!!
giler pemalashh..
ape salahnye senaman skit..aduhla...

**teknologi sekarang watkan manusia jadik maken malas n berpenyakett!!

~ mizzAmy ~ on November 9, 2009 at 3:22 PM said...

hahaha...sengal je. semalam escalator kat midval tak function, terpaksa lah menapak dengan 4 inch heel. sabar je lah...

farah aminuddin on November 9, 2009 at 3:31 PM said...

fatt chin choy: hahahaha tau xpe. semua takleh pakai. haha

anggun: tulah kan. punyelah pyh nk exercise. bkn susah pun :p

mizzamy: wah. 4inci tu. mantap ah :D

Da Ghotic on November 9, 2009 at 6:34 PM said...

teknologi wat manusia makin bermalas-malasan..

farah aminuddin on November 9, 2009 at 6:40 PM said...

kann? T_T

Diya on November 9, 2009 at 8:07 PM said...

Memang hover, sengal nak mati. Huhu. Bukan nya takleh jalan naik ke atas. Nak jugak tunggu org dtg repair.

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei