Nov 8, 2009

rrrrrandommmm

aku sejujurnya belum kemas apa-apa lagi. orang shipping tu dah nak collect kotak-kotak shipping hari isnin pagi. esok nampaknya kena marathon packing barang lah. ada enam kotak semuanya. banyak seh barang aku. adoii, lepas shipping ni apa sajelah yang tinggal untuk aku guna.

cerita lain. erm, seminggu dua ni asal pergi shopping je, encik a ajak masuk kedai jade. haha. dah gila jade sekarang, kalah aku. salesperson tu beria-ia promote jade itu jade ini kat aku sebab ingat aku yang nak beli, padahal encik a T_T aku rasa sebab dia adalah separuh chinese, jadi minat pada jade tu ada. cakap pasal mix. dulu-dulu, aku pernah lah berangan nak someone yang mixed-blood. ingatkan tak jadi kenyataan. tapi akhirnya my dream comes true ehem ehem haha ;p



20 comment(s):

nadia-ady on November 8, 2009 at 1:17 AM said...

nadia pernah dengar jade tu bagus untuk kesihatan, mungkin sebab ia ada cas2 yang boleh meningkatkan aura postif dalam badan ke..

wow! impian sudah menjadi kenyataan.hehehe ;)

farah aminuddin on November 8, 2009 at 1:19 AM said...

oh ye eh? taktau pulak farah psl tu :D

erhhh itu dia. impian jadi kenyataan. haha

ije on November 8, 2009 at 1:26 AM said...

haha. orang lain nak beli, orang lain yang dipromotenya. =)

farah aminuddin on November 8, 2009 at 1:35 AM said...

itulah pasal haha

cHeRyNa PiReS on November 8, 2009 at 2:10 AM said...

adeehh...baru terperasan blog nieh terpadam dari blog list~ geramnye...patutlah missed postings!

{lumut} on November 8, 2009 at 2:19 AM said...

oo yeah~~~

auckland??dah habis ker?heehe

{lumut} on November 8, 2009 at 2:26 AM said...

hehe..
sokong kelate mung?hee

tesl?

farah aminuddin on November 8, 2009 at 2:27 AM said...

cheryna: no worries :)

lumut: lum habis lg. tp dah nk habis

Diya on November 8, 2009 at 2:41 AM said...

Ha ah, setuju ngan nadia. Diya ada baca kat mana tah psl jade. Memang ada kesan pd kesihatan.

Encik a ada darah kecinaan rupanya. Baru tahu. Hehe =p

farah aminuddin on November 8, 2009 at 2:44 AM said...

same cam magnet gk eh? huhu. aah beliau half c half m :p

Diya on November 8, 2009 at 2:47 AM said...

Lebih kurang. Farah penah tgk tak orang pakai gelang ala2 jade?

farah aminuddin on November 8, 2009 at 2:50 AM said...

gelang? mcm pernah. tp ingtkn perhiasan diri je.

zaradgreat on November 8, 2009 at 4:00 AM said...

wah!
jade?
jade sangat cantik
jade sangat cun

hehehe
wah2
ehem-ehem mix blood ea.
tahniah2!

hehhehehee

farah aminuddin on November 8, 2009 at 4:05 AM said...

haha. thanks2. :p

nadia-ady on November 8, 2009 at 4:29 AM said...

rasanya fungsi dia lebih kurang macam gelang magnet.yg gelang magnet tu, nadia dengar orang yang pakai tu kata boleh kurangkan tekanan darah tinggi dan kurangkan stress. Cubalah farah..hehehe

Fatt Chin Choy on November 8, 2009 at 7:33 AM said...

mr alif mix ek... hensem
tergoda aku... haha

DilOt on November 8, 2009 at 8:57 AM said...

dilot de mix gak..mamak + cina..

nak tak..hehe

eh lupe lak..yg aku ni pompuan..hehe...

tp dilot ni..dr dulu...dak2 blogger asyik panggil bro bro bro

adei...

farah aminuddin on November 8, 2009 at 1:57 PM said...

nadia: pasni boleh lah gi beli satu. tp mende alah tu mahal T_T

fattchinchoy: errr :o

dilot: wah. dilot pun mix. mesti pandai ni. hehe. kenapa readers ingt dilot lelaki eh. cam kelakar je ;p

~ mizzAmy ~ on November 9, 2009 at 3:19 PM said...

akak pun berangan nak kawin dengan jejaka mix. espcially yg mix dengan cina lah. akak suka lelaki putih. tapi tak pernah plak org yg berkulit cerah nak kat akak. wakakaka....

farah aminuddin on November 9, 2009 at 3:31 PM said...

insyaallah ade tu hehe :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei