Nov 7, 2009

kasut pelik

entah apa-apa. tergelak-gelak aku tengok "kasut" ni. ahahaha. comel. comel. i mean comel lah designers kasut ni [aminaka wilmont]. mana lah dapat idea design mende ni T_T menurut artikel yang aku baca tu katanya beauty hurts, so siapa sanggup pakai?

more pictures here [credit to http://awomanandhershoes.com/]

17 comment(s):

zaradgreat on November 7, 2009 at 1:52 AM said...

hahahaa
macam bertenjet je model tuh

memang hurt sungguh kot
hehehheeh

nadia-ady on November 7, 2009 at 2:31 AM said...

haish, alangkah heels pun nadia tak rajin nak pakai apatah lagi yg ni yg rupanya ala-ala heels tapi takde tapak kat depan ni.hahaha macam seksa je kan pakai kasut macam ni ;P

moment on November 7, 2009 at 2:47 AM said...

tak mo..
aku rela pki slipar jepunnSSss~

^^AnGGun^^ on November 7, 2009 at 2:55 AM said...

erkk...gulpp!!!
camne tue tapak depan tade..
erkkk mmg pelik laaa..

joegrimjow on November 7, 2009 at 3:32 AM said...

cantik!!
tp menyeksakan

ღn0n0iღ on November 7, 2009 at 3:42 AM said...

Isk.. tak sanggup le akak nak mencederakan kaki sampai macam tu.....

Cantik ke?
Hehee.. cam weird je........ (+_+)

Fatt Chin Choy on November 7, 2009 at 4:28 AM said...

baik tak payah pakai kasut

nursarah87 on November 7, 2009 at 4:31 AM said...

uhuu,kasut haruslah melindungi kaki..kang terpijak kaca cam mana?..err

unknown on November 7, 2009 at 11:32 AM said...

sanggup kaki ayam. huhu

Nedy Nadia on November 7, 2009 at 2:27 PM said...

ishh...giler pe pakai kasut nie..
camne nk jln..abis la rosak tumit..
haha

~ mizzAmy ~ on November 7, 2009 at 4:43 PM said...

isskhhh... it's sooo not functioning at all la. nak cantik pun biar lah berpada kan?

Diya on November 7, 2009 at 4:50 PM said...

Kasut tak siap agaknya ni. Huhu. Yang balut2 kat betis tu dah stylo dah, tapi tang tapak kaki tu .. erm..

fikrifayi on November 7, 2009 at 7:00 PM said...

salam
dh xde facebook ke?
nk tanye, pnah buat compsci111 x?
cdg nk buat time summer school

fikrifayi on November 7, 2009 at 8:26 PM said...

tumblr..
oo yeke.. thnx
bape % ye exam?

farah aminuddin on November 7, 2009 at 9:01 PM said...

60% rsnye. attendance utk tutorial pun ade contribute to final marks jugak

fikrifayi on November 7, 2009 at 9:03 PM said...

oh dh jumpe dh.. hihi
thnx a lot!

ije on November 7, 2009 at 9:09 PM said...

baik pkai selipar jepun rm10 je. uhuh

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei