Nov 6, 2009

enam november dua ribu sembilan

satu. cuaca hari ini agak panas terik. takpe, at least aku tak terkejut sangat dengan perubahan cuaca bila balik malaysia nanti.

dua. aku demam. agak stress kebelakangan ni. banyak benda yang tak settle-settle lagi.

tiga. minuman di easyway hanya dijual tiga dollars segelas. harga asal lima-enam dollars. promosi sehingga sebelas november.

empat. sila lawat website maxx.co.nz kalau nak free tickets ke gulf harbour. aku dah dapat tiket tu tadi.

lima. ipod touch ku sudah bertukar wajah. phewww.

IMG_3159-horz

17 comment(s):

yOnnA on November 6, 2009 at 8:40 PM said...

farah.pinjam ipod bila dah sampai kelantan nnt ok.

nk ckp tu ja. bye2

*jeles T__T*

farah aminuddin on November 6, 2009 at 8:43 PM said...

yonna, ipod je pun, bukan iphone T__T

~ mizzAmy ~ on November 6, 2009 at 8:57 PM said...

cantik lah casing ipod farah tuh. akak punya wish list tahun depan. nak tepon yg casing nyer boleh tukar2 graphic camtuh. tapi kat mesia cam tak dek je... :(

farah aminuddin on November 6, 2009 at 8:59 PM said...

tengok live lg cun kot. eheh. kak amy nk beli iphone kah?

Da Ghotic on November 6, 2009 at 9:15 PM said...

farah dh alang2 6hb awat x cukup kan list sampai ENAM :guling:

Diya on November 6, 2009 at 9:15 PM said...

Cantik nyeh casing baru. Nampak elegant gitu.

Harap Farah cepat sembuh *kalau rasa nak share something, diya ada je ni* =)

farah aminuddin on November 6, 2009 at 9:19 PM said...

qis: hahaha ye tak ye jugak eh. tp mcm takde ape dh nk bgtau. hehe

diya: thanks :) sbb stress td, beli something utk diri sendiri. haha. btw insyaallah kalau farah ade nk gtau ape2, farah msg kt fb eh :D

Cahaya Hazrini on November 6, 2009 at 11:01 PM said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa.............................. nk satu boley??? hehehe..

farah aminuddin on November 6, 2009 at 11:19 PM said...

hehehe :p

[biru][pink] on November 6, 2009 at 11:45 PM said...

wah
ipod tuh nampak hot!

take care tau!
jangan stress2

just live ur life!!~~
heeeeeeee

farah aminuddin on November 6, 2009 at 11:47 PM said...

insyaallah
thanks :D

nadia-ady on November 7, 2009 at 2:35 AM said...

wah canggihnya ipod tu . Design casing tu pun cantik. Aaaaa rasa macam nak beli la pulak tapi takleh2, kene utamakan yg wishlist pertama dulu.hehehe:D

farah, jangan stres2,slow2 settlekan hal2 berkenaan satu2 k..Benda yang tak settle memang stress bila difikirkan tapi bila kita dah settlekan sedikit demi sedikit insyaALLAH, stress akan hilang dengan sendirinya =D

Fatt Chin Choy on November 7, 2009 at 3:49 AM said...

lawa ipod ko

ღn0n0iღ on November 7, 2009 at 4:19 AM said...

Kalau akak, mesti dah jadi PINK dah ipod tu..ekekekeke..
Tapi cantik lah.
Semangat je kan bila barang dah bertukar wajah..cam nak tatap je. =P

Ke akak je camni?? @_@"

::cik kikiLaLa:: on November 7, 2009 at 1:20 PM said...

teringin maw satu...beli di nz ke?

farah aminuddin on November 7, 2009 at 1:40 PM said...

aah. kt nz :)

ije on November 7, 2009 at 9:10 PM said...

waa.. lawa wajah baru ipod itu.. =)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei