Nov 18, 2009

selamat tinggal ku mengundurkan diri

aku sudah pindah apartment. yuuhuuuuu. happy. tapiii lepas sepuluh minit stay kat bilik baru, dah mula rasa rindu yang amat sangat kat apartment lama. lebih kurang seperti pungguk rindukan bulan eceh. hampir setahun tinggal kat situ. walaupun rumah tu banyak masalah, tapi rasa dah serasi sangat dengan aku. orang cakap benci tapi sayang.

IMG_3201

selamat tinggal 502. bye bye bye

urghhh ni baru say goodbye kat apartment lama, dah overrr camni. kalau say goodbye kat auckland, aku taktau lah macam mana T_T

pic: darlingfarah

20 comment(s):

Diya on November 18, 2009 at 6:46 AM said...

Diya mcm tak berapa paham kenapa Farah pindah apartment. ermm *thinking*

Huuuu. Nanti kalau nak pindah balik sini, Farah tulis lah bebanyak warkah tuk auckland. Mesti dia terharu

farah on November 18, 2009 at 6:51 AM said...

wow,

pindah apartment yer.

selamat bergembira di apartment baru.

:)

farah aminuddin on November 18, 2009 at 6:57 AM said...

diya. sbb kontrak dgn apartment tu dh tmt. kene tamatkan awl sbb nk urus bond etc. jadi kena pindah apartment lain sblm tarikh balik malaysia. kalau tak, nk duk mana pulak kan? ehehe. oh, mcm mana nak sampaikan warkah tu kpd mr auckland. ehehehe

farah
trimas!

unique_daisy on November 18, 2009 at 7:32 AM said...

weh x aci awk dh merdeka!!!
sy tgh menderita lg buat dissy.. T_T

farah aminuddin on November 18, 2009 at 7:35 AM said...

muahahahha. merdeka!!!! haha

Fatt Chin Choy on November 18, 2009 at 7:37 AM said...

mcm mana lah ek
hehehe

tmpt dibenci lg dikenang

farah aminuddin on November 18, 2009 at 7:40 AM said...

haha nice one

moment on November 18, 2009 at 11:12 AM said...

hijau pintu bilik? klu aku, mmg sda lama pindah keluar.. kikiki

dilot on November 18, 2009 at 11:47 AM said...

oo..pelik gak..apsal farah nak pidah lak..padahal dah nak balik mesia..

kalau tak tepi jalan jela farah.=).

zaradgreat on November 18, 2009 at 12:05 PM said...

wah!
mesti sessi kemas mengemas ade nih?
sakit2 badan?
takpe2.

nanti de mase jenguk2 lah 502 tuh.
heeeeeeeeeeeee

yOnnA on November 18, 2009 at 2:00 PM said...

errr..
kenapa duduk apartment pon kena ada contract,cik farah? :p

~ mizzAmy ~ on November 18, 2009 at 2:26 PM said...

penatnya if main pindah-randah nih. kan?

farah aminuddin on November 18, 2009 at 2:29 PM said...

moment: tak hijau. itu edit. haha. takleh nak keluar suke hati, ade contract

dilot: tepi jalan? errr tak sanggup haha

zara: mmg tgh sakit bdn ni. mcm tau2 je. hehehhe

yonna: kat auckland mmg camtu :) kalau takde contract, nnt tuan rumah rugi sebab tenant bleh keluar sesuka hati hehe

farah aminuddin on November 18, 2009 at 2:41 PM said...

sangat penat kak, huhuhu

Da Ghotic on November 18, 2009 at 3:04 PM said...

uiks...pindah?

S h i n o on November 18, 2009 at 3:36 PM said...

pindah la bagus..
ambik aura ..angin baru..
manusia ni takleh duk lama pada
satu tempat yang statik hehe :P

fafarafa on November 18, 2009 at 3:50 PM said...

kikikikikki. auckland jauh woooo nk pegi kalo ko rindu² dendam bila dh balik sini.



seb baik aku study kat UTM jek. agak² rindu UTM..rindu JB...bole jekk aku drive. hahhahahah (tetiba rasa nk jeleskan ko)

farah aminuddin on November 18, 2009 at 11:51 PM said...

da ghotic: aah :D

shino: heh ye ye. baru leh rase duk tmpt lain2

fafarafa: ecehhhhh. hahahhaa. takpe2. aku akan cube drive ke auckland muahaha

nadia-ady on November 19, 2009 at 1:33 AM said...

owhh ingatkan farah berkemas-kemas nak balik m'sia..huhu..tapi farah pindah apartment baru ni ada kontrak gak ke?

farah aminuddin on November 19, 2009 at 1:35 AM said...

takde. ehehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei