Nov 16, 2009

sehati berdansa seiring bersama

baru lepas menonton rancangan sehati berdansa. sukanya aku tengok pasangan sazzy dan nazril. comel sangat. sein dan nana pun comel, yang lain juga not bad. previous season aku tak layan pun sehati berdansa. tahun ni layan sb sebab orang cakap ramai pasangan yang best menari. memang betul lah.


pic courtesy of budiey.com

10 comment(s):

^^AnGGun^^ on November 16, 2009 at 9:21 PM said...

mel pon syuke sesangat dgn pasangan sazzy n nazril!!
perghhh setiap minggu mesti menarik tarian dorang kan..

macam harap dorang dapat tmpt pertama jek nnt

farah aminuddin on November 16, 2009 at 9:28 PM said...

i like!!! mantap seh. hehe

Jard The Great on November 16, 2009 at 10:10 PM said...

hehe.. tingin nk tingukk.. tp takde astro kat umah

farah aminuddin on November 16, 2009 at 11:01 PM said...

online la babe

~ mizzAmy ~ on November 17, 2009 at 2:29 PM said...

akak pun suka sazzy n her hubby. maybe sebab selalu nampak sazzy kot masa kat tempat keje lama. tapi, tarian diorang memang best pun. so, logik lah tiap minggu 1st rank.

lagi satu, akak suka tengok si didi alias. ekkpresi muka dia, memang kelakar..

DilOt on November 17, 2009 at 4:05 PM said...

utk sehati berdansa yg ni..dilot tak tgk pun...hehe...

tak taula best ke tak..

Princess Liyana on November 17, 2009 at 5:08 PM said...

hihi yana pn suka pasangan tu..bestkan mereka menari :D

Farah, ada di msia tak ms majlis yana?nk hntr kad ni..huhu kalau ada meh la bg alamat di fb ek :D

farah aminuddin on November 18, 2009 at 7:02 AM said...

mizzamy: heh nampak sazzy kt tmpt keje lama? comel tak dia? hahaha soalan tbb :D

dilot: try la tgk dilot. hehe

yana: dh bg msg kt fb :)

zaradgreat on November 18, 2009 at 12:14 PM said...

sazzy ngan nazril memang hot!
diaorang menari cantik sangat,
kira de je lain dari yang lain dr contestant lain.
huhuhuhu

best2!
tapi slalu tengok diaorang je.
orang laen tak tengok pun.
heeeeeeeee

farah aminuddin on November 18, 2009 at 2:30 PM said...

betul2. cantik dan sharp. hehe. kite tgk je semua. tp ade skip2 jugaklah. *mentang2 tgk kt u tube* hahah

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei