May 9, 2011

kenangan masa e-day

satu. jerawat batu tumbuh atas hidung. betul-betul atas hidung. sakit hati aku okay, tak pasal-pasal hidung aku mancung pada hari kejadian.

dua. skirt satin yang dipakai adalah ketat. last time fitting adalah sebelum raya puasa. aku bertunang lepas raya haji. and i gained a few kilos. dua kali raya kot! siapa yang tak gain weight? AHAHA. 

tiga. bila skirt dah ketat tu, aku tak boleh duduk bersimpuh. so aku duduk macam duduk tahiyat awal. lepas tu ada makcik tanya, kenapa duduk macam ni? umi cepaaat je jawab, oh, dia sakit kaki. (padahal kain ketat). i love you, umi. 

empat, aku tak ambil peduli langsung pasal hantaran ke, gubahan ke, baju ke. semua umi yang uruskan. aku balik dari KL semua sudah tersedia. i love you, umi. masa aku bertunang dulu, takde nya mini pelamin ke apa. duduk atas karpet sudah. orang bertunang sekarang, pelamin cantik yang amat. jeleeessss! 

oh yes, bagi pembaca baru, fyi aku bertunang tahun 2008. pada 1 haribulan 1 2008. masa tahun 2008 aku masih tak matured lagi ok. masih dalam fasa kanak-kanak riang. sebab tu segala benda umi settlekan. serius, memang lama kami bertunang. tapi alhamdulillah, bulan jun dah tak sampai sebulan lagi. 


IMG_0030
bakal menantu yang ganas. lihat sajalah cara dia pegang future mil

IMG_0273
muka matured lepas mekap

6 comment(s):

Rossarina™ on May 10, 2011 at 12:01 AM said...

tak sabar nak tunggu Kak Farah kawen hehehe. :D

yonna said...

mcm muka chika la farah! haha (rasa mcm penah bgtau farah hehe)

AZLIN on May 10, 2011 at 1:14 PM said...

haha..mmg nampak ganas..

~ mizzAmy ~ on May 10, 2011 at 3:20 PM said...

ok, yg farah ckp bakal menantu ganas tuh buat akak gelak. seriously, mmg agak ganas jugak kot cara pegang future MIL. so, sila praktis nak salam2 tu secara ayu.

farah aminuddin on May 10, 2011 at 7:50 PM said...

rossarina: thank u dik! :D

yonna: time farah kurus adelah sikit iras kot. now dah gemok, takde iras langsung. HAHAHA

azlin: kaaan?? haha

mizzamy: hahahaha. betul2 nk kena praktis ni.

Hidayati Farhan on May 11, 2011 at 1:14 PM said...

mmg lah farah. ganas. hahaha. mcm nk wat ape je kat FMIL awk tu :P

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei