Nov 1, 2008

No title

pic credit to surgeonsblog.blogspot.com



Banyak benda yang nak ku tulis.


Semua pasal perasaan.


Tapi tak boleh.


Betapa tertekannya.


Hati rasa macam dah pecah.


Renyuk.


Ku penat.




I'M HURT.

15 comment(s):

Kujie on November 1, 2008 at 8:02 PM said...

kadang2 masa akan menyelesaikannya....seperti matahari tetap tenggelam..dan esok suatu hari yang baru..

jangan difikirkan sangat..nikmati detik ini.

Ada banyak lagi sisi hidup yang indah, kan...

g sopping ke?

ini terapi baik utk girl :p

farah aminuddin on November 1, 2008 at 8:08 PM said...

thanks kak jie.. betul2 u'r saying the truth... i wanna forget the pain ;)

feeling better now.

zamz on November 1, 2008 at 8:10 PM said...

betul cakap kujie tu...stress sgt pun tak guna..sampai masa sume akan ok..cuma kena byk bersabar

buat something yg boleh menenangkan perasaan ataupun lupa sekejap perasaan sedih tu

S h i n o on November 1, 2008 at 9:01 PM said...

ermm penat tulis pasal perasaan..
sy pon sama..2 3 hari ni n3 pasal tu je.. lama2 muntah darah.. huhu

p/s: be strong ok?

Princess Liyana on November 1, 2008 at 10:03 PM said...

Alaahai...nape ni?mm..speechless...

you can cry on my shoulder, if you want to dearie;)

be strong ok!chayo2;)

Mohd Ariff Yaakub on November 1, 2008 at 10:27 PM said...

kekuatan ada dalam diri.. kita hanya perlu renung dan mencari..
maxx tau cora kuat!

"Janganlah kamu bersikap lemah dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang yang beriman" Surah Al-Imran:139

dah dkt dgn exam, fokus pd stadi je k..

Monkey D Luffy on November 1, 2008 at 10:36 PM said...

hmmm... jangan sedik ek. :(

MrYusSmile on November 2, 2008 at 1:17 AM said...

jgn kalah dgn perasaan mcm tu, smua org merasainya...
ada sinar baru d kemudian hari dan jgn hya m'hrpkan satu keperitan menguasai diri...y rugi diri s;dri...fikirkan ok..

unique_daisy on November 2, 2008 at 5:43 AM said...

knp ni farah??

farah aminuddin on November 2, 2008 at 9:55 AM said...

Mr Yus>> betul2 ;)

Monkey d luffy>> baik kapten ;p

Maxx>> cora mmg kuat! yuhuu.. haha

farah aminuddin on November 2, 2008 at 9:56 AM said...

Liyana>> thanks dear.. ;)

Shino>> yup. you too!

zamz>> agree ;)

daisy>> dh okay dh.. hehe..besela..sekali sekala rasa down. ;p

nadia-ady on November 2, 2008 at 6:42 PM said...

farah lalink~

Alahai…sedeynya nadia baca entri farah kali ni…jangan sedey2 okay?

biasa la tu.Hidup ada turun naik,problem pun boleh jadi macam-macam.Lain kali kalau u’ve any problem, just handle it with a positive thinking.Tak boleh ikutkan perasaan sangat walaupun tertekan...huhu.buat je macam takde pape.Tapi...kalau tak boleh jugak, just wrote on ur diary. Luahkan semua kat situ. Luahkan kesedihan kat situ. Nak kutuk2 ke pun boleh. Takpe, diary adalah trusted thing. Nadia kalau ada problem ngan sape2(biasanya kawan) ke mesti tulis kat diary pastu nangis sorang2. Lepas tulis tu kan rasa macam lega sangat.Seriusly :D. Automatik dah tak marah ngan orang berkenaan.Hebat kan kuasa diary pada nadia?huhuhu. Sebenarnya kan farah, kat upm ni adalah saat yang paling banyak problem buat nadia. Dugaannya terlalu hebat farah, tapi nadia buat macam yang nadia cakap tu. Tulis kat diary pastu lupakan and the magic is, it recover…

p/s: Kadang-kadang masalah datang menandakan kita sudah semakin dewasa. Penanda aras yang kita sebagai manusia yang masih berperasaan. Bukan macam kayu or batu or dinding. It’s a good thing u know…

Erm..Dah ok dah kan? Well done farah! I know u can handle it…

MiSZuE on November 3, 2008 at 4:33 PM said...

hmm sorry lame x dtg sini..sbbnye zue pon tgh hati pecah hehehe..sedeh bangat...hurmm farrah knp nie..so sebagai kawan,zue harap farrah kene kuat semangat ekk.same lah ditujukan tok zue hehehe

Genie on November 5, 2008 at 12:56 AM said...

kak farah kenapa?

jangan sedih kak farah. sedih la baca..

kak farah ok kan? kan ok kan? kak farah kan kuat orangnya. mesti ok nyer lah. ok kan? kan?

Yatie on November 5, 2008 at 3:56 AM said...

rasanya skang dah ok sket kan .. akak doakan farah tabah kat sana .. Insyaallah ada apa2 problem jgn dipendam ye .. ramai yg sudi membantu:)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei