May 17, 2009

Demam Akademi Fantasia 7


...............................................

Nampaknya pemenang Akademi Fantasia musim ketujuh sudah pun kite tahu. Ada yang tak tahu ke? Hehe. Meh saya bagitau. Adik Hafiz yang menang semalam. For me, konsert final ni agak membosankan kalau nak dibandingkan dengan konsert-konsert mingguan [walaupun saya tak follow every week]. Tiada yang outstanding semalam. No offense. Mungkin pemilihan lagu yang salah ataupun students tak dapat perform kerana penat sangat. -_-"

Entry ni bukan bertujuan untuk review keseluruhan konsert. Tapi untuk menyatakan perasaan gembira saya kerana AF ni dah habis. Segala hasad dengki, caci-maki, umpat-mengumpat, pergaduhan antara fans hopefully akan berakhir lah. Next time, tak perlulah nak kutuk2 peserta bukan favourite anda. [hrm...dah lumrah manusia kot] Menyokong secara berhemah, be professional la beb!

Pihak production jugaaaak yang untung kan kan?? :D [ke tak untung? :o]

Note: Tahniah Hafiz (^_____^) Pic credit to badrulaftersix

18 comment(s):

Diya Kamaruzaman on May 17, 2009 at 3:58 PM said...

af7 paling diya tak follow. just tgk gitu2 je. tak sempat nak terminat, tgk2 dah ada winner. hihi. tapi kan farah, diya suka performance akim masa konsert before final [tertengok kat satu blog], dia nyanyi lagu i'm yours. diya yg tak minat lagu tu, jadi terminat dah skrg. huhu

Farah Amin on May 17, 2009 at 4:00 PM said...

diya, kite berbeza! haha. farah tak pernah layan af kecuali af7 :D

hehe. akim perform lagu tu mmg best :D siap bagi2 bunga lg. hehe. tp syg, konsert final tak segempak yg sebelum ni.

Nedy Nadia on May 17, 2009 at 4:24 PM said...

af kx nie mmg x follow lgsg..
sape finalis die pn sy xtau..hehe
smlm nye konsert pn x tgk.haha
tp xpe.msti ade ulangan kt astro..hahahah..kalau nk tgk la..:p

S h i n o on May 17, 2009 at 4:44 PM said...

Tengok AF7 sekadar isi masa je.
Malam tu fokus utama MU vs Arsenal je hehe :P

Farah Amin on May 17, 2009 at 4:44 PM said...

xyah tgk.haha

Farah Amin on May 17, 2009 at 4:47 PM said...

haha. lelaki better tgk bola la

:: p R i n c E s S _ N :: on May 17, 2009 at 5:44 PM said...

congratz hafiz...

Farah Amin on May 17, 2009 at 6:47 PM said...

:)

MrYusSmile on May 17, 2009 at 6:49 PM said...

tak minat rancangan macam ni...bosan lah..

Farah Amin on May 17, 2009 at 6:52 PM said...

tak minat tak payah tgk :p

Jard The Great on May 17, 2009 at 9:43 PM said...

huhu.. aku takde astro......

unique_daisy on May 17, 2009 at 9:53 PM said...

ktorg satu umah tgk af7 final. *lol* yg mng 2 performance die x bes sgt la. rsenye yg 1st runner-up tu lg bes. final this year plg ampeh! rse mcm buang ms tgk pn ade jgk.. -_-

Farah Amin on May 17, 2009 at 10:01 PM said...

jard: ku takde gak ;p

daisy: yg juara punye performance x best sbb diberi lagu yg hampeh T__T (peminat tegar hafiz, 2009)

DilOt on May 17, 2009 at 10:07 PM said...

"haha. lelaki better tgk bola la..ya betul.."aku sokong..

tp layankan jela ,,,jgn smpi fanatik sgt2 dah ler..

Monkey D Luffy on May 18, 2009 at 12:58 AM said...

nasib baik aku x follow

Farah Amin on May 18, 2009 at 1:53 AM said...

dilot: haha. betul.

kapten: takpe je

unique_daisy on May 18, 2009 at 4:46 AM said...

awk satu geng la ngn kae. die pn minat kt hafiz 2. sy x minat sape2 pn. dh bosan ngn af. *lol*

Farah Amin on May 18, 2009 at 12:45 PM said...

ahaha. kae eh? lol

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei