May 13, 2009

Main tumse pyar karta hoon


Menaip entri dengan hati yang panas. Sepatutnya tgh basuh baju skrg. Tapi washing machine ni buat hal pulak. Padan muka kau waching machine, kan dah kena sepak tadi. Dahlah aku tengah bengang dengan Jetstar Airways yg mmg gila tipu duit orang tapi takmo ngaku T__T, masalah lain pulak datang.
Psl Jetstar Airways tu, dah 3 minggu saya tunggu prob ni settle, tapi tak settle2 jugak. Saya book ticket online, total seribu dollars, malangnya bookings itu lesap entah kemana, duit yg saya bayar pun entah kemana. T___T

Selama 3 minggu ni, saya dan Aliff dah hantar semua dokumen yang diorang mintak, tapi tetap kata tak terima payment tu. GOSHHHHHHH. Mereka ingat saya ni takde assignments nak kena buat?? Hari2 runsing kena pikir pasal ni. Now, tak pasal2 selama 3 minggu ni farah yang baik ni dah menjadi seorang yang bengis! nooooooooooo!!
!

[..................................Pause.................................]

Ehm *Clear throat* Feeling better now. Entry baru ni tak sepatutnya jadi tempat saya lepaskan geram sebenarnya. Tapi tak tahan sangat. Please forgive me. T___T


Masa Mother's Day, saya ada tempah kek dengan website Love.com.my utk umi tersayang [UMI, I LOVE U]. Delivery the next day. Menda2 mcm ni mmg sesuai untuk yang jauh dimata, dekat dihati. Ececeh. Bagi sesiapa kt Malaysia tu, mybe harganya agak mahal la kot. Hari sebelum delivery, saya ada call umi. Saya cakap kat umi, Mother's day thn ni takde hadiah ;p Esoknye tetiba je dapat mocha cake dari anak tersayang. Surpriseeeeeee....!!!!!!!!!

11 comment(s):

Diya Kamaruzaman on May 13, 2009 at 7:41 PM said...

My GOD! seribu dollar yang??!!! pergh! SANGAT banyak tuuuuuu! kalau diya pun boleh mengamuk tak tentu hala. farah dah buat report?

wah wah. siap bagi kek lagi untuk ibu kesayangan ye. bagus betul farah ni ^-^

p/s-err... kenapa tajuk nya agak hindustani ye? diya secepat kilat baca entri farah bila tengok tajuk di google reader. huhu

S h i n o on May 13, 2009 at 8:00 PM said...

huih... sabar.
Kalau nak marah pun tak guna.
Ambik benda ni sebagai pengalaman
sebab yang buat rsa tak senang
tu sebab diri sendiri takleh terima
kenyataan bahawa benda tu dah berlaku.. huhu so, kalau dapat tu
barulah dikira sebagai bonus..

:)

~ mizzAmy ~ on May 14, 2009 at 2:18 PM said...

uish... gila nya. jangan percaya online2 nih. even dia kata secured site, akak tak pernah nak percaya. takut sangat if tersalah number ke apa ker.

farah, kalau dah melibatkan harga yg beribu2, better beli manual yer. nasihat akak yg buta IT ni. for me, manually much2 more safety.

akak tak pernah beli tiket flight secara online. akak akan gigih ke KL Central untuk dapatkan tiket. lantak lah mahal pun. janji selamat.

Abang Long on May 14, 2009 at 4:04 PM said...

Apa rasanya bila si ibu dapat hadiah ?

♥princess bongbong♥ on May 14, 2009 at 9:31 PM said...

wow..giler la..cmne leh lesap mcm tu jek..kurang ajar nme ny tu..

sabar yg farah..kmu mmg baik ati..

sekali sekala bengis bersebab xpe..

ije on May 14, 2009 at 10:27 PM said...

apa maksud tajuk entri ni farah?

1000 dollar? ya Allah. banyaknya. semoga segalanya selesai dgn baik.

DilOt on May 14, 2009 at 10:44 PM said...

1000...glerla..byk tu...siot je..duit haram tu..tp..bukan dieorg tau pun makne duit haram tu ape..

A.I.Z.A.T on May 15, 2009 at 12:18 AM said...

wah banyak tu, 1k..
kalo 10dollar xpe..
mmmg ptt ar mengamuk..
tp jgn ar sepak washing machine tu,
dia x besalah,hehe..

bawak2 besabar ar ye..
take care..

salam;)

.fatin nabila. on May 15, 2009 at 5:44 AM said...

tq drop @ my blog.
nway, kena tipu smpai seribu dollar, byk.
mcm2 boleh buat.
em, happy belated mother day to ur mom oke. :)

Princess Liyana on May 15, 2009 at 5:43 PM said...

Slm dear,hm byknye 1000 dollar 2.kalau yanapun sakit jiwa tau dak.ish!tkde cr lain nk dptkn duit 2?hmm wah bestnya mak dpt surprise.huhu

Farah Amin on May 16, 2009 at 3:00 AM said...

thanks everyone. semoga prob ni dpt disettlekan. wish me luck :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei