Jul 20, 2009

i like it aha aha

omo omo omo! demam drama korea dah datang balik dahhh kat aku. setelah sekian lama demam boys over flowers, sekarang aku suka drama "the partner" ni. Lee dong wook sangat sangaaaat adorable, funny dan EGO of course ;p heroin dia, kim hyeon joo pun comel gila. suka suka suka suka! can't wait for the next episode! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

picture: hancinema.net

19 comment(s):

^^AnGGun^^ on July 20, 2009 at 11:19 AM said...

huwaaa!!!
jeleshnye...
sangat lama tk nunton citer2 korea..
*nanges*
asik kije jek....

nadia-ady on July 20, 2009 at 12:12 PM said...

nadia baru nak tgk citer ni? confirm best eh? tgk farah senaraikan character2 lee dong wok tu pun dah tarik hati nadia untuk tengok. ececeh ;P

Jard The Great on July 20, 2009 at 12:25 PM said...

boleh layan citer neh kat soju.com tak? ehehe

ciare (^_^)v on July 20, 2009 at 2:12 PM said...

ni rasa nak donlod ni..i love korean drama toooo <3

~ mizzAmy ~ on July 20, 2009 at 2:46 PM said...

akak pun ada plan gak nak layan citer nih. tapi dah terbabas g tengok citer Romantic Princess(Taiwan).

tapi kan, citer Shining Inheritance pun best jugak. hero n 2nd hero tuh sangat best.... sampai last2 episodes pun akak rasa nak dua-dua. so, wajib tengok tau. :P

Princess Liyana on July 20, 2009 at 5:22 PM said...

huhu yana pn suka tgk cite korea..kiki..tp dh lama tk tgk..takut ketagih nnti tkleh stop..slalo itu yg blaku..nak habskn jgak tgk satu cite..huhu;P

tapi boys over flowers mmg best..huhu handsome2 kan?

Farah Aminuddin on July 20, 2009 at 6:19 PM said...

anggun,
alalala siannye. nak wat cmne, nnt kite pun kalo dah start keje pun cmtu gk T_T

nadia,
perluuu tengok. especially peminat lee dong wook. hehehe. sangat comeeel la beliau dalam citer ni. cuteeeeeeeeeee

jard,
boleh sgt. hehe

ciare,
hehe donlod jgn x donlod ;)

mizzamy,
hehe sy peminat lee dong wook. harus tgk cite ni dlu. kih3. btw pas abis cite ni leh tgk shining inheritance yg akak recommend tu :)

liyana,
sangaaaaaaaaaaaaaat hensem! haha. esp jun pyo. hik3. tp boys over flowers mmg da best la ;p

Abang Long on July 20, 2009 at 7:39 PM said...

Uikkkssss ... disana pun ada drama Korea ?

Farah Aminuddin on July 20, 2009 at 7:52 PM said...

drama hindustan pun ada abang long. hehe

Diya Kamaruzaman on July 20, 2009 at 8:41 PM said...

Best ey cerita ni farah? Nanti diya cari kat soju ^-^

Nedy Nadia on July 20, 2009 at 8:46 PM said...

cter pasal pe nie?
review la sket...hehhee

Farah Aminuddin on July 20, 2009 at 8:49 PM said...

nedy nadia,
cite ni baru kuar sampai epi 8, so takleh nak review lg. tp mmg best la. theme dia psl lawyer

diya,
for me, mmg best sgt. tp lain org lain tastenye. hehe ;p

Diya Kamaruzaman on July 21, 2009 at 3:14 PM said...

Farah, diya ada tengok sikit2 dah cerita The Partner. Lee dong wok adorable! Macam lain sikit watak dia dalam My Girl dulu. hihi

Diya Kamaruzaman on July 21, 2009 at 3:15 PM said...

Boleh tahan best ah citer dia. Lain dari yang lain. Dan agak "berat" sikit, sebab banyak kes mahkamah kan.

Princess Liyana on July 21, 2009 at 6:26 PM said...

KIKI..sgt handsome smpai asyk tgkk je..ahaks;)

Farah Aminuddin on July 21, 2009 at 10:18 PM said...

diya,
LDW sgt cam dorky comel gtu haha. aah storyline cam menarik jugak wp heavy sket. tp farah mmg minat cite2 psl lawyer2, court ni. hehe

liyana,
wah yanaa! asyik tgk je? hehe. Jk tak jeles ke ;p

Diya Kamaruzaman on July 23, 2009 at 3:22 AM said...

Farah!

Nak tahu tak, channel Astro ada tayang cite The Partner! Pukul 9 mlm tadi baru start episod pertama. Huhu.

Dan bila tengok tadi, diya baru perasan heroin dia tuh yang jadi kakak Goo Jun Pyo kan. Tu pun Nana yang bagitahu. Adeh. Patutlah diya rasa macam pernah nampak. Haha.

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 3:32 AM said...

wahhh dh tyg kat astro!! hehe bestnye. tgk tv lg puas hati kot. skrin besar, gmbr clear. haha

aah, farah pun br pas google psl kim tu. tgk kt list drama dia ade bof. haha. br teringt yg dia tu kakak jun pyo. mcm diya ckp, padanla rs mcm penah tgk. hiihhihih

Diya Kamaruzaman on July 23, 2009 at 5:47 AM said...

Laaa. Farah pun baru tahu keeee. Haha. Ingatkan diya sorang je yg tak dapat kenal pasti kakak jun pyo tuh. Sebab dalam the partner, dia nampak muda kan. Dalam bof, nampak agak tua or matang sikit lah. Maybe sbb dia pegang watak kakak kot. Tu yg kena make up cara dewasa sket.

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei