Jul 22, 2009

janam din ki badhai!

Aku tak suka nasi lemak. Tapi aku mengidam nak makan jugak. Apakah??! So, last option aku modify resipi asal nasi lemak tu menjadi nasi lemak yang aku boleh makan, dan hasilnya adalah nasi lemak versi farah aminuddin. yeay!

IMG_1102

Pengumuman pengumuman pengumuman. Hari ni 23 Julai adalah hari lahir kawan blogger aku, nadia-ady. Happy birthday to her. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dapat mencapai impian yang dicita-citakan selama ini. OMG OMG speech skema gila. By the way, Nadia sweetie, have a blast!!

Picture: darlingfarah.blogspot.com

18 comment(s):

^^AnGGun^^ on July 23, 2009 at 1:05 AM said...

wahh!!!
nampak sedap jek nasik lemak tue..
yum yum yum!!!~
untunnye incik aliff kamO yeahh farah *wink*

hepi bufday untuk kawan tue..
wish u all de best!!

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 1:10 AM said...

anggun,
haha untung sangaat. haha
thanks thanks btw ;p

DaliaLiyana on July 23, 2009 at 1:34 AM said...

hepu besday to ur fren...:)

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 1:36 AM said...

hee ;p

Jard The Great on July 23, 2009 at 2:59 AM said...

apa beza nasi lemak yg farah tak suka mkn dgn nasi lemak farah? nmpk sama je..ehehe

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 3:03 AM said...

nampak je sama. rasanya mmg nasi lemak versi farah aminuddin lah! ;p

Monkey D Luffy on July 23, 2009 at 3:16 AM said...

ayam tu nampak sodap

Diya Kamaruzaman on July 23, 2009 at 3:20 AM said...

Adeh. Farah tak suka nasi lemak? Pelik tuh. Alergik ke?

Huhu.

Kalau ikut waktu Malaysia, birthday Nadia akan masuk waktunya dalam masa 40 minit lagi =D

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 3:27 AM said...

monkey d luffy,
ayam jeke T_T haha

diya,
farah cerewet sket psl food. erm, tak suke nasi lemak sbb farah mmg tak suka kombinasi sambal ikan bilis ngan nasi lemak bersantan. bau dan rase dia cam ade something wrong. haha. tu pada farah je ;p hehe. oh yes, lg 40 minit? hehe xlame dah tu. hehe

Princess Liyana on July 23, 2009 at 4:46 AM said...

hihi apakah yg tlah diletak menjadikan ia nampk sungguh menyelerakan?nyummy!huhu

happy birthday Nadia..;)weeee

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 5:08 AM said...

kihkihkih
thanks ;)

nadia-ady on July 23, 2009 at 5:20 AM said...

farah, nadia pun tak suka nasi lemak+sambal ikan bilis. Kalau dberi pilihan, sanggup amik sambal ayam ke, sambal udang ke buat sambal nasi lemak. Kalau takde pilihan lain, terpaksa makan la, lapar kan..heheehe..

p/s: ayam goreng tu memang nampak sedap. Ada campur bahan rahsia lain ke? hehehe

anyway...thanks for that wish farah ;)

frienship forever :D

momentinlife on July 23, 2009 at 10:07 AM said...

luv chiken wings!!~

sungguh kuning itu telur.. heheh

ciare (^_^)v on July 23, 2009 at 2:01 PM said...

bleh la letak resepi ;)

Farah Aminuddin on July 23, 2009 at 9:35 PM said...

nadia
ayam goreng tu ayam goreng kunyit je. hehe. yep2 no worries hee

momentinlife
telur nz cmtula. haha

ciare
aduss. kite lemah betul resipi2 ni. haha

DilOt on July 24, 2009 at 6:03 PM said...

apakah raseanye itu farah...jeng jeng jeng....

tu la tgk pict rase mcm same je dgn nasi lemak yg sedia ada...

MiSZuE on July 24, 2009 at 8:18 PM said...

nampak mabeles la faraah hehe

Farah Aminuddin on July 24, 2009 at 8:42 PM said...

dilot,
dont judge the nasi lemak by its appearance. hahaha.

miszue,
heee ;)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei