Jul 24, 2009

spot the difference

Drama dulu-dulu: Seorang isteri menyerang seorang wanita yang dipercayai kekasih baru suaminya dan memberi amaran kepada wanita tersebut supaya jangan memusnahkan rumahtangganya.

Drama sekarang-sekarang: Seorang isteri menyerang seorang lelaki yang dipercayai kekasih baru suaminya dan memberi amaran kepada lelaki tersebut supaya jangan memusnahkan rumahtangganya.

Flickr

Note: dunia zaman sekarang dah bertambah pelik aku tengok

Pic: Flickr

17 comment(s):

Princess Liyana on July 24, 2009 at 2:01 AM said...

huhu...skang terbalik..isteri cantik pun tk secure...huhu ;P

Farah Aminuddin on July 24, 2009 at 2:11 AM said...

betul tu yana. hmm. mcm2 lah dugaan cabaran zmn skang ni. T_T

Diya Kamaruzaman on July 24, 2009 at 2:16 AM said...

Farah! Dah tuka layout eyyyy!!! AAAA Comel dan sweetttttt!!! Suka suka.

=D

Berbalik pada isi entri. Huhu.

Mula2 diya baca, macam pening2 lalat sket. Macam sama je bunyi nya drama dulu dan skrg. Kena baca banyak kali baru faham. Huhu. Dahsyat kan skrg nih. Lelaki songsang ada di mana2. Haish.

Kujie on July 24, 2009 at 2:17 AM said...

tapi...kes zaman sekarang tu susah sikit nak kesan....tak de tanda lipstik kat baju

hehehe

Farah Aminuddin on July 24, 2009 at 2:22 AM said...

diya,
hehe thanks diya. inspirasi dr diya nih. cewahhhh. haha. erhh thats y farah letak tajuk spot the difference. kih3. smlm farah tgk movie omputeh ni psl sorang suami curang sbb tidur ngan lelaki lain. pastu mengaku dia bisexual. cettt.

kakjie,
hehehe betul jugak kan. pastu, si lelaki yg bottom tu takkan mengandung plak tu. haha

nadia-ady on July 24, 2009 at 4:26 AM said...

huhu..bila baca ni cam rasa takut je nak kawen nanti. Takut 'ter dot dot' dot (tak nak cakap nanti mulut masin) dengan orang bisexsual. haahah. TAK bleh blah. Menangis sehari suntuk i :p

zaman sekarang memang ramai dah sonsang. Selalunya yang songsang2 ni la yg akan mempengaruhi yang tak songsang supaya jadi songsang macam mereka. Sebab tu iman kene kuat kan. Tepis2..huhu ;)

nadia-ady on July 24, 2009 at 4:28 AM said...

eh lupa nak cakap. Layout ni comel gilerrrr!! Dah la warna ungu pulak tu. Warna one of my fav . Sejuk je mata menjamu mata ;)

Farah Aminuddin on July 24, 2009 at 4:31 AM said...

janganla takut nadia. tak semua lelaki songsang. mintak dijauhkanlah dr pkr2 cmni. insyaAllah everythings okay.

psl layout tu, thanks2. hehe. [nadia ngan diya tuka layout, farah gatal nak tuka jugak. haha]

Princess Liyana on July 24, 2009 at 4:52 AM said...

Hihi tau tkpe!minta dijauhkan la..hehe...

template baru tu nampk sgt delicious..cm nak makn2..err gulp! ;P

Anonymous said...

k adik oi..


nak emaill..nak add dlm facebook..kekekeke

plezzz

syida~~^^

^^AnGGun^^ on July 24, 2009 at 11:40 AM said...

hurmmm
dunia skg da pelik...
tunggang langgang *biol otak*

ini la punca watkan
mel takot nk kawen...
ishhh

yOnnA on July 24, 2009 at 12:04 PM said...

farahh! yeay! dah boleh! heeee :D comel ok layout farah ni! :D nasib dah takde gelap2 :p

yonna pon blur2 time bace entry ni. errr, ingatkan ayat yg sama :D

lelaki songsang ni gila. sama mcm hubungan songsang pompuan dengan pompuan . dunia mmg dah akhir zaman la farah T__T

Jard The Great on July 24, 2009 at 3:20 PM said...

hehehe.. waa... mmg ade kebenaran ayat mu itu...... lelaki skang.. yg gay especially.. dah pandai menggoda lelaki straight utk jadi gay.. huhu

DilOt on July 24, 2009 at 5:59 PM said...

tukar gak ke mcm diya...sehati sejiwa la korg ni...:D

haha..same je..ingatkan dilot je yg biol sket bace td..kene duk ulang byk kali nak phmkan..hehe...

Farah Aminuddin on July 24, 2009 at 8:40 PM said...

yana,
mintak dijauhkan :) hehe. tulah, sekali tgk mcm gula2 perisa anggur. haha

syida,
eheh. nnt farah ymkan okay

anggun,
jgn la takut mel >.<

yonna,
thats good. hehe. mmg ayat same pun. tukar perempuan ngan lelaki je. hahaha. tulah kan. kesian kat bini, anak2. hmmm.

jard,
tulah. kawan tu dah straight tibe2 jadi gay. siott.. geli

dilot,
haha mmg sameeee.. cume satu word je lain ;p ;p

Max J. Potter on July 25, 2009 at 2:59 AM said...

talk about gayness. ew.

i have a gay friend. who is married to a very pretty lady.

then he started an affair with a jambu-looking boy.

and the war started.

kesian kat isteri dia.

then your post came up.

man. it's just so true.

Farah Aminuddin on July 25, 2009 at 3:20 AM said...

it must be really really hurt when she found out tht her rival to be a MAN.

oh gosh. i just cant believe this.

btw do they have children? if yes, what a shame. ughh

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei