Aug 26, 2009

no salam perantauan no

dilot tanya aku pasal salam perantauan. haaa tahun ni aku takde mood nak hantar gambar untuk salam perantauan. tahun lepas excited sungguh. pergi auckland domain semata-mata untuk photoshoot, aku siap dengan baju kurung, aliff dengan baju melayu. lepas tu terserempak pulak ngan sorang mamat ni, hmm pelajar malaysia i guess. tersenyum-senyum kat kami dan his expression was like, "ni mesti nak hantar untuk salam perantauan ni". yelah yelah ya right -_-'

aku hantar kat utusan, kosmo dan berita harian. gambar tu keluar kat ketiga-tiga akhbar tu. aku masih ingat, satu hari tu ada silent reader tinggalkan mesej kat shout box blog ni. dia cakap gambar aku dah keluar paper. then dengan semangatnya aku called abah suruh beli paper time tu juga. tapiiii sampai sekarang aku tak tahu siapa yang inform tu. btw thanks ^^

gambar tu keluar kat online website dan sebab aku sender, ada email aku terpampang kat situ. tak lama lepastu banyak email aku terima dari kaum bukan sejenis. nak berkenalan dengan cik farah pulak dah. tsk tsk tsk nanti kalau guna email aliff kang, tak pasal dapat email dari wanita-wanita pulak. no nooo nooooooooo

.......................................................................................

23 comment(s):

yOnnA on August 26, 2009 at 8:00 PM said...

waa.nak tgk la farah.farah scan la paper tu :D

farah aminuddin on August 26, 2009 at 8:02 PM said...

farah pun belum tgk, yonna. ada kat malaysia. T_T

momentinlife on August 26, 2009 at 8:16 PM said...

chomel jeles kamu ni... =p

farah aminuddin on August 26, 2009 at 9:28 PM said...

haha :p

Nedy Nadia on August 27, 2009 at 12:17 AM said...

wawawa...
wt salam perantau kt cni jela...
posing la ngan slr tu..
hahhaha

ije on August 27, 2009 at 12:32 AM said...

hahaha.. banyaknya no tu! :P

dah trauma ea? agaga.

farah aminuddin on August 27, 2009 at 1:19 AM said...

nedy
hahaha :p

ije
banyaaak. hihihi takdela sampai trauma. cume malas layan :D

^^AnGGun^^ on August 27, 2009 at 2:41 AM said...

hehehehe
orang comei mestila akan ada ramai peminat kan kan kan

nanti scan la pic lam paper yeah..
untuk tuntunan kami2 kat blog nih..
mesti sweet jek kan *kenyit mata*

Princess Liyana on August 27, 2009 at 2:55 AM said...

hik hik..nk tgkkkk?;)huhu..

btol2..jgn bg email aliff..nnti lain lak jadi..hihi..no no no..bak kata farah;)

nadia-ady on August 27, 2009 at 4:15 AM said...

farah!!!!! nadia dah tengok dah gambar ituuuuu.eheheh. The day silent reader tu inform farah (ternampak kat shoutbox), nadia cepat2 bukak website paper tu tgk jap mana tahu terjumpa. Tak sangka dalam ramai2 yg nadia view tu terkeluar gmbar farah depan mata.hehe. Farah dan aliff berbaju tradisional. Kalau tak silap nadia (kalau tersilap, maafkan aje. Ceh ceh ceh :P), farah pakai sweater dan bertudung maroon kan? hehehe. Lepas tu gambar itu berlatarbelakangkan pokok yang besar (wah, ingat lagi tuu)


heheh..jgn sebarkan email aliff, bak kata farah nanti lain pulak jadi..hoho

farah on August 27, 2009 at 4:26 AM said...

tahun ni amek gambar lagi sekali.

:)

razifembi on August 27, 2009 at 8:00 AM said...

Selamat Menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa

salam singgah from relaxjom ....

farah aminuddin on August 27, 2009 at 10:14 AM said...

anggun
takla seramai peminat anggun -_-' hehehehe, tunggu balik mesia. hihi

liyana
no no no. hahaha.

nadia
oh, nadia pun bc jugak msg dari silent reader tu eh? haha. farah rs betul dah gmbr yg nadia tgk tu. cume actually farah pakai tudung brown baju purple. :D :D
betul betul, xleh sebarkan. hahaha

farah
mmg nak. tp mcm mls pulak. sbb nk balik dah hujung thn ni. hehe

razifembi
selamat menyambut ramadhan jugak :)

nadia-ady on August 27, 2009 at 12:58 PM said...

yup2, terperasan kat shoutbox ^_^ aish...terlupa pulak warna tudung farah tu.Brown, kaler kegemaran farah ;)

ღ~n0n0i~ღ on August 27, 2009 at 1:38 PM said...

Ala.....................
nak tengok gak T___T
Mana aci nadia je tengok.....huhuhu

~ mizzAmy ~ on August 27, 2009 at 1:52 PM said...

kenapa tak nak buat untuk tahun ni?? bila lah my turn plak nak masuk paper cam korang ekh??? teringin gak lah dulu-dulu.

farah aminuddin on August 27, 2009 at 2:37 PM said...

nadia
hehehe. betul2. my fav kale. tp lama dah takpakai tudung tu. sebab farah salah iron. ade hangus sikit. hahaha

kaknoi
hihihi. aci aci buka pintu

mizzamy
sbb nak balik dah. so mcm tak excited sgt. huhu. kak amy pun teringin gk eh? :D

unique_daisy on August 27, 2009 at 5:18 PM said...

tu la yg jd kt kae last. nsb baek die hntr gne 2nd email. haha.

farah aminuddin on August 27, 2009 at 5:43 PM said...

cam desperate je mereka2 itu. haha :p

nk buat second email jugakla hahaha

hilman on August 27, 2009 at 8:23 PM said...

ahhaha...kelakar betul alasan tu......

farah aminuddin on August 28, 2009 at 12:03 AM said...

hilman
ehh?? haha

Shahzu Ichah on August 28, 2009 at 1:41 AM said...

chah xtau pun...sedihnyerr~ sob2

farah aminuddin on August 28, 2009 at 1:53 AM said...

tulah lame ngat tak contact kite. heheehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei