Aug 27, 2009

overcome your fear

"natasha died a horrible death. she's getting slaughtered by a killer with an axe. from that murder incident, everyone in the campus begins to die........" (movie: urban legend)

aku nak clap untuk diri sendiri

clap clap clap

first time aku berjaya menonton movie yang bergenre horror/thriller sampai habis.


note: movie ini mungkin tak se-ngeri horror/thriller movies yang lain, tapi aku tengok yang ini pun aku menggigil-gigil satu badan -_-' citer h**** jangan cakap ah. memang fail. lima minit pun tak pass T_T [pic: flickr]

22 comment(s):

Nedy Nadia on August 28, 2009 at 1:32 AM said...

wawawa...
tahniah2...
sy plg x suke tgk cter2 horror nie...
ahahaha

farah aminuddin on August 28, 2009 at 1:52 AM said...

saya pun. haha
tp td je berani sikit huhu

ije on August 28, 2009 at 2:29 AM said...

*applause!!

farah aminuddin on August 28, 2009 at 2:37 AM said...

heh :p

farah on August 28, 2009 at 2:46 AM said...

saya suka filem horror!

best! best!

:)

farah aminuddin on August 28, 2009 at 2:51 AM said...

salute la farah :D

messyremo on August 28, 2009 at 3:29 AM said...

citer pe farah?

cm best jak~~

farah aminuddin on August 28, 2009 at 3:32 AM said...

urban legend
cite lama

nadia-ady on August 28, 2009 at 4:27 AM said...

heheh, nadia suka citer horror, kalau boleh nak buat koleksi. Bukan apa, kadang2 filem horror paling banyak adegan saspen dan tak dijangka..And I like it..hehe. Tapi tak la ter-over tengok. Nanti boleh jadi psiko ;P

nadia-ady on August 28, 2009 at 4:29 AM said...

farah tgk sorang2 ke? nadia setakat ni lom pernah tgk citer hantu sorang2. Lom berani lagi..hihihi

Shifu67 on August 28, 2009 at 5:24 AM said...

tengok citer sambil tunggu waktu sahur sonok gak ni

momentinlife on August 28, 2009 at 7:08 AM said...

tgh tunggu final destinaton 4.. =p

^^AnGGun^^ on August 28, 2009 at 11:50 AM said...

Wah!!!
tahniah2...
terbayang2 tak lepas tengok tue
*angkat kenin*

~ mizzAmy ~ on August 28, 2009 at 1:15 PM said...

akak suka layan citer-citer horror, citer hantu lagi lah layan. hahaha...

ღ~n0n0i~ღ on August 28, 2009 at 2:14 PM said...

Oh..akak tak suka tengok citer yang ada bunuh-bunuh, darah banyak..

Taknak.

Jard The Great on August 28, 2009 at 2:58 PM said...

siyes... urban legend antara muvi horror yg paling menakutkan yg pernah ku tinguk.. ehehe... syabas sbb berjaya abeskan muci neh... ;p

shima on August 28, 2009 at 3:30 PM said...

besh ek citer tuh??

farah aminuddin on August 28, 2009 at 4:01 PM said...

nadia
mantap ah nadia. farah tak berani sehh nak tgk cite yg terlalu horror ni. boleh gugur bijik mata tgk darah2 yg byk. huhu. jd psiko? hahaha kelakar okeh. nadia, farah tgk sorang je. mmg duk sorg pun kt apartment ni. smlm tgk tak tutup lampu, gile takut. haha. tp volume kuat pulak. :p


shifu67
hehehe ye betul :D


momentinlife
cite tu cite horror gk kn? -.-


anggun
hahahaha. thankssss. tak terbayang sgt. huhu :p


mizzamy
wahhh kak amy. dasyatla. cite hantu. huh. gile takut nk tgk


nonoi
kaknoi, saya pun T_T darah byk ke, terburai perut ke. ewwww gile ah


jard
ko tgk urban legend? wuhuu mmg horror abis ah hehe. thanks2.


shima
bleh thnla. storyline dia not bad. :D

Mac Attack on August 28, 2009 at 10:24 PM said...

Tahniah la cik Farah ooi... Hehehe

farah aminuddin on August 28, 2009 at 10:46 PM said...

baiklah incik mac attack oi. :ppppp

nadia-ady on August 29, 2009 at 6:53 AM said...

tengok sorang2+kat umah sorang2+tutup lampu+volume kuat? OMG kagum dengan farah. Nadia tak berani camtu lagi farah. Tgk bnyk citer hantu pun sebab tengok di siang hari. So tak effect sgt. Kalau tgk malam2, nadia paksa nana tengok sekali walaupun dia tak nak tgk nadia paksa dia tgk jugak..hahah!!!!

farah aminuddin on August 29, 2009 at 12:51 PM said...

hahaha. tetibe je berani, nadia. farah jenis taktakut kalau tinggal sorang2, tp bab tgk cite horror mmg tak tahan. haha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei