Aug 31, 2009

sekejap ada, sekejap tiada

wedding kakje


apasal lah cookies kat nz ni keras macam batu. setiap kali aku beli cookies kat sini tak pernah nak sedap %^*$@#%$ aku nak chipsmore aku nak chipsmore! *macam lah chipsmore tu boleh muncul kalau aku jerit-jerit macam ni -_-' [pic: flickr]

22 comment(s):

Monkey D Luffy on August 31, 2009 at 9:46 AM said...

gigi org sana kuat kot

As on August 31, 2009 at 10:28 AM said...

er aci tak send biskut melalui skype ke YM ke..

fikrifayi on August 31, 2009 at 12:56 PM said...

mrs higgins je plg sedap kt sini... huhu

messyremo on August 31, 2009 at 2:51 PM said...

meh bg aku alamat mimpi ko..

aku bg chipsmore dlm mimpi..haha

Abang Long on August 31, 2009 at 3:40 PM said...

Celupkan dalam susu. Sedap ! Tapi kena celup sekejap sahaja. Kalau lama ... lu pikirlah sendiri ! Hahaha

momentinlife on August 31, 2009 at 3:55 PM said...

heheh nak eh?
nk aku pos tak? =)

Nedy Nadia on August 31, 2009 at 4:01 PM said...

huhuhu...
terliur la yang :P

farah on August 31, 2009 at 4:17 PM said...

alahai,

mengidam yer farah?

:P

hilman on August 31, 2009 at 7:14 PM said...

Hahaha....kesian nye.....dekat dalam cpu or laptop ada "banyak chip"....boleh la ambik.....sedap.....:)

Princess Liyana on August 31, 2009 at 7:29 PM said...

huhu farah ni..tgk, ada yang g mini market karang singgah bli chipsmore..aduhai..hihi ;P

Cahaya Hazrini on August 31, 2009 at 7:50 PM said...

wawawa.. nk pegi beli jugak la cam ni.. hehehe.

Shifu67 on August 31, 2009 at 9:31 PM said...

alasan teringat kat biskut raya le tu... :)

nadia-ady on September 1, 2009 at 3:18 AM said...

nanti nadia pos chipsmore bagi kat farah bg sampai merentas lautan nun jauh ke nz yea..heheheh

DK on September 1, 2009 at 4:19 AM said...

Eh. Sana takde chipsmore ke Farah? Huhu. Dalam peti ais, rasanya ada lagi chipsmore. Nak? Hehe

^^AnGGun^^ on September 1, 2009 at 12:07 PM said...

chipsmore!!!
my peberet cicah dengan air...
yummy!!

Jard The Great on September 1, 2009 at 2:06 PM said...

adededeh........ mlm neh ku wajib carik chipsmore kalo camnih.. ehehe

~ mizzAmy ~ on September 1, 2009 at 3:03 PM said...

pergi mana lah tuh sekejap ada, sekejap tak dek. akak dah berabad tak makan chipsmore. :P

ღ~n0n0i~ღ on September 1, 2009 at 4:19 PM said...

kat rumah ada chipsmore..
meh meh meh..

farah aminuddin on September 2, 2009 at 9:52 AM said...

monkey d luffy
huhu maybe :p

as
haha try la as :D

fikrifayi
kalau lalu queen st selalu terbau mrs higgins tp tak pnh try. sedap ye? mo try le nnt.

messyremo
haha ade eh alamat mimpi? ;p

abang long
kalau lama jadi ape eh? hahaha

momentinlife
postkan sekotak besar eh. haha

nedy
saya lg la. eheh :p

farah
ye, farah :D

hilman
chip dlm cpu keras jugak. hahaha

yana
hehehe. kalau nk beli tu, farah kirim satu eh. satu je :p

jini
beli jini, beli! :p

shifu67
hehehe lebih kurang la. mana la dpt biskut raya kt sini :(

nadia-ady
by the time biskut nadia smpai nz, farah dah balik mesia dh pun. hahahaha

DK
setakat ni farah tak jumpe lg, DK

anggun
cicah air ape mel?

jard
kenapa tak siang jard? hahaha

kak amy
nape kak? tak suke ke? hehe

kaknoi
vrooom vroom *stat enjin kete g umah kaknoi* haha

^^AnGGun^^ on September 3, 2009 at 6:18 PM said...

hahaha
mel cicah air kusong jek..
muahahahaha
tak syuke air2 manes neh

farah aminuddin on September 3, 2009 at 7:07 PM said...

sekut chipsmore cicah air kosong eh. hehe. farah kalo makan sekut tak prefer cicah2. :p

Anonymous said...

awal yang baik

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei