Sep 1, 2009

nak meroyan boleh tak??!

sedih sedih nak nangis. jauh aku datang, tapi heli trip dicancelkan last minute sebab tetiba hujan lebat yang amat sangat. nak naik heliiiii T___T isk isk isk redha farah redha -_-'


note: esok aku balik auckland. [pic: flickr]

20 comment(s):

MiSZuE on September 1, 2009 at 4:08 PM said...

eh fara balek mane ni?

farah aminuddin on September 1, 2009 at 4:18 PM said...

esok balik auckland. hehe. lupe lak nak taruk XD

~ mizzAmy ~ on September 1, 2009 at 4:22 PM said...

farah g mana ni sampai naik heli-heli plak ni.

akak pernah naik sekali je dalam seumur hidup ku. hehehe...

farah aminuddin on September 1, 2009 at 4:23 PM said...

kak amy, saya kt queenstown. dah nak balik dah pun. waaa akak dah penah naik. saya belum penah T_T

Jard The Great on September 1, 2009 at 4:33 PM said...

alololo.... demi keselamatan jugak tu farah.. rilek2 ye.. hehe

farah on September 1, 2009 at 5:32 PM said...

naik heli,
mcam best je kan.

:)

Princess Liyana on September 1, 2009 at 5:41 PM said...

alaahai...abestu duit tmbg naik heli pulang balik tak?alaahai..

sabar ek farah..mesti sedih..faham tu..tp hujan la plak.alaahai

DK on September 1, 2009 at 7:47 PM said...

Fuyohh. Naik heli best tuuu.

Mungkin ada hikmah kot kali ni Farah takleh naik heli. Mana tahu kot2 kalau Farah naik jugak, heli tu berlanggar dengan burung helang ke apa... haaa naya jugak tuh.

Abang Long on September 1, 2009 at 8:25 PM said...

Naik heli ?

nadia-ady on September 1, 2009 at 8:47 PM said...

waaaa...dari queenstown ke auckland naik heli ea?

farah, best tak trip? jgn lupa update the story kay. I'm waiting. heeheh

Monkey D Luffy on September 2, 2009 at 2:45 AM said...

melepas

duwenk on September 2, 2009 at 5:49 AM said...

Bleh kirim bintang tak bile nanti next trip naik heli?? huhhu..

farah aminuddin on September 2, 2009 at 9:19 AM said...

jard
baik bos :D

farah
tulah psl. ni sedih ni :(

yana
duit boleh refund yana, tapi punyelah jauh datang tapi xdpt naik T_T

DK
farah pun cube sedapkan hati jugak ckp mcm tu. sedih sgt sbb ms beli tiket flight ke sini, dah check weather forecast. katanya weather ok. bile dtg sini hujan je sepanjang hari. aktiviti lain pun tergendala jugak T_T haih. takpe, ade rezeki dtg lg. hehe

abang long
aah. tapi tak jadi pun abang long. T_T

nadia-ady
trip yang paling menyedihkan. huhu. sbb cuaca tak mengizinkan. banyak sgt aktiviti yg farah dah book tp burn mcm tu je. T____T
tp ade satu aktiviti je yg dah buat. nnt farah update later k :D

monkey d luffy
tau takpe :(

duwenk
mcm tak sampai je. kalau naik jet bolehla kot :p

Princess Liyana on September 2, 2009 at 10:28 AM said...

btol2 ckp diya..ha kalau heli tu langgar helang ke?thempas ke?ha ada hikmahnya tu dear..tp nnti g lagi ek..;)huhu

Nem0 o0h Nem0 on September 3, 2009 at 2:31 AM said...

sy pernah naik heli sekali jek best tapi gayatt...

farah aminuddin on September 3, 2009 at 2:53 PM said...

yana
betul jugak -_-' hehe langgar helang tu tak tahan betul hehe :D
btw mmg nk pegi lg sekali. sbb takpuas hati. haha

nemo
gayat sgt eh? -.-

Princess Liyana on September 3, 2009 at 4:06 PM said...

hik hik..tau tkpe..tgh imagine heli langgar helang...hahahaha comel je ;P

farah aminuddin on September 3, 2009 at 5:47 PM said...

hahaha ;p

DilOt on September 4, 2009 at 5:51 PM said...

nak naik gak..haha...

heli langgar helang..??adesss...

farah aminuddin on September 4, 2009 at 7:11 PM said...

hikhikhik :p

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei