Aug 7, 2009

sengalness overload

sehari dua ni aku rasa macam terlebih sengal terlebih poyo dan yang sewaktu dengannya. macam intoxicated pun ya. haish. apasal lah. terlebih layan japanese-drama jadi begini pula tak sangka tsk tsk. aku obsess dengan j-drama sampai nak minum air teh pun cari japanese green tea. eceh. tak boleh blah. aku obsess dengan j-drama sampai aku pandang aliff pun aku rasa beliau dah serupa pelakon jepun yang hensem-hensem itu. omg. tak boleh blah again.

tapi memang bila aku jalan-jalan dengan aliff, orang-orang newzealand yang kami tak kenal akan tegur beliau dalam bahasa jepun. haish! ;p

IMG_1140

note: tadi, aku pergi toilet, aku pandang cermin, aku terkejut. creepy gila.

pic: flickr


25 comment(s):

unique_daisy on August 7, 2009 at 6:14 AM said...

xleh blah. hoho.
sy dh nk start europe tour esk. ^^
nk ikut?? *wink2* hehe =P

Diya Kamaruzaman on August 7, 2009 at 9:41 AM said...

Haha. tergelak part Aliff dipandang spt pelakon2 drama jepun sana. Memang addicted dengan japanese drama dah ye =D

Err.. Kenapa terkejut pandang cermin? Farah nampak muka yang kiut macam pelakon Korea eh? Hihi

nadia-ady on August 7, 2009 at 9:51 AM said...

hahaha dah obses jepun pulak farah. Agaknya muka aliff tu memang sedikit japanese kot, kalau tak takde la orang tegur dia siap cakap jepun kan?hehehhe

As on August 7, 2009 at 11:16 AM said...

haiyoh....dasat neh...isk3..
seb bek tak pandemic ke sini :P

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:09 PM said...

unique daisy
tau xpe. hahaha. naaaaaak ikuuuuut!!! T_T btw enjoy ur trip!XD


diya
aah diya. obsess betul. tapi farah tak tgk semua. tgk yg best2 n sengal2 je. basically j-drama ni mmg sgl eh? hahahaha.
spotted! kenapa diya terer sgt nih? betul la diya ckp psl kenapa farah terkejut tu. hahaha. koya wehhh (dusshhhh!)


nadia-ady
aah. skang en.aliff dah ade hairstyle baru. mmg nampak cam japanese pun ;p haih. kembanggg nnt kalau dia bc ni ;p ;p hahaha


as
hayoh jangan jangan ehehe ;p

yOnnA on August 7, 2009 at 1:18 PM said...

omg!! pandang aliff pun nampak ala2 org jepun! aaaaaaaaaa xleh terima hakikat ni! hahahha lepas ni, kalau farah dah kawen dengan aliff, abeh la farah akan duduk di jepun, habislah aliff takkan boleh keluar rumah , sebab muka dah jadik japasene T__T

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:22 PM said...

hahahaha. lawak gile.
isk farah ni kalau minat drama korea, nampak aliff mcm org korea. kalau minat jepun, nampak dia mcm org jepun. tp kalau minat hindustan, akan jadik impossible la nak nampak dia mcm hindustan. hahaha

~ mizzAmy ~ on August 7, 2009 at 1:26 PM said...

akak tak demam j-drama lagi ni. still dengan k-drama. lagipun dah stop layan citer2 kat mysoju tuh. kang tak berupdate blog pulak. hehehehe

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:30 PM said...

hehee. kalau akak jenis suke tgk cite yg sengal2, bleh lah lyn j-drama. kalau tak, sy rs better stay ngan k-drama yg sweet lg romantik itu =p

Jard The Great on August 7, 2009 at 3:41 PM said...

aku dah lama tak layan citerjepun.. huhu.. blog khas citer jepun aku pon dah bersawang.. farah tolong bg idea.. ehehehe.. hhtp://japanesedramas.blogspot.com

Nedy Nadia on August 7, 2009 at 5:35 PM said...

hoho..nampak mke pelakon mne kt cermin tu?:P

farah aminuddin on August 7, 2009 at 10:02 PM said...

jard
ade blog j-drama? mantap2 :D
nnt next entry kalau rajin ak blog psl drama2 best. hehe


nedy
wuuuu. takdelah. gurau2 aje :p

messyremo on August 7, 2009 at 10:17 PM said...

haha~~

giler r...cm japanese..

yg farah tgk kt cermin tu nape plak?

farah aminuddin on August 7, 2009 at 10:19 PM said...

sebab..
adelah. hahaha ;p

Precious on August 8, 2009 at 2:59 AM said...

Ko terkejut tengok muka ko sendiri ker?
Eh, muka Jepun lawa tau!!

farah-chan on August 8, 2009 at 3:22 AM said...

muke jepun mmg lawa. tp xsemua la. ;p

nadia-ady on August 8, 2009 at 3:22 AM said...

cewahhh...cepat2 lah kawen, sementara msih minat jepun ni. Mana tau bakal anak kene 'kenan', muka pun cam jepun.ekeke..:D

farah-chan on August 8, 2009 at 3:28 AM said...

kawen cepat tu no komen. haha

takmo muke anak mcm jepun, nak macam pelakon korea yg cantik2 hensem2 tu. sukehatiii je hehehe. :p

Princess Liyana on August 8, 2009 at 3:46 AM said...

huhuhu...Aliff pasni kita leh panggil Jejaka Jepun..ahaks!mesti ada iras2 jepun..kalau tak, takkanla mereka panggil gitu...huhu

P/s : anak nnti comel tau..ahaks!

farah-chan on August 8, 2009 at 3:54 AM said...

hahaha comel la yana. yana ade JK, farah ade JJ. comel comel! hehehehe XD

btw hows ur sakit? hopefully cepat baik

Princess Liyana on August 8, 2009 at 4:53 PM said...

hik hik...JJ and JK...Sgtt comelll...hhuhu;)

sakit?alaahai..ginilah..suara dh berubah..tp bdn kejap panas..kejap cm tak demam..haih..pening den ;P

farah-chan on August 8, 2009 at 5:02 PM said...

hehe comel kannn?

adus. mesti tak selesa skang ni eh. papepun. smg cepat sembuh!

Princess Liyana on August 9, 2009 at 1:19 AM said...

hik hik..memang sgtt comell dear;)

huhu thanks tau..tgh berusaha la ni utk smbh..makan ubt pastu pengsan..haha ;P

farah-chan on August 9, 2009 at 1:20 AM said...

heee :D

no worries. pengsan atas katil takpe. haha

DilOt on August 9, 2009 at 1:06 PM said...

kite panggil aliff JJ..bukan jaya jusco...tp jejaka jepun,,

best tu farah,..

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei