Aug 6, 2009

who wants to be a superhero?

attention attention, sesiapa pernah berangan nak jadi superhero boleh pergi audition who wants to be a superhero? (pic: tinypic.com)

IMG_1140

seriously crap gila show ni. reality tv yang tak berapa nak real. peserta-peserta ada macam-macam jenis; yang gay, yang gedik, yang gila glamour, yang penakut pun ada. hayoh, macam mana nak jadi superhero ni? ;p by the way this show wasnt that bad. sebab boleh dijadikan bahan gelak time aku bosan/stress. lmao

note: dalam banyak-banyak superheroes yang famous, aku paling suka superman.

IMG_1140


.
.
.


lame? syyhhh.



22 comment(s):

Diya Kamaruzaman on August 6, 2009 at 11:25 PM said...

Hoh. Ada jugak reality show gini? Kat mana ni Farah? Hollywood ke?

Boleh tak diya nak cakap, diya suka Robin assistant Batman? Hehe.

farah aminuddin on August 6, 2009 at 11:31 PM said...

aah hollywood. by stan lee. dah byk season dah ;p
Robin comel, batman muke ketat haha :D

Hazari. on August 7, 2009 at 12:51 AM said...

haha. ni yg superhero je ke ? wah.

Nedy Nadia on August 7, 2009 at 12:53 AM said...

suke robin hood..
ade dlm list x?hahha

Anonymous said...

Aliff aper khabar? Farah sihat?

aisya said...

Hi

mardotti zaaba on August 7, 2009 at 1:11 AM said...

sy suka spenderman. oh i mean spiderman

Diya Kamaruzaman on August 7, 2009 at 1:50 AM said...

Hehe. Diya suka Robin sebab dalam Batman Forever, Robin adalah kacak. Haha.

Dakjaat™ on August 7, 2009 at 1:52 AM said...

kalau farah jadi superman ...

terbeliak mata ku .... tapi kalau tak keberatan.. bawak la dakjaat terbang balek ke miri .. hehehee!

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:53 AM said...

diya
uuuuu. nak google la gambar robin la pasni ;D

hazari
yep2. lawak okay

nedy nadia
robin hood hensem eh? HAHA

aisya
kakak ke ni? farah alhamdulillah sihat. aliff pun sihat :D

mard
hahaha cool!

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:55 AM said...

dakjaat

hayoh. buleh plak bygkan org jadik superman. lol

Nedy Nadia on August 7, 2009 at 2:33 AM said...

mesti la ensem..
sangat kacak..hahaa

farah aminuddin on August 7, 2009 at 2:38 AM said...

saya selalu tertukar zoro ngan robin hood. apsal ntah ;p

Nedy Nadia on August 7, 2009 at 2:40 AM said...

laen ar..HAHA

farah aminuddin on August 7, 2009 at 3:12 AM said...

saye je yg cmtu huhu

momentinlife on August 7, 2009 at 5:43 AM said...

ku suka wolverin... =p

nadia-ady on August 7, 2009 at 9:59 AM said...

nadia pilih superman jugak la. Tak kira la muka dia macam mana pun. Sebab nama dia je dah 'superrrrrr'..ngehehehehe

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:02 PM said...

momentinlife
wolverin uuuu. takpenah tgk cite tu. teringin jugk


nadia-ady
farah paling suke mamat dlm cite superman returns tu. dia superman paling hensem. wawawaawa ;p

yOnnA on August 7, 2009 at 1:16 PM said...

yonna pernah tgk skali! err dalam 8tv kot. sumpah mcm crap sgt! (*&^%$!! hahha but yet, tast yang ketua dia bagi tu mmg masuk akal gak ah.
but sumpah menyampah dengan kostum mereka! nak berjalan pon susah kot

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:19 PM said...

hahaha betul yonna. task tu logik jugak. cume yg crap nye bila super power yg ntah pape tu. hoho

~ mizzAmy ~ on August 7, 2009 at 1:27 PM said...

hahaha... akak pernah tengok superhero tuh. lawak giler... nampak sgt diorg just berlakon je, kan??

akak pun suka superman. dulu2 layan smallville tuh. skang dah tak layan, sebab tv3 suka siarkan lambat citer2 camtuh. :(

farah aminuddin on August 7, 2009 at 1:28 PM said...

aah fake betul, nampak sgt berlakon. haha.

superman best kan? ;p

tp sy tak lyn smallville. huhu

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei