Aug 9, 2009

top ninetynine women in 2009

1. eva mendes (too fast too furious) kenapa beliau paling top? tak faham aku.

IMG_1140

2. megan fox (transformers)
3. marisa miller
4. keeley hazell
5. anne hathaway (bride wars) aku suka dia ni. sangat cantik!!!!

IMG_1140

6. alessandra ambrosio
7. scarlett johansson (he's just not that into you) she's one of my favs, beliau sangat
cun especially her smile. isk, gambar bawah ni beliau tak senyum la pulak T___T

IMG_1140

8. rihanna. i love her music

IMG_1140

9. Kristen Bell
10. Kate Beckinsale (underworld)

okeh penat dah. kalau nak tau selebihnya senarai sembilan puluh sembilan most desirable women sila ke askmen.com (men's online magazine) haha kantoi aku baca majalah lelaki -_-"

note: most influential man 2008 adalah barack obama dan nombor satu dalam carta the best city to live in adalah chicago. credit: askmen.com, flickr

22 comment(s):

Dakjaat™ on August 9, 2009 at 5:43 AM said...

kenapa tiada gambar amanda crew? :(

farah-chan on August 9, 2009 at 5:47 AM said...

sape tu?? huhu ;p
maybe takde dlm top 10, tp ade dlm top 100 :D

nadia-ady on August 9, 2009 at 6:04 AM said...

hahha..nadia pun selalu gak intai2 majalah lelaki..hihhi

bdw, nadia tak kenal sape no 1 tu.eza mendes tu. Macam bollywood pun ada muka dia tu. And nadia sgt sukaaaa dengan anna tu. Suka tgk dia dalam princess diaries tu :D

megan fox, nama dia naik sebab transformer kan?

Diya Kamaruzaman on August 9, 2009 at 6:07 AM said...

Erk, Farah. Boleh tak diya nak tanya. Eva mendes tu sape ek? Hahaha. Apesal macam tak berapa familiar nama dia nih?! Haha. Farah tahu ke dia pernah berlakon dlm cerita apa? [since diya tak tahu sangat nama betul pelakon2 nih].

Owh. Anne Hathaway serius sangat cantik! Sangat adore dengan senyuman dia, Farah. Dah la tinggi, skinny, putih melepak memang confirm lah kan, gorgeous, pandai acting pulak tu! Erh tak jeles, tapi adore dia! [habis lah tetiba aku jadik les hahahaha]

Diya Kamaruzaman on August 9, 2009 at 6:11 AM said...

Eh cop2. Diya tak perasan! Haha. Excited ngat nak komen pasal Anne tuh. Eva dalam too fast too furious ek. Okay, kenal dah. hak hak =p

farah-chan on August 9, 2009 at 6:14 AM said...

nadia-ady
eva mendes tu.. hmm ntahlah. kecantikan hak milik setiap insan kan. so no komen, hahahaha
haaa nadia pun kantoi jugak ;p
anna tu comel. mata dia besar. heee
megan fox. aah. lepas transformer terus naik nama dia


diya
eva mendes pelakon 2 fast 2 furious. tp movie lain frh tatau. huhu.
kannnn? anne sgt cantik. muke omputeh dia tak same ngat dgn pelakon hollywood yg lain. beliau ni mmg cukup pakej. (rsnye lah.hehe)
statement last tu tak tahan betul hahaha

farah-chan on August 9, 2009 at 6:16 AM said...

diya
haha. excited punya psl eh? hehe.

momentinlife on August 9, 2009 at 6:21 AM said...

no 5 sgt sweet!
mata besar
hidung besar
mulut besar
bibir tebal
tp sgt sesuai ngan dia....
mcm barbie doll.. =)

farah-chan on August 9, 2009 at 6:26 AM said...

betul betul
hehe
ramai sungguh peminat anne hathaway kt sini =D

nadia-ady on August 9, 2009 at 6:56 AM said...

betul2. mata dia besar. Agaknya itu yg membezakan dia dgn pelakon hollywood yg lain. Yang lain semua kecik2. heehehe

p/s: kenapa nadia rasa megan fox tu ada sikit2 cam angelina jolie eh? mungkin cara dia bergambar kot. eheeee

faridmw on August 9, 2009 at 12:37 PM said...

salam... mmg top2.. ehehehe

DilOt on August 9, 2009 at 1:09 PM said...

dilot suke gak yg ke 5 tu...si anne tu,,,

tp nape die no 5..apsal si megan tu no 1..aiishh...

farah-chan on August 9, 2009 at 3:19 PM said...

nadia-ady
kann? mmg mata besar. tp bukan over besar. haha
megan fox.. ermm.. dia kan pelapis angelina jolie. rsnye angelina pun dah kalah ngan dia. hihi

faridmw
salam... mmg top. eheh

dilot
yey. peminat anne jugak. hehe. yg no 1 tu eva mendes, dilot. hehe

messyremo on August 11, 2009 at 12:53 AM said...

weh...

mne sienna miller..

pas aku tgk G.I joe..

aku rase she must be on the list~~

farah-chan on August 11, 2009 at 2:50 AM said...

maybe ade dlm list top 99

SyaShakira on August 12, 2009 at 7:07 PM said...

cinta anne hathaway jugak!

farah-chan on August 12, 2009 at 7:27 PM said...

hey sya~
welcome to the anne's fan club!
hahaha :D

Abang Long on August 12, 2009 at 9:55 PM said...

Kalau Abang long belum kahwin. Memang akan pilih Eva Mendes sebagai calon ... hehehe

farah-chan on August 12, 2009 at 10:06 PM said...

woah, abang long. hehehe :D

yOnnA on August 12, 2009 at 10:19 PM said...

anne hathaway.. she's damn pretty la dear! tp mula2 dulu hodoh ah gak hahhaa.dah besar ni cun gila T__T

rihanna always the best :p

siapa x kenal eva mendes tu? mari menangis secara berjemaah T__T

farah-chan on August 12, 2009 at 10:26 PM said...

hahaha. terburai perut baca komen yonna. hahahaha

aah anne ni dulu2 kureng sket. nmpk dorky. lol. tp skang makin cantik. dah pandai jg penampilan kot. hehe

kueh bakar on August 14, 2009 at 7:35 AM said...

kiera knightly

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei