Sep 28, 2009

assignment dah submitted, so sekarang aku update blog

perghhhh lega siot dah hantar assignment. assignment kali ni cam heavy metal sikit sebab kena tulis sampai 3K. haa, setiap kali lepas hantar assignment, aku mesti celebrate. padahal assignments lain berlambak-lambak lagi cesss! eh, lama juga tak update blog ni. actually aku selalu je update blog, tapi kat blog satu lagi.

aku takde apa yang nak di-update pasal raya hari tu. semuanya biasa-biasa saja. tapi at least ada lah juga mood raya tu. thanks kepada yang datang makan-makan dan menjenguk aku di teratak buruk ni :p cuma rumah aku takde kuih raya. lepas budak berdua tu promote mrs higgins cookies kat aku, officially nye mrs higgins tu dah jadi kuih raya aku. minggu ni asyik makan menda tu je. sampai overload tsk tsk tsk pokai aku kalau macam ni.



dan. tahun ni. aku masih dapat duit raya. yihaaaa! [pic: flickr]

16 comment(s):

DK on September 28, 2009 at 6:51 PM said...

At last, update gak dia. Memang dah agak Farah nak setelkan esaimen dulu baru update blog. Huhu. Btw, esaimen apa yg kena taip sampai 3k perkataan tu?

:: p R i n c E s S _ N :: on September 28, 2009 at 6:59 PM said...

wuaaa...N x dpt duit ry pOng.....

farah aminuddin on September 28, 2009 at 7:03 PM said...

DK:
processing strategies and comprehension strategies should be taught explicitly using texts that engage students. haha. siap ngan tajuk esei farah bg. :p btw ni educ paper. dh lama tak taip esei pjg2. previous asgnments byk yg kene buat analysis so tak pening sgt. T_T

princess N:
mintak ngan prince za. hehe

ღ~n0n0i~ღ on September 28, 2009 at 10:28 PM said...

At least bila dah siap assignment, nak tulis blog pun rasa lega kan??
Congratzzz =)

farah aminuddin on September 28, 2009 at 10:32 PM said...

betul betul betul
hihihi
thanks kaknoi :D

DK on September 28, 2009 at 10:47 PM said...

Huuuu. Sekali dengan tajuk tu. Hehe. Memang assignments Farah biasanya depends on berapa banyak perkataan eh. Kalau diya dulu, kira pages aje. Tak penah lak guna words count.

nadia-ady on September 28, 2009 at 10:56 PM said...

woah..terer la budak2 tesl ni . Berjaya siapkan assignment sampai 3K. Kalau nadia la, sebulan pun belum tentu siap.wahahahah.

tahniah ye sebab berjaya jugak siapkan dalam masa yg singkat. Bravo!

bestnya dpt duit raya!

farah aminuddin on September 28, 2009 at 11:07 PM said...

diya: biasenye range 1500words-2500 words. yg ni paling byk. huhu. ni belum buat dissertation lg. T_T

nadia: haha. org lain terer lah kot. farah takdelah terer sgt. ni mesti result assgnmt cukup2 makan je sbb frh tulis dlm 24 hours O_O

farah on September 29, 2009 at 7:08 AM said...

masih dpt duit raya?
bagusla!

:)

takde gambar raya kat sana ke farah?

Abang Long on September 29, 2009 at 1:57 PM said...

Salam Syawal. Memang sedap biskut tu...

Tolong jawab soalan ini. APAKAH KUIH ATAU JUADAH YANG PALING DISUKAI SETIAP LEBARAN ?

TERIMA KASIH :)

Nedy Nadia on September 29, 2009 at 8:58 PM said...

wah..bestnye dpt duit raye
sape yg bg?hehhhe

farah aminuddin on September 30, 2009 at 1:00 AM said...

farah
ade. tp mlsnye nk resize. kalau x resize kang, berzman la tunggu. haha

abang long
dh jawab kt blog abg long! :D

nedy
haish. sape lagi. haha

Princess Liyana on September 30, 2009 at 2:57 PM said...

Huhuhu 3K?mak aih...pengsann..huhu tp tajuk tu menarik..ihihi mesti byk idea..huhuhu...thesis yana pn wat psl reading :)

~ mizzAmy ~ on September 30, 2009 at 4:34 PM said...

blog lagi satu? tak bagitau pun?? hehehe...

Noha said...

kita pernah mkn biskut tu ms 1st year..1st year jelh prnh jln p auckland kjap

messyremo on October 4, 2009 at 4:30 AM said...

kasik r gmbr sket..

nk jugak tgk beskut tu..hehe

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei