Sep 30, 2009

layan lagu sedih tak bermakna aku tengah gaduh dengan beliau ok?

gila. dah kena sindrom tulis tajuk panjang-panjang T_T

btw jom join aku karaoke lagu ni

andainya aku pergi dulu sebelum mu janganlah kau bersedih hati. andainya aku tiada lagi disisimu janganlah kau memencil diri. bayangkanlah masa-masa bahagia semasa engkau dan aku bermesra di langit biru di waktu kasih berpadu. di pohon cemara ku ukirkan kata cinta, bulan tersenyum dan bersinar. berguguran daun jatuh lembut ke rambutmu meraikan suasana indah.... bla bla bla [alleycat].


emm dalam lagu melayu especially yang jiwang-jiwang mesti ada mention pohon cemara. haish serius aku tak kenal. yang aku tahu nye pokok-pokok kat farmville je. HAHAHA!



flickr

20 comment(s):

^^AnGGun^^ on September 30, 2009 at 2:31 AM said...

panjang oo tajok kali ni..
ala..tape sesekali layan lagu sedey n jiwang..

tp knp eh kalo kte layan lagu sedey
orang akan sangka kite begado??
hrmmm

nadia-ady on September 30, 2009 at 2:40 AM said...

lagu alleycats. heeee.

bdw, nadia pun tak kenal pun pohon cemara tu.Pokok durian rambutan nadia kenal la.hahaha

rasanya pohon cemara tu nama lain bg sesuatu pokok yg lain kot.Mungkin sedap skit nama tu sebab tu diguna dalam lagu2 jiwang. cewahhhh..mandai2 je.

apa2 pun,cheer up farah! :D

ღ~n0n0i~ღ on September 30, 2009 at 4:20 AM said...

Pokok kat FarmVille pun akak tak kenal..cane?
Akak lagi le BUTA POKOK.. HAHAHA..

momentinlife on September 30, 2009 at 11:20 AM said...

Ha sudah! a'ah eh, pokok cemara mcmana bentuknye pun ku tak tau.. hehe

* ku expert gak pokok2 dlm FarmVille.. =p~

farah aminuddin on September 30, 2009 at 2:08 PM said...

anggun
kannn??? :p

nadia
aah ye tak ye. cemara tu cam sedap je bunyinye. takkan nak letak di pohon rambutan ku ukir nama cinta kan. hahahaha

kaknoi
isk kaknoi kaknoi -.- haha

wafa
hahaha. mesti. geng2 petani expert ni.

Princess Liyana on September 30, 2009 at 2:54 PM said...

btol btol btol..sometimes, tibe2 je rasa nk lyn lg sedih..tk smestinya kita tgh gaduh ke hape..papepun,cheer up dear :)

yana pn br first time tgk pohon cemara tu..maybe org dl2 dating bwh pokok tu kot..ahaks sbb tu slalo dgr dlm lagu jiwang..hahaha merepek je yana ni..:P

Jard The Great on September 30, 2009 at 4:20 PM said...

hehe...... addicted to farmville ek? ;p

~ mizzAmy ~ on September 30, 2009 at 4:27 PM said...

akak pun suka layan lagu sedih-sedih gak.. tapi tak semestinya kita tengah berszedih kan? kadang-kadang memang syok layan lagu camtuh. syahdu je..

farah on September 30, 2009 at 4:50 PM said...

semua org dah gila ngan game farmville kot?

ahhaha.

:D

farah aminuddin on September 30, 2009 at 11:06 PM said...

yana: thanks2. yelah kot kan. org deting kt pohon cemara. romantik katenye. haha

jard: lebih kuranglah :p

kak amy: tulah. feeling dia lain sikit. eheh

farah: aah XD

McD said...

Pepohon dpn McD melambai lambai ditiup angin...
Selamat ber-blog cik farah...

farah aminuddin on October 1, 2009 at 1:02 AM said...

incik mcd bolehla karaoke lagu alleycats sambil buat burger eh. haha

yOnnA on October 1, 2009 at 3:39 PM said...

gile betol semua manusia diserang sindrom farmville! hahahaa.

bila ckp pasal pohon cemara,yonna ingat lagu exist je la :p

sekali sekala dengar lagu lama mmg best kan? tp kalau dengar hari2! )_(*(&%^$! rasa nak bunuh diri sendiri

DK on October 1, 2009 at 4:26 PM said...

Ha ah la baru perasan lagu sedih2 mesti mentioned pohon cemara. Apa ke tak boleh ke sebut nama pokok lain, unfair betul. Huhu

~Faudzan~ on October 1, 2009 at 10:42 PM said...

haluu farah...
selamat hari raye...
huhuu..sihat ker..?

Jard The Great on October 2, 2009 at 6:26 PM said...

ku pon tatau apa tu pohon cemara.. ehehe

Princess Liyana on October 2, 2009 at 10:49 PM said...

kah kah..maybe..ahaks..romantik kot dl2..skang org dating kt pohon apa ek?haha ;P

messyremo on October 4, 2009 at 4:27 AM said...

aahla...

baru aku perasan..

ade ape ngn pokok tu ek..

Biela Jailani on October 4, 2009 at 1:57 PM said...

haha

jiweng2

farah aminuddin on October 5, 2009 at 9:41 PM said...

yonna: dulu farah penah kutuk org main farmville, lama2 diri sendiri yg ketagih. hahahaha. aah sekali sekala bolehla layan lagu sedih, kalau hari2 mmg tak sanggup T_T

DK: tulah, dlm byk2 spesies pokok, cemara tu yg dipilih :p

faudzan: lama tak dengar cite bro. btw selamat hari raya :D

messy: hehe kene tanya penulis lirik :p

jard: tanya encik googlemu :p

liyana: skrg kalau org dating bwh pokok mau kene tangkap haha :S

biela: hehe :D

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei