Oct 9, 2009

khoobsoorat itu cantik


flickr

aku baru lepas baca blog someone. someone yang aku kenal. tapi aku rasa dia tak tahu pun aku baca blog dia. maybe dia tahu kot. entah. apa yang aku nak sampaikan ialah pada pandangan mata aku, beliau sangat manis, cantik. aku sangat suka tengok gambar orang yang ada natural beauty ni. walaupun tak berbedak, tak bergincu tebal-tebal, tangkap gambar dari mana-mana sudut pun pasti nampak cantik. candid macam mana pun, mesti nampak lawa.

serius aku jeles hahaha T_T

haaa kau, kau dan kau. jangan perasan eh? :p :p

18 comment(s):

DK on October 10, 2009 at 1:35 AM said...

Diya confirm tak termasuk dalam "kau kau kau" tersebut, sebab memang dah tahu dah diri sendiri kalau ambik gambar ikut celah mana sekalipun tetap takda unsur fotogenik [fotogedik yelah kot], cantik dan manis jauh sekali lah kan. Huhu. Btw, diya kenal ke tuan punya blog cantik manis tersebut? Nanti boleh pegi mengayat dia sepam dua [kalau dia layan lah kan], muahaha.

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:39 AM said...

hahaha diya. diya mmg tak termasuk golongan kau kau kau tu. sebab diya pun manis jugak :D :D hehehe

diya tak kenal kot tuan punye blog tu. dia tu farah kenal in person. hehe. tp maybe diya pernah bace blog dia. who knows. :]

Nedy Nadia on October 10, 2009 at 1:40 AM said...

bru nak terperasan
hahhahhah

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:51 AM said...

jangan perasan jangan!
hahaha

Fatt Chin Choy on October 10, 2009 at 5:28 AM said...

ko x jeles dengan aku yg hensem?
haha

nadia-ady on October 10, 2009 at 5:49 AM said...

heheh..betul kan, sesetengah orang ni amik je gmbar dari sudut mana2, pout ke, kanan ke kiri ke, tepi ke everything cantik.TAK MAKE-UP LANGSUNG tapi tetap cantik. Bukan farah je jeles, nadia pun jeles jugak. hahahah

cHeRyNa PiReS on October 10, 2009 at 1:05 PM said...

waa...bolehkah bagi link di sini? mana tau leh wat adik ipar? tp pujian anda mmg best...satu dunia leh baca:)

nywayz, i love gerbera too..nice pix. flickr ek?

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:06 PM said...

fattchinchoy: tak jeles punnnn :D

nadia: kan??? haish. untung org yg ade natural beauty mcm tu. haha

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:17 PM said...

cheryna: hehehee nnt kantoilak sape orgnye kan. insyaAllah nnt bile entri ni dh berhabuk, kite bg link dia. haha.

cantik kan gmbr tu? bunga tu nmpk sgt fresh. aah flickr. kite nk tangkap sendiri tak reti :( haha

~ mizzAmy ~ on October 10, 2009 at 2:52 PM said...

farah pun jenis suka tengok perempuan yg cantik ke? akak ingat, akak sorang je jenis pemerhati kaum2 sejenis ni. not les yer. but suka tengok if seseorg itu punya muka yg cantik, kulit yg gebu. terasa diri ini amat kerdil jer..

btw, bunga GERBERA!! i love gerbera. huhuuhu... :P

farah aminuddin on October 10, 2009 at 3:00 PM said...

hahahaha bukan les kan kak amy? just mengagumi ciptaanNya. ehehee

gerbera sgt cantik lah! padanlah kak amy suke :D

ije on October 11, 2009 at 2:37 AM said...

haha. betul. personally, suka tgk perempuan ayu yg punya kecantikan natural. waaa. sangat jeles. namun apakan daya.. terima sepenuhnya kurnia dariNya. =)

^^AnGGun^^ on October 11, 2009 at 2:59 AM said...

haaaa
pastinya bukan mel la..
den nih tak fotogedik langsung!!
muahahaha

zatiMJ on October 11, 2009 at 1:51 PM said...

cik farah pon cantek jgk.
=)
slmat raya!

13may on October 11, 2009 at 2:04 PM said...

aku plak, tangkap angle mana pun...tetap nampak mcm ntah hapa hapa..

pelik sungguh!

MiSZuE on October 12, 2009 at 10:24 PM said...

hahaha baru nak pereasan

sape die fara?
nak gak tau

suke gak tgk pempuan cantek!

yOnnA on October 15, 2009 at 6:45 PM said...

tak terperasan HAHAHHA. sebab yonna comel.tak manis apa semua. ok.boleh muntah biru.

farah jadi SR ke? kenapa tak appear urself je? heee

farah aminuddin on October 15, 2009 at 7:07 PM said...

ije: isk ije pun ape kurangnya :D

anggun: fotogedik? hahaha

zati: selamat hari raya dan selamat balik malaysia! hehe

13 may: isk takkanlah. haha

zue: heheehe zue. biarlah rahsia. kwang3.

yonna: kecomelan yonna tak dpt dipertikaikan lg. ehehe. aah silent reader je. takmo dia tau yg farah bc blog dia. haha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei