Oct 7, 2009

nama baru blog bukan nama blog baru

haaa itu dia tajuk baru blog aku. taromilktea gitu ha ha ha. actually aku baru perasan yang kaler blog ini rupanya sebijik macam kaler taro milk tea. sooooo apa lagi. kita minum dulu :p

btw easyway sudah sampai ke auckland, yeay!

dapat extension untuk assignment linguistics, double yeay!


cerita tambahan: aliff bagitau aku, kalau setiap kali aku cakap mesti takde objek. contohnya "tolong ambikkan saya nak buat". ambik apa? buat apa? hahaha! nasib baiklah dia jenis boleh baca whats going on in my head XD


15 comment(s):

cHeRyNa PiReS on October 7, 2009 at 8:35 PM said...

waaa...taro..taro...nasib baik anda tak letak ubi...ehehe..!!!
nywayz, nice name and i love the colour so so so much (teruknya english ku...kena blaja ngan tuan punya blog).

keep up the good work!

* dats what friends/partners are for. they know what's lingering..and they know how to catch it:)

DK on October 7, 2009 at 8:36 PM said...

Haha. Farah kira okay lah kan bercakap takde objek, diya nih kenkadang gagapppp tak memasal. Penyakit apa tah tetiba muncul, jadi nak pronounce satu perkataan pun payah. Memang selalu kena gelak lah kan. Sampai berjangkit dgn adik2 diya gak =p

Nama baru blog adalah comel <3

=)

Princess Liyana on October 7, 2009 at 10:06 PM said...

comel bangatt nama blog ni.huhu i likeee! :)

bgusla dpt extension tu dear. boleh jadi pening kepala buat assignment linguistics..been there, done that. hahaha penat seyh..

hehehe comel je. tkde objek ek.kalau ckp dgn org yg tk fhm , mesti tkebil2. ahaks. nasib mr. aliff memahami orgnya.huhu :D

fikrifayi on October 7, 2009 at 10:17 PM said...

watermelon milk tea pon sedap!

*xsure name die watermelon milk tea ke x, tp bunyi diecamtu.. hohohoho

farah aminuddin on October 7, 2009 at 11:00 PM said...

cheryna: hihi ubi keladi. sedap jugak bunyinya. ahaha. iskk nooo! ur english is wayyy better than me :D


DK: gagap tetibe eh? haha farah penah kene gk sindrom tu. hahaha! thanks <3


yana: thankie2! leceh kn assgment lingu. haha. alhamdulillah la dia leh phm. kalau dia pun takleh phm, something wrong tu. haha


fikri: woah! mesti cube ni. hehe. selama ni minum taro je. slushy pun skali je. nk try laen2 risau tak sedap :p

Noha said...

kita suka yg lavender sbb bau dia wangi.:D

kalau farah ckp mcm tu kat tmpt kita, abeslah kena ungkit sampai seminggu.:p

farah aminuddin on October 7, 2009 at 11:36 PM said...

lavender mmg sgt wangi!

haha. tulah. thats y kite pilih utk senyap je kalau dgn org lain. nnt kang tak psl kena ungkit smpai seminggu. lol!

Nedy Nadia on October 8, 2009 at 12:08 AM said...

teror ar alip tu...
ptt la farah cyg...
hehehhe

farah aminuddin on October 8, 2009 at 12:27 AM said...

hahahah!

~ mizzAmy ~ on October 8, 2009 at 1:21 AM said...

taromilktea? tak pernah dengar lah. tapi nama tuh sangat comel.. ;)

farah aminuddin on October 8, 2009 at 1:37 AM said...

cam ubi keladi la kak. haha. btw tq~

Fatt Chin Choy on October 8, 2009 at 4:14 AM said...

macam tarok milk tea jer

farah aminuddin on October 8, 2009 at 9:45 AM said...

lol!

nadia-ady on October 10, 2009 at 6:05 AM said...

errr farah, nadia baru je terfikir nak tukar nama blog nadia jadi 'Nadia Takoyaki' ataupun 'Nadia Tako Tao'. Agak2 farah kan, tako tao boleh geng dengan taromilktea tak? hihihi :D

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:13 PM said...

eh yeke? hahaha. letak laaaa. mesti comel. tako ngan taro tu bunyi nye dekat2 gitu. hehee

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei