Oct 8, 2009

hey si gadis yang manis!

adik aku hajar amik pmr tahun ni. dan birthday dia serentak dengan exam. nampaknya hajar kena celebrate bersama buku-buku, yeay! haha. hajar ni anak ketiga dalam family. kecik molek orangnya. tapi dah dua tahun aku tak jumpa dia. maybe dah tinggi kot XD

aku rindu serindu rindunya kat dia! masa aku kat malaysia, bila balik rumah kat kelantan [since aku belajar kat kl], dialah teman baik aku. kenangan paling takleh blah, setiap kali sebelum tido, dia mesti mintak aku nyanyi lagu sebarang dua, eh eh kadang-kadang sampai sepuluh ok. aku apa lagi, nyanyi sepenuh hati la nak bagi dia tido. [sepenuh hati = siap dengan falsetto, vibrato, etc etc hahaha]


to hajar ♥ : selamat hari lahir yang ke-lima belas. semoga aja panjang umur dan dapat result pmr yang cemerlang insyaallah. hadiah coming soon ok! btw jawab prekso molek-molek deh. kakak tau aja buleh buat. haish, dop saba bedooh nok jupo aja T___T


25 comment(s):

cHeRyNa PiReS on October 8, 2009 at 10:37 AM said...

hajar nampak sangat matured...macam tak sangka dia 15thn:)

to hajar..happy buffday...
we're librans!!!!:)

* mesti romantic orgnye kan?

farah aminuddin on October 8, 2009 at 10:52 AM said...

setuju! dia mmg matured.

romantic? no idea. tp nmpk gayanye, mungkin. eheh. librans mmg romantic eh? cewahh :D

Fatt Chin Choy on October 8, 2009 at 2:28 PM said...

yalah.. aku tgk mcm 20an jer


hepi besdey adik

Fatt Chin Choy on October 8, 2009 at 2:29 PM said...

yalah.. aku tgk mcm 20an jer


hepi besdey adik

farah aminuddin on October 8, 2009 at 2:30 PM said...

hahaha. kalau tgk live maybe tak kot

Abang Long on October 8, 2009 at 2:40 PM said...

Nak buat anak angkat boleh ? Hehehe ... sebaya dengan anak Abang long

~ mizzAmy ~ on October 8, 2009 at 2:45 PM said...

happy birthday hajar!! and good luck too!!

insya-Allah dengan berkat doa kakak dia, hajar dapat result yg best nanti. ;)

farah aminuddin on October 8, 2009 at 2:53 PM said...

abang long: sebaya dengan anak sulung eh? hehehe :)

kak amy: aminnnn. mudah-mudahan dia dpt jwb exam tu. thanks kak :)

farah on October 8, 2009 at 4:43 PM said...

mmg nampak matured.

budak skrg mmg cepat matang.

selamat hari lahir utk adik farah ye.

:)

farah aminuddin on October 8, 2009 at 4:44 PM said...

haha yelah kn. zaman2 kite dulu. umo 15 tu masih budak lg :p

Nedy Nadia on October 8, 2009 at 5:31 PM said...

dah besor pnjg pon die..
lame x jpe aja..
wish gud luck tuk die ek :)

farah aminuddin on October 8, 2009 at 5:50 PM said...

insyaAllah nnt sy sampaikan.
seme dah beso pjg skang. maknanye kite pun semakin tua :(

^^AnGGun^^ on October 8, 2009 at 6:23 PM said...

matured la muke hajar ni..
tak macam nak amek PMR ke..

wish u luck k untuk PMR nnt!!
wat lok2 muga dapat result gempakkkk

farah aminuddin on October 8, 2009 at 6:27 PM said...

hahaha seme ckp dia nmpk matured. :p

btw thanks bg pihak hajar :)

5577 on October 8, 2009 at 8:01 PM said...

hye farah..
thx drop by my blog.. :)
cutenye blog ni..

aah almond crispies tu mmg sedap..
jom la join lucky draw..
kalau x, leh order.. :)

farah aminuddin on October 8, 2009 at 8:03 PM said...

thanks! insyaallah nnt kite join :D

jini said...

sama la. adik jini pun nak amik pmr jgk thn ni..

hepi birthday hajar!! =)

-sure best kak farah nyanyi ni.. haha..-

farah aminuddin on October 8, 2009 at 9:49 PM said...

good luck to ur adik too :D

haha jini xde maknanye sedap tu :p

Tie on October 8, 2009 at 10:55 PM said...

Waa...cute juga Hajar tu...

Moga2 dia berjaya hadapi PMR ni. Insyaallah...

Ooo... happy birthday to Hajar.

farah aminuddin on October 8, 2009 at 10:57 PM said...

hehehe

insyaallah

thanks kak tie :D

Princess Liyana on October 9, 2009 at 4:25 AM said...

happy birthday hajar! :D

huhu insyaAllah, dpt result cemerlang. aminnnnnnn ;D

farah aminuddin on October 9, 2009 at 5:43 PM said...

insyaallah.. thanks!

nadia-ady on October 10, 2009 at 5:56 AM said...

farah, vibrato nadia pernah dengar tapi falsetto belum pernah dengar lagi la.Camne tu?Nyanyi sikittt.hehehe...

muka dia nampak matured ea..tak nampak cam 15 tahun tp nampak cam 17-19 tahun camtu..huhu, gudluck untuk dia!

farah aminuddin on October 10, 2009 at 1:11 PM said...

hahaha. nadia google, nnt nadia tau mcm mane rupenye falsetto tuh :p

thanks~

yOnnA on October 15, 2009 at 6:52 PM said...

happy belated birthday adik hajar hee

abeh terkeluar segala loghat mek kelate deh! HAHAHHAHA. english dah lupa dah hahaa

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei