Oct 15, 2009

sometimes aku lupa dia ada dua nama

dah dapat kotak-kotak shipping ke malaysia. means aku dah kena start packing-packing semua barang dan jual apa-apa saja yang boleh dijual. dah tak lama dah nak balik malaysia. gembira. tapi dalam masa yang sama rasa macam tak nak tinggalkan auckland lagi sob sob sob sobri.

sobri? itu bukan lelaki lain dalam hidup aku. sobri yang aku tulis tu adalah aliff sobri. aliff sobri pun kau tak kenal jugak? sudah ah. T_T

aku busy minggu ni sampai minggu depan. kalau ada masa free aku update. kalau tak, see you guys next week. daa



23 comment(s):

^^AnGGun^^ on October 15, 2009 at 6:42 PM said...

da mule packing barang ye..
oke la tue..faham pemilik blog yang comey ni kesibukkan ya amatt...

arap lepas segalanya selesai..
apdet la blog ni yeahh
supaya kami2 ni tak wendu pada kamuu

yOnnA on October 15, 2009 at 6:43 PM said...

farah.farah 2 thn je kan? aliff bukan same course dgn farah ke?

farah aminuddin on October 15, 2009 at 6:46 PM said...

anggun
mel! farah bc ur blog tau. tp tak sempat nk drop comment. nnt ade ms free kite comment eh? :D

yonna
aah. tak sedih sbb aliff pun. dia pun akn balik sesama. cume sedih nk tinggalkan auckland ni... huhu

cHeRyNa PiReS on October 15, 2009 at 6:52 PM said...

cepat..cepat..siap2kan souvenir utk org2 di sini ye! takpe...i'll wait for you updates:)

farah aminuddin on October 15, 2009 at 7:04 PM said...

souvenir? insyaAllah hehehe :D

~ mizzAmy ~ on October 15, 2009 at 7:11 PM said...

farah balik ni kira balik terus ke? i thought farah balik sebab bercuti.

farah aminuddin on October 15, 2009 at 7:16 PM said...

balik terus kak. mybe dtg blk utk konvo.

Da Ghotic on October 15, 2009 at 7:17 PM said...

wahhhhh farah nk balik malaysia dh..ngee~ jarang qis cmnt kat blog farah tp lebey suke membaca hiks! :p

farah aminuddin on October 15, 2009 at 7:19 PM said...

hehe qis. samelah. farah pun jrg drop comment kt ur blog. tp jadik pembaca setia je. ehehe :D

farah on October 15, 2009 at 7:44 PM said...

bila farah balik malaysia?

ღn0n0iღ on October 15, 2009 at 8:18 PM said...

Kak Noi pun pembaca setia blog ni gak (sebok je)
Anyway..
Selamat rindu-rinduan T___T

Tapi kan..
masa tinggalkan UMP dulu..cam best je, tak sabar-sabar. Tapi bila dah bekerja, baru tetiba ade la rasa rindu UMP. Ekeke..

Diya on October 15, 2009 at 9:06 PM said...

Dah nak balik eh Farah. Mesti nanti Farah rindu angin sejuk auckland ngan slushy sekali, hehe

Jard The Great on October 15, 2009 at 9:07 PM said...

farah.. nnt smpi mesia.. jgn lupa bg address.. ku nk bagi pen mu.. waaa... dah lama wei pen tu dlm simpanan aku.. ehehe

♥princess bongbong♥ on October 16, 2009 at 2:57 AM said...

da nk balik malaysia terus ye..macam kejap je kn..xterasa lama la farah..
hehehe

owh ye, bile sampai malaysia? mana la tau sempat datang ke majlis..

moment on October 16, 2009 at 1:54 PM said...

aku mo tgk gamba!~

Princess Liyana on October 16, 2009 at 8:42 PM said...

huhu farah, blk bila?uhuhu...packing jgn tak packing..biasala kan farah..dh biasa duk kt situ, alih2 nk kna tinggalkn..alaahai, mesti sedih...

messyremo on October 17, 2009 at 4:57 AM said...

ade brg2 best?
post kat aku..haha

nadia-ady on October 17, 2009 at 11:23 AM said...

wah farah sudah mau packing2 barang, ok la tu. Last minit packing mesti nanti kelam-kabut jadinya. huhu..

p/s: Nanti kalau dah tahu exact date untuk bertolak dari Auckland, jgn lupa inform ea.. :D

farah aminuddin on October 17, 2009 at 12:51 PM said...

kaknoi: alahai. tak nak tinggalkan dunia study boleh tak. huhu

diya: haha. angin tu semestinya akan dirindui

princess bongbong: mmg sekejap sgt rase. T_T

moment: gambo ape ni?

jard: ahaha ok2

liyana: tulah yana T_T

messyremo: brg best? ade je. asalkan ade fulus. haha

nadia: mmg kena packing. awal bulan nov dh nk ship barang ke msia. insyaallah nnt gtau :D

Nasi Lemak Taraf 5 bintang said...

2 nama... 3 nama... 6 nama...

Namun, si dia tetap seorang di hati Farah kan? (^_^)

farah aminuddin on October 18, 2009 at 12:41 AM said...

hahahaha siapa gerangan tuan hamba yang bernickname sungguh enak ini? hahaha.

DilOt on October 19, 2009 at 2:56 AM said...

dah lame tak singgah blog farah...rupenye dah nak balik mesia eh....bila farah..?

farah aminuddin on October 19, 2009 at 4:50 PM said...

bulan 12 ni dilot, insyaallah

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei