Oct 18, 2009

alangkah indahnya hidup ini

aku sebenarnya memang taknak update. tapi lepas dengar lagu ni, aku rasa nak share dengan semua orang. sebak sangat. aliff kata lagu ni raihan pernah nyanyi. tapi ni versi dato' siti nurhaliza. tajuknya ya rasulullah. dari album tahajjud cinta. cuba lah dengar. sedap sangat masyaallah. liriknya pun menyentuh hati. selawat pada junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w.




note: sila beli yang original. hehe :p

11 comment(s):

ღn0n0iღ on October 18, 2009 at 5:39 PM said...

EHEHE.. Farah peminat tegar siti.. =P
Best lagu ni ^_^
Enjoy it!

farah aminuddin on October 18, 2009 at 5:41 PM said...

hahaha kaknoi :p

Diya on October 18, 2009 at 6:27 PM said...

Yup. Memang asal nya lagu Raihan. Bila hayati betul2, boleh menangis gila2. Sebak nak mati. Huhu. Tapi rasanya diya lebih feel Raihan nyanyi kot *mungkin sebab 1st dengar lagu ni dari Raihan*. Tapi Siti nyanyi pun best jugak, mendayu2 =)

Owh. Ni diya letak link yang Raihan nyanyi

http://www.youtube.com/watch?v=bYmmXkvVpBk

=)

farah aminuddin on October 18, 2009 at 7:04 PM said...

thanks diya. mmg nk cari yg version raihan. hehe :)

nadia-ady on October 18, 2009 at 9:47 PM said...

patut la nadia macam pernah dengar lagu ni rupanya raihan pernah nyanyi dulu..tapi siti nyanyi memang best, mendayu2.huhu

album ni lagu lain yg nadia suka ialah kupercaya ada cinta. Muzik pelik sikit but i likeee. heheh

farah aminuddin on October 18, 2009 at 9:50 PM said...

ku percaya ada cinta tu one of my favs jugak. unik! :D :D

farah on October 19, 2009 at 1:18 AM said...

mmg sedap.

peminat siti eyh?

:P

cHeRyNa PiReS on October 19, 2009 at 1:29 AM said...

boleh laaa...insyaAllah....dia mmg ratu feel...but i hope dia ada feel masa nyanyi lagu nie:)

tp suka raihan lagi...soriiii..dah biasa dengar version yang lagi feel.

farah aminuddin on October 19, 2009 at 1:41 AM said...

farah: ehe :D

cheryna: tak kisahlah siapa-siapa pun penyanyinya, sebab saya bukan nak compare version org itu dan version org ini. hanya nk bagitahu yang lagu ini by itself memang indah :)

Princess Liyana on October 19, 2009 at 6:04 AM said...

Memang best gitu..huhu :D
lg ku percaya ada cinta tu pn sedap. ihihi myampuk ckp nadia. :P

farah aminuddin on October 19, 2009 at 4:51 PM said...

kpac mmg best. :)

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei