Nov 10, 2009

ulat buku ulat bulu

erhh aku bukan ulat buku, apetah lagi ulat bulu. tapi ni haaa game bookworm adventures ni memang menarik minat aku betullah. lama sungguh tak main pc game. mana taknya, selama ni duk sibuk layan mafia wars kat facebook. cakap pasal mafia wars, aku pun taktau kenapa ramai orang termasuk aku suka main mafia wars. pencipta game tu letak dadah agaknya T_T

hmm novel new moon ku dah hilang entah ke mana. time orang takmau tersengih-sengih je depan mata, bila orang nak baca, dia main hide and seek pula. ingatkan nak baca lagi sekali sebelum premiere new moon 19 november ni. haih kalau ada alat pengesan barang kan senang.


9 comment(s):

^^AnGGun^^ on November 10, 2009 at 4:37 AM said...

mel pon syuke game bookworm adventures!!

yang ada lawan2 tuh kan??
erkkk yeke eh?? menah men
tp ingt2 lupe game ape namanya
ngeeee

farah aminuddin on November 10, 2009 at 4:40 AM said...

aah yg tulah! hehe :D

nadia-ady on November 10, 2009 at 5:27 AM said...

nadia games2 kat fb jarang main. mafia wars kawan2 nadia aktif main. Setiap kali diorang cerita pasal games ni nadia hanya mampu senyum jek.hehhe.sebab nadia tak pernah main :D.

kat sana 19 nov ea? kalau tak silap kat M'sia 21nov kot first tayang :D

Diya on November 10, 2009 at 5:28 AM said...

Wahah~!! Bookworm tuh dahla comey, specky, pandai lak tu. Hak hak. Diya pun suka game tuh. Tapi kan, farah main mafia wars? Adeh. Ingatkan dak2 laki je suka game tu. Huhu

zaradgreat on November 10, 2009 at 5:32 AM said...

huhuhuhuh
bookworm yang nih macam lagi best

arituh main bookworm jugak
tapi yang version lama kot
cam lain je ngan yang nih
heeeee

moment on November 10, 2009 at 11:06 AM said...

New Moon aku ade je sini.. =)

bru habes baca Eclipse.. tebal pulak Breaking Dawn eh? wahh!~

Jard The Great on November 10, 2009 at 1:15 PM said...

19 nov? awalnyaaaaaa!!! ehehe

~ mizzAmy ~ on November 10, 2009 at 2:30 PM said...

akak adalah manusia yang paling tak tertarik dengan game. korang suggest lah game yang paling best di dunia sekali pun. gerenti akak tak dek interest pun nak main. pernah jumpa tak org macam akak ni? ngehngehngeh... :P

farah aminuddin on November 11, 2009 at 12:05 AM said...

nadia ady: oh yeke. lewat 2 hari je :)

diya: aah. dulu selalu ngtuk sape yg main game tu. alih2. diri sendiri yg addicted

zara: yg version lama pun best jugk :D

moment: aah. tebal seh. tak larat nk mengabiskan

jard: hehe :p

kak amy: serius??? first time jumpe org tak main game ni. haha

 

darlingfarah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei